Theoriecursus Auto

Leren voor je theorie examen is misschien niet een van de leukste dingen om te doen, maar wel enorm belangrijk. Het autorijden zal met het behalen van je theorie examen een stuk overzichtelijker worden als je de verkeersregels onder de knie hebt. Maar omdat studeren niet een van de makkelijkste dingen is en het theorie examen nog wel eens onderschat wordt, willen wij je bij Verkeersschool Michael graag een handje helpen met een theoriecursus-auto. 
 

Voor wie is de Theoriecursus-Auto?

Voor leerlingen die net wat extra hulp nodig hebben met studeren, leerlingen die extra goed willen presteren of leerlingen die het theorie examen een beetje onderschatten, bieden wij een theoriecursus-auto aan. Met deze tweedaagse theoriecursus van 08.30 tot ± 16.30 uur, stomen wij je klaar en zorgen we dat je zelfverzekerd het examen kan maken. Dit zorgt ervoor dat de slagingskans met 90% wordt verhoogt en dat je hopelijk zonder al te veel stress het examen kan maken. 
 
Het theorie examen bestaat in het totaal uit 65 vragen. 25 vragen gaan over gevaarherkenning in verkeerssituaties, in dit gedeelte mag je maximaal 12 vragen fout hebben. Vervolgens krijg je 30 vragen over de verkeersregels en nog eens 10 vragen over verkeersinzicht, in dit deel mag je maximaal vijf vragen fout hebben. Tijdens de theoriecursus-auto doen we meerdere oefen examens, nemen we alle verkeersborden door en bespreken we verschillende verkeerssituaties.
 

 

Wat krijg je bij de Theoriecursus-Auto?

Deze theoriecursus-auto kost € 175,00. Daarvoor krijg je twee dagen intensieve theorie examen training met oefen examens, theorieboeken en het theorie examen zelf is ook inbegrepen. Deze prijs is ook inclusief een eenmalige examengarantie, dat wil zeggen dat je een gratis theorie examen krijgt wanneer je het theorie examen na onze theoriecursus niet haalt. 
 
Sanne - Tilburg :
“De theorie-cursus van Michael is zeer leerzaam. Je krijgt alle aandacht die je nodig hebt, je leert er alles wat je moet weten, hij neemt alles goed door en let het goed uit en je oefent examens zodat je goed voorbereid bent.”
 
Heb je interesse en wil je ook graag hulp bij het studeren? Bel of mail ons dan voor informatie over de beschikbare data en dan melden we je aan!