Rijschool Weert

Wil je beginnen met rijlessen in Weert of omgeving? Welkom bij Verkeersschool Michael!

Autorijschool Weert met flexibele lestijden

Verkeersschool Michael heeft flexibele lestijden op werkdagen en avonden en ook op zaterdag. Je kunt dus altijd lessen wanneer dat voor jou het beste uitkomt.

Gratis proefles

Start met een gratis kennismakingsles. In ongeveer 75 minuten maak je alvast kennis met onze rij-instructeurs en ervaar je hoe een rijles in zijn werk gaat. Na de proefles evalueren we hoe het ging. Vervolgens kunnen we je een passend opleidingsadvies geven.

Spreek nu een intake af

Vaste rij-instructeur

Je lest altijd met een vaste instructeur. Dit geeft de nodige houvast voor jezelf, want je komt al zo veel nieuwe situaties tegen tijdens het leren autorijden. En op deze manier is jouw rij-instructeur precies op de hoogte van jouw vorderingen, speciale aandachtspunten en waar je zelf bijvoorbeeld nog extra op wilt oefenen. 

Altijd genoeg rijlessen

Het aantal rijlessen dat we adviseren is altijd genoeg om in één keer je rijbewijs te halen. Je kunt beter voor een pakket met genoeg lessen kiezen, dan te weinig lessen nemen en dan drie keer een rijexamen moeten betalen. Dan ben je uiteindelijk duurder uit, en zakken is niet goed voor je zelfvertrouwen. Na het volgen van het aantal rijlessen dat jij nodig hebt ga je vol vertrouwen het examen in. 

Bovengemiddeld slagingspercentage 

Dat de rijlessen zich terugbetalen in het halen van je rijbewijs is terug te zien aan het slagingspercentage van VS Michael. Dit is 71%.

Onze leerlingen waarderen de werkwijze en persoonlijke service heel erg. Lees in onze reviews hoe andere leerlingen de rijlessen hebben ervaren.

Starten met rijlessen in Weert

Klaar om te gaan lessen in Weert? Meld je dan aan voor een gratis proefles of bel 06-149 898 57 als je nog vragen hebt.

Gratis proefles