Rijbewijs halen Tilburg

Wil je je rijbewijs halen in Tilburg en omgeving? Verkeersschool Michael begeleidt je van begin tot eind en zorgt ervoor dat je met een goede prijs-kwaliteitverhouding je roze pasje kan bemachtigen. Wij maken gebruik van een unieke lesmethode waarbij we zullen beginnen met een proefles. Tijdens deze eerste les zal je kennismaken met de beginselen van het autorijden en op basis daarvan zullen wij jou voorzien van een opleidingsadvies. Na de proefles is het tijd om echt op regelmatige basis te gaan lessen.

Vaste instructeur

In de omgeving van Tilburg staan wij bekend als de betere rijschool. Kwaliteit en een persoonlijke aanpak staan bij ons centraal. Zo zal je altijd rijles hebben van één vaste instructeur die jouw ontwikkeling dus van dichtbij meemaakt. Vele Tilburgse studenten komen dan ook bij ons terecht om hun rijbewijs in Tilburg te halen. Tevens profiteren zij van een speciale studentenkorting. Zo wordt een rijbewijs halen in Tilburg voor iedereen toegankelijk.

Hoog slagingspercentage

Ons slagingspercentage ligt boven het gemiddelde in Tilburg en omstreken. Gedurende het opleidingstraject begeleiden onze instructeurs je namelijk goed voor op je theorie- én praktijkexamen. Als je wilt kan je er ook voor kiezen om een theoriecursus bij ons te volgen. Slaag je voor het proefexamen en de hele cursus gevolgd hebt, dan heb je recht op één herexamen. Dus mocht het onverhoopt toch niet lukken de eerste keer, dan kan je het gratis nog een keer proberen. Zo kom je nooit onverwachts voor hoge kosten te staan.

Kortom, wil je je rijbewijs halen in Tilburg bij een betrouwbare rijschool met een goede prijs-kwaliteitverhouding? Ga dan voor een rijlespakket bij de bij BOVAG aangesloten Verkeersschool Michael!