Rijbewijs halen

Wil je je rijbewijs halen? Verkeersschool Michael begeleidt je van begin tot eind en zorgt ervoor dat je met een goede prijs-kwaliteitverhouding je roze pasje kan bemachtigen. Wij maken gebruik van een unieke lesmethode waarbij we zullen beginnen met een proefles. Tijdens deze eerste les maak je kennis met de beginselen van het autorijden. Op basis daarvan zullen wij jou voorzien van een opleidingsadvies. Na de proefles is het tijd om echt op regelmatige basis te gaan lessen. Kwaliteit en een persoonlijke aanpak staan bij ons centraal. Daarom zul je altijd rijles hebben van één vaste instructeur die jouw ontwikkeling dus van dichtbij meemaakt.

Meld je nu aan voor een gratis proefles

Praktijk en theorie halen

Gedurende het opleidingstraject begeleiden onze instructeurs je goed voor op je theorie- én praktijkexamen. Als je wil kun je er ook voor kiezen om een theoriecursus bij ons te volgen. Slaag je voor het proefexamen en heb je de hele cursus gevolgd, dan heb je recht op één herexamen. Dus mocht het onverhoopt toch niet lukken de eerste keer, dan kun je het gratis nog een keer proberen. Zo kom je nooit onverwachts voor hoge kosten te staan.

Hoog slagingspercentage in Tilburg en omstreken

In de omgeving van Tilburg staan wij bekend als de betere rijschool. Ons slagingspercentage ligt boven het gemiddelde in Tilburg en omstreken. Vele Tilburgse studenten komen dan ook bij ons terecht om hun rijbewijs in Tilburg te halen. Studenten profiteren van een speciale studentenkorting. Zo wordt een rijbewijs halen voor iedereen toegankelijk.

Autorijbewijs halen?

Kortom, wil je je rijbewijs halen in Tilburg of Weert, bij een betrouwbare rijschool met een goede prijs-kwaliteitverhouding? Ga dan voor een rijlespakket bij Verkeersschool Michael!