Reviews

Wie? Wat? Waar? Wanneer? Waarom? Wat vond jij van je rijlessen? Meld het hier!

Bericht toevoegen

Phoebe - Tilburg

2 januari 2020
Bedankt Michael voor je geduld (meestal dan he ;)) dankzij jou toch maar in een keer geslaagd! Goed begin van het nieuwe jaar :)

Quinty - Tilburg

2 januari 2020
Afgelopen dinsdag in een keer geslaagd voor mijn rijexamen met dank aan Michael. Goede lessen gehad waar ik veel van heb geleerd. Hier en daar streng waar nodig maar dat hield me scherp. Nu genieten van mijn rijbewijs!

Romy - Tilburg

5 december 2019
Michael is een fijne rij-instructeur, hij kan goed uitleggen en is streng waar nodig is. Hij probeert alles uit je te halen en benoemt naast de dingen die minder goed gaan ook de dingen die wel goed gaan. We hebben het altijd gezellig gehad in de auto en ik ben erg blij dat ik mijn rijbewijs bij Michael heb kunnen halen. Heel erg bedankt voor alles.

Joëlle - Tilburg

12 november 2019
Afgelopen week geslaagd voor mijn rij-examen! Voornamelijk les gehad van Michael, maar ook een paar lessen van Patrick en John gekregen. Alle drie fijne rijinstructeurs die uitleg op een duidelijke en rustige manier geven en soms verduidelijken aan de hand van een tekening. Ik heb de lessen altijd als prettig ervaren en voelde me op m’n gemak in de auto.
Heel erg bedankt voor alles!!

Indy - Tilburg

7 november 2019
Ik heb eerst altijd les gehad van John, maar die stopte ermee, daarna kwam ik bij Michael in de auto nadat ik 2 keer was gezakt. Michael heeft me veel bijgeleerd en heeft de tijd genomen om mij in te laten zien hoe het moest. Hij is een duidelijke instructeur en dat heeft mij erg geholpen. Uiteindelijk heb ik het faalangst examen gedaan en ben ik eindelijk geslaagd! Dankjewel Michael!

Daniël - Tilburg

1 oktober 2019
Hier rijles gehad, voornamelijk van John maar ook een paar lessen van Michael. Ze vullen elkaar heel goed aan! Ze zijn heel goed in het zien wat jouw specifieke valkuilen zijn, en hoe zij kunnen helpen om dit op te lossen. Voor mij was er één keyword die John bleef benadrukken wat mij nog steeds helpt in veel situatie: Rust! Bedankt John voor de rijlessen!

Onab - Tilburg

30 augustus 2019
Na een lange tijd gelest te hebben bij Michael vandaag in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Hiervoor wil ik Michael erg bedanken voor de goede begeleiding en vertrouwen in mijn kunnen. Ondanks dat het niet altijd even goed ging heeft Michael toch alles uit de kast gehaald om mij hier naartoe te werken. Ik raad deze rijschool ook zeker aan!

Anne - Tilburg

28 augustus 2019
Het is een hele fijne rijschool. Ik heb voornamelijk les gehad van Michael, maar ook een paar keer van Patrick en John. Ik heb alle drie de instructeurs als prettig ervaren en veel fijne tips gekregen en trucs geleerd. De lessen zaten goed in elkaar en ik werd gedreven om het beste uit mezelf te halen. Michael legde alles op een duidelijke manier uit met gebruik van fijne voorbeelden. Ik raad deze rijschool zeker aan!

sriyani - Waalwijk

26 augustus 2019
Ik heb vandaag eindelijk een "nader onderzoek rijvaardigheid personenauto" gehad en deze vond ik heel fijn. Vandaag in 1 X mijn rijexamen gehaald bij Michael maar 5 X gezakt bij ander rijschool. Ik heb les gehad van Michael en een dag les gehad van Patrick.
Het is een super fijne rijschool. Ik zou het zeker aanraden.

Reno Snoeren - Tilburg

20 augustus 2019
Zaterdag 17 Augustus eindelijk mijn rijbewijs gehaald bij rijschool Michael!!!! Bij deze wil ik jou super bedanken....Ik heb eerst bij een andere rijschool gelest waar ik steeds verschillende instructeurs kreeg...Kortom mijn zelfvertrouwen was ver te zoeken. Bij Michael voelde ik me meteen op mijn gemak hij geeft les op een rustige maar duidelijke manier...Echt een aanrader!!!! BEDANKT

suus - rijen

6 augustus 2019
Ook ik heb mijn rijbewijs in 2 keer gehaald bij Michael en Patrick !
Het is een hele fijne rijschool omdat ze veel geduld hebben.
Ook vond ik de lessen heel gezellig omdat we een praatje maakte tijdens de lessen.
Hartstikke bedankt voor alles.
Rijschool Michael is zeker een aanrader als je een fijne rijschool wilt vinden!

David - Tilburg

19 juli 2019
Vandaag in één keer mijn rijexamen gehaald. Ik ben begonnen bij John, die een zeer sterke basis voor mijn rijvaardigheden heeft gelegd. Na het pensioen van John overgestapt op Patrick. Met Patrick op een goede en gezellige manier toegewerkt naar mijn examen. Hij heeft mij een hoop zelfvertrouwen gegeven achter het stuur. John en Patrick, beide ontzettend bedankt!

Julia - Tilburg

10 juli 2019
Ik heb gisteren in één keer mijn rijbewijs gehaald. Michael is een fijne instructeur die goed aanvoelt hoe hij het best uit de leerling haalt. Door zijn manier van les geven is elke les leerzaam en ga je goed voorbereid op praktijkexamen!

Quinty - Tilburg

9 juli 2019
Vandaag in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Wel een faalangsexamen maar zonder Michael zou het me niet gelukt zijn. Ik stapte zo onzeker in de auto aan het begin van mijn lessen en door Michael heb ik zoveel meer zelfvertrouwen gekregen! Ik heb super fijne lessen gehad. Hij is rustig, duidelijk en is altijd in voor een praatje. Hij stelt je zo op je gemak en laat je weten wat er wel en niet goed gaat. Hij heeft mij super veel geleerd! Ik zou Verkeerschool Michael zeker aanraden als je goede lessen wilt krijgen en je rijbewijs met zekerheid wilt halen!

Michael bedankt voor alles! Zeker voor je geduld met mij :)

Merel - Kaatsheuvel

5 juli 2019
Ik heb vandaag in 1x mijn rijbewijs gehaald. Ik heb een faalangstexamen gehad en deze vond ik heel fijn. Er werd goed de tijd genomen om alles door te nemen en alles werd nog een keer uitgelegd. Ik heb vooral bij Michael zelf gelest. Ik vond de lessen met Michael heel fijn! Hij is aardig en legt alles goed uit met behulp van tekeningen. Mijn rijlessen waren soms best heftig, omdat ik faalangst heb. Michael nam steeds de tijd om mij weer rustig te krijgen. Michael is eerlijk en zegt ook wanneer iets niet goed gaat, maar prijst ook de dingen die je wel goed doet! Michael is streng maar rechtvaardig. Af en toe had ik het even nodig om net een andere kick te krijgen. Maar Michael voelt ook goed aan wat je wel en niet kan hebben. Ik raad de rijschool aan, omdat ik enorm gegroeid ben in mijn zekerheid en faalangst.

Michael, bedankt voor de rijlessen en de rust die je met mij gehad hebt ;)

Lobke - Tilburg

21 juni 2019
Verkeersschool Micheal is een echte aanrader, want elke instructeur weet je echt tot een hoger niveau te brengen ten opzichte van het rijden. Daarnaast heb ik voornamelijk met Michael zelf gelest wat me super goed is bevallen. Hij zorgt ervoor dat hij lesgeeft op een manier waarvan hij zelf denkt dat het meest efficiënt werkt! Ik heb persoonlijk super fijne en leerzame lessen gehad! Michael via deze weg nogmaals bedankt voor alle lessen!

Donna - Tilburg

16 april 2019
Het is een super fijne rijschool! Ik had les van John en hij legde alles rustig en fijn uit. Ik zou het zeker aanraden!

Vera - Tilburg

12 april 2019
Na 47 uur aan lessen te hebben gehad, ben ik vandaag in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik heb alles te danken aan de fantastische rijlessen van John. De inschatting van lessen die ze dachten nodig te hebben voor mij bleek perfect: het kwam allemaal precies uit. Ook de administratieve dingetjes als betalingen en overzichten van je lessen waren altijd goed geregeld. VS Michael als rijschool is wat mij betreft een aanrader. John was alles wat je wenst in een rijinstructeur: direct, eventjes streng wanneer nodig, helder, hartelijk, to the point en super bekwaam. Hij heeft me door alles heen geloodst als een pro en was een kalme, steady factor. Precies wat ik nodig had, want het is allemaal al chaotisch en spannend genoeg in mijn hoofd. John, je bent een kanjer! Bedankt voor de gezellige lessen en de fijne tijd!
Vera

Jasper - Gilze

1 april 2019
In 1x geslaagd! Ik heb les gehad van John, Michael en Patrick. Dit waren alle 3 zeer fijne instructeurs, waar ik me altijd op mijn gemak voelde. Uiteindelijk de laatste maanden van Patrick les gehad, die mij erg goed bevielen. Patrick is wat jonger, maar voor mij persoonlijk vond ik dit alleen maar fijner. Naast zeer goede en leerzame rijlessen, kon ik het ook over van alles en nog wat hebben met hem. Dit was voor mij de ideale manier, aan de ene kant serieus bezig zijn met het rijden maar ook af en toe een lolletje kunnen maken. Ik vond het altijd leuk om te gaan lessen, heb er nooit tegen op gekeken. Ik raad zeker iedereen aan hier te gaan lessen!

Monique - `Tilburg

16 maart 2019
Hele goede rijschool. Michael en John zijn beide zeer gedreven en doen er alles aan om je te laten slagen. Na een slechte ervaring met een andere rijschool waardoor ik er bijna mee wilde stoppen hebben zij er voor gezorgd dat ik autorijden leuk ben gaan vinden. En met behulp van een faalangstexamen is me dat dan ook gelukt. Dankjewel Michael en John!!

Lenka - Tilburg

9 maart 2019
Michael was fantastic. Very kind, identified my problem with driving, built up my self-confidence. Best way to get back into driving after years of having my license sit idly in my wallet. 100% recommended.

Julia - Hulten

8 maart 2019
Ik ben vandaag bij de eerste keer direct geslaagd!!
Ik heb vooral les gehad van John. fijne instructeur, hij heeft structuur in zijn lessen zitten. Hij heeft me samen met Patrick en Michael goed voorbereid.
Ze zijn flexibel in de tijden van de rijlessen en ophaalplek.
Ik heb fijne lessen gehad.

Laetitia Zitman - Tilburg

28 februari 2019
Ben vandaag in 1x geslaagd voor m'n rijbewijs! Had toen ik begon met lessen totaal niet verwacht dat ik dat voor elkaar zou kunnen krijgen.. John, ik ga de lessen met jou nog missen, je was een Super instructeur, omdat je een combinatie bent van heel sympathiek, maar ook heel kritisch, en het beste uit iemand wil halen.. Ik ben heel enthousiast over rijschool Michael, ik raadt iedereen aan hier te komen lessen!

Robbe - Tilburg

14 februari 2019
14 februari in 1x geslaad voor mijn rijbewijs, ik heb veel leuke rijlessen gehad echt een fijne rijschool. Dankjewel John voor al je goede rijlessen.

Cherinda - Tilburg

1 januari 2019
27 december eerste gelijk mijn rijbewijs gehaald!!! Veel gezellige lessen gehad van Michael en Patrick, vaak kunnen lachen maar toch sirieus bezig met rijden. Zeker een rijschool om je rijbewijs te halen.
Bedankt voor alles Michael.

Nikki - Tilburg

27 december 2018
Vandaag mijn rijbewijs in 1x gehaald. Patrick en Michael, bedankt voor de lessen!

Tessa - Tilburg

13 december 2018
Vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs, met dank aan John & Michael voor de fijne en leerzame rijlessen!

Mara - Tilburg

19 november 2018
Rijlessen bij deze rijschool zou ik iedereen aanraden. Michael stelde me altijd erg op mijn gemak in de auto en gaf me al gelijk vanaf het begin heel veel verantwoordelijkheid (maar zonder dat ik me daarbij onveilig voelde). Bovendien is er altijd plek voor goede gesprekken met oprechte interesse. Tijdens mijn intake met John is mij een pakket aangeraden van 42 uur en dit was ook genoeg voor mijn eerste examen (niet te veel, niet te weinig uur). Gedurende mijn rijlessen merkten we dat ik erg snel spanning opbouwde en soms blokkeerde in de auto. Michael heeft me daar heel erg goed doorheen geholpen en op zijn aanraden hebben we gekozen voor een faalangst examen. Op de dag van mijn examen was ik erg zenuwachtig, maar mede door een goed gesprek met Michael van te voren kon ik rustig mijn examen in en ben ik op 13 November dan ook (in een keer) geslaagd voor mijn rijbewijs! Michael, ontzettend bedankt voor alle fijne rijlessen en bedankt dat je mij de kennis en het vertrouwen hebt gegeven om nu zelf alleen de weg op te kunnen!

Femke - Goirle

16 oktober 2018
Na maanden rijlessen en 3 examens bij de ANWB in Tilburg waar ik onprofessionele en onvoldoende begeleiding heb ondervonden, ben ik overgestapt naar rijschool Michael. Dit was een wereld van verschil met nu wel aanwezige aandacht voor details en een focus op zelfstandig en zelfverzekerd rijden. Michael begeleid je persoonlijk en probeert aan te voelen waar je je prettig bij voelt als leerling. In het begin moest ik hier aan wennen, maar daar staat tegenover dat je niet behandeld wordt als een nummertje en ondanks soms strenge en perfectionistische aanpak heeft Michael het beste met je voor.

Lobke Reijnen - Tilburg

6 oktober 2018
Gisteren mijn rijbewijs behaald, dankzij goede hulp en begeleiding. Als advies kreeg ik een faalangst examen, en met goede steuntjes in de rug ging erg goed. Ik kan Michael aan iedereen aanraden voor wie echt hun rijbewijs willen halen.

Ivo - Tilburg

8 augustus 2018
Ik ben overgestapt van een andere rijschool waar ik al dertig lessen had gevolgd. Toen ik bij VS Michael begon, was ik erg nerveus achter het stuur en had ik niet het idee dat ik de auto onder controle had. Door de heldere en geduldige begeleiding van John heb ik toch het vertrouwen in mezelf gekregen en heb ik, na een stuk of zestien lessen, in één keer mijn rijbewijs gehaald. Je merkt dat het niet om de centjes draait maar om het degelijk opleiden van de leerling. Ik ben zeer tevreden over deze rijschool en zou hem aan iedereen aanraden!

Yannick - Tilburg

6 augustus 2018
Naast het feit dat de sfeer in auto altijd goed was waren de lessen altijd zeer leerzaam. John is een zeer prettige en sympathieke instructeur, die goed kijkt naar het individu en daar zijn lessen op aan past. De verkeersschool van Michael is zeker een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare rijschool met goede, gepersonaliseerde begeleiding!

Jelle - Tilburg

20 juli 2018
Toffe rijschool met goede instructeurs, in één keer geslaagd binnen het aantal geplande uren!
Dankjewel voor de goede begeleiding Michael!!!

Charissa Bos - Tilburg

20 juli 2018
Geweldige rijschool! Rijlessen van John waren heel fijn en leerzaam. Ik voelde mij helemaal voorbereid toen ik op examen mocht en ben in 1x geslaagd! Ontzettend bedankt!

Maris - Tilburg

16 juli 2018
Vandaag mijn praktijk examen gehaald, dit met 2 lessen over in mijn pakket wat ik netjes teruggestort krijg op mijn rekening. Nu klaar voor de weg!

Manon - Goirle

25 juni 2018
Super ervaring gehad met rijschool michael!!! De geadviseerde aantal uren waren precies genoeg en heb mijn rijbewijs in 1X gehaald!!!!! Super lessen en veel geleerd. Bedankt Michael en john!!! Echt super super super

Danielle - Tilburg

16 mei 2018
Na 3 keer opgeweest te zijn ben ik eindelijk geslaagd!!
Michael heeft mij in veel dingen gesteund , en heeft mij laten beseffen dat je rijden toch echt alleen moet doen!
Op die manier heb ik mijn rijbewijs gehaald
Het was echt een top ervaring!
En ben blij dat ik bij verkeerschool Michael mijn lessen heb gehad!

Ivy - Tilburg

5 mei 2018
Ik heb op mijn verjaardag mijn rijbewijs in een keer gehaald. De uren die mij geadviseerd waren klopte precies ik heb er niet meer of minder nodig gehad. Bij Michaels wordt je echt een goed advies gegeven. Je wordt duidelijk en goed begeleid in wat je moet kunnen en weten. Ik heb er een hele fijne ervaring opgedaan. Zeker een dikke aanrader. Ik was zo blij toen ik het in een keer had gehaald. Mijn dag kon niet meer stuk.

Enzio - Goirle

12 april 2018
Micheal, bedankt voor de lessen streng maar rechtvaardig. Leuke gesprekken gehad en heb het erg naar Mn zin gehad in de auto met jou. Ook nog eens in 1x geslaagd met het precies aantal lessen dat ik had. Top kerel bedankt !!

Marijn - Tilburg

5 april 2018
Heb een super leuke ervaring gehad met Michael! Lessen waren altijd erg gezellig en ook erg leerzaam.

Daniek kruijf - Berkel-enschot

5 april 2018
Supergoed rijschool! In 1x geslaagd en superfijne lessen. Zeker aan te raden!
Dankjewel Michael!

Daniek kruijf - Berkel-enschot

5 april 2018
Geweldige rijschool! Precies geschat hoeveel lessen ik nodig had en in 1x geslaagd! Superfijne lessen gehad bij Michael en ook een paar bij John, ontzettend tevreden en zeker aan te raden!
Dankjewel Michael!

Niki - Nieuwerkerk

4 april 2018
Door de kennis en vaardigheid van verkeersschool Michael heb ik ALLES in 1 x gehaald! Zeker een aanrader als je zelfverzekerd je examen in wilt gaan.

Kim - Goirle

29 maart 2018
Voor de volle 100% aan te raden! Begonnen bij een andere rijschool, wat zéker geen succes was. Na enige tijd Michael gevonden en dit was precies wat ik nodig had. Persoonlijke begeleiding en voor iedereen een eigen aanpak. Weinig zelfvertrouwen over gehouden door de vorige rijschool en samen met John weer opgebouwd, ik durfde geen snelweg meer te rijden en rijd nu iedere dag over de snelweg naar mijn werk, een wereld van verschil! Zeer geschikte rijschool voor mensen met faalangst!

Joey - Tilburg

10 maart 2018
Ik ben via mijn vader bij michael terecht gekomen gebeld voor een proefles en na goed en eerlijk advies een pakket gekocht van 42 les uren ik ben altijd een beetje onzeker over mezelf geweest maar rijschool michael heeft daar verandering in weten te brengen na een paar lessen was het onzeker gevoel weg en dat komt door de super fijne en eerlijke manier van les geven bij deze rijschool na 40 uur rijles vond micheal dat ik klaar was voor me praktijk examen en ja hoor in 1x geslaagd ik had zelfs 2 uurtjes over van mijn pakket! En deze heeft michael netjes terug betaald! Michael nogmaals bedankt voor de super fijne lessen! en eerlijkheid ga zo door! Ik raad iedereen deze rijschool aan! ook voor mensen die wat onzekerder zijn!
Bedankt !!

Jeske - Nijmegen(/Tilburg)

3 maart 2018
Net voor de tweede keer op gegaan voor mijn rijbewijs en gelukkig geslaagd. Bedankt voor alle fijne lessen bij John en Michael en een paar lessen van Peter. Veel geleerd tijdens de lessen en de gesprekken gaven altijd een fijne sfeer in de auto. Soms streng als het nodig was, maar die duidelijkheid was juist fijn. Nogmaals bedankt en we zien elkaar vast nog wel eens.

Met vriendelijke groet,
Jeske (&en ook van mijn moeder)

Marissa Pinas - Tilburg

28 februari 2018
Via mijn nicht ben ik terecht gekomen bij Michael. Ik verhuisde naar Tilburg en ik wilde gelijk bij een goede rijschool starten. Ik had namelijk al in Rotterdam bij 2 rijscholen gereden, maar niks geleerd.
Verkeersschool Michael is een rijschool met ervaren instructeurs die het vak aanleren met passie. Ik heb les gehad van Michael zelf.
Michael is een persoon die heel duidelijk zegt wat hij van je verwacht, maar ook zeker complimenten durft te geven. Met Michael in de auto heb ik gesprekken gehad over het leven en alles daaromheen. Ik vond de lessen heel fijn en zal deze zeker ook missen. Bij de tweede keer afrijden ben ik geslaagd. Ik was de eerste keer heel onzeker en zenuwachtig. De tweede keer hebben Michael en ik gekozen voor een faalangst praktijkexamen. Gisteren ben ik geslaagd !

Michael, heel erg bedankt voor alles, je bent een prachtig mens! En heel veel succes met alles wat je nog gaat ondernemen! Ik zal onze lessen missen! Toi toi toi!

Ivo - tilburg

3 februari 2018
Beiden zonen geslaagd bij rijschool Michael zeer tevreden goede docenten (Peter en John).
Wel bijzonder bij regulier onderwijs zoeken we voor onze kinderen het beste bij rijscholen vaak de goedkoopste terwijl het belangrijk is dat ze zo veilig mogelijk de weg op moeten.
Dit is bij rijschool Michael zeker het geval heren bedankt!!!

Darnice James - Tilburg

29 januari 2018
Mijn rijbewijs gehaald bij verkeerschool Michael! Net als bij mijn moeder en mijn oom is dit in 1x gelukt! En ook nog in precies het aantal lessen die in mijn pakket zaten! Ik heb de lessen als heel fijn ervaren en ben er heel dankbaar voor!

Tony - Goirle

24 januari 2018
Vandaag in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs! John & Michael bedankt voor de leerzame lessen en de leuke tijd in de auto.

Bob - Tilburg

14 januari 2018
Ik heb laatst mijn rijbewijs in een keer gehaald. Door de lessen met John had ik het gevoel volledig klaar te zijn om het praktijk examen goed af te ronden. Dit bleek ook zo te zijn en ik zat met zelfvertrouwen in de auto. Dit heb ik allemaal te danken aan John, die me uitstekend heeft voorbereid om zelfstandig de weg op te gaan. Enorm bedankt!

Tamara - Tilburg

12 januari 2018
Vandaag in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs!! Met dank aan micheal, wat een topper is dat. Heeft me super goed geholpen in het proces. Ik raad iedereen aan om hier rijles te nemen! Nogmaals super bedankt micheal zonder jou hulp was het niet gelukt!

Annemay Garretsen - Tilburg

4 januari 2018
Op 2 januari ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij Michael! Mijn broer had al eerder zijn rijbewijs gehaald bij deze rijschool en dat was hem heel goed bevallen daarom heb ik voor deze rijschool gekozen. Michael is een goede instructeur. Hij is duidelijk, eerlijk en neemt de tijd voor je. Hij is streng op de juiste momenten en op een goede manier. Ook is deze rijschool heel flexibel. Als het een keer niet uitkomt dan is er vaak wel een oplossing te vinden. Michael, bedankt voor de goede en gezellige lessen!

Angelique - Tilburg

22 december 2017
Mijn jongste dochter Iris is de 1e keer voor haar rijexamen geslaagd!! Net als haar zus en broer eerder. Wij zijn super tevreden. Onze kinderen hebben fijne lessen gehad. Heel erg bedankt.
Vandaag is onze nicht Laura voor haar rijbewijs geslaagd. Ook voor de 1e keer. Net als haar zus eerder. GEFELICITEERD.
In 1 familie alle vijf de 1e keer geslaagd....... Dat moet een geweldige rijschool zijn.

Bo - Tilburg

19 december 2017
Als iemand die niet op de achterbank van de auto is opgegroeid, had ik een hoop te leren over
het autorijden. Dankzij de kunde en het engelengeduld van mijn rijinstructeur, Peter, is het uiteindelijk gelukt
om in een keer mijn examen te halen. Peter, ontzettend bedankt voor alles wat je mij hebt geleerd! Ik wens je veel
succes met je nieuwe uitdaging. John, ook jij bedankt voor de paar keer dat Peter niet kon en ik bij jouw een les kon volgen.
Ik heb niet bij je in de auto gezeten Micheal, maar ik wil je wel bedanken voor al het administratieve werk dat je op de achtergrond hebt gedaan.

Inge - Tilburg

29 november 2017
Ik heb vandaag mijn rij examen gehaald bij verkeersschool Michael en ik ben super blij dat het me de eerste keer gelijk is gelukt. Dat was me niet gelukt zonder de goede, fijn maar ook gezellige lessen!

Iris - Tilburg

22 november 2017
Vandaag ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik heb bij deze rijschool leuke en leerzame rijlessen gevolgd! Mijn rij instructeur John, gaf me goed instructies en legde het goed uit. Ook vertelde hij mij dat je rijbewijs niet zomaar komt aanwaaien, dus blijf altijd goed je best doen en focussen op de weg. Zeker een goede en leuke rijschool!
Rijschool Micheal bedankt voor de rijlessen!

Jurjen - Tilburg

20 november 2017
Pak je rust, pak je Rust! Niet denken, maar weten! Maak je plan! ..goeie gesprekken gehad met de instructeurs! In 1 keer geslaagd! Ben er erg blij dat ik deze rijschool gevonden had! Gewoon helemaal geweldig!!

Demi Ferdinands - Tilburg

17 november 2017
3 weken geleden ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rij examen. Deze is zeer goed gegaan, zonder enige commentaar! Mijn rijlessen heb ik gehad van Peter. Hij is een aardige man, streng en zeker rechtvaardig. Dit wat van levensbelang is als je op de weg gaat! Het is zeker een aanrader om bij hem te lessen. Nu rijd ik al 2 weken en dit gaat zeer goed! Met vertrouwen rijd ik nu op de weg :) Dankjewel Rijsschool Micheal en met name vooral Peter voor alle leerzame lessen!

Amber - Tilburg

2 november 2017
Deze rijschool is wat mij betreft een aanrader! Alle 3 de rij-instructeurs zijn toppers. Na leuke en zeker leerzame lessen ben ook ik in een keer geslaagd! Ik heb vooral mijn lessen bij Michael gehad. Duidelijk, eerlijk en soms streng, maar zeker wel op een goede manier. Altijd met de bedoelingen je de goede weg op te helpen. Ik heb zelf een faalangstexamen gedaan, wat ik erg fijn vond. Het gaf me wat meer rust. Voor anderen die het overwegen om een faalangst examen te doen, ik zeg gewoon doen! Michael, Peter & John bedankt voor de rijlessen!

Niels - Goirle

1 november 2017
Vandaag in een keer mijn rijbewijs gehaald. Mede dankzij de goede instructies van John. Ik heb de lessen altijd als erg leuk ervaren. Echt een aanrader om bij John te lessen!

Mathijs van Eeten - Tilburg

14 oktober 2017
Het heeft wat langer geduurd voor ik mijn rijbewijs had, maar na een jaar heb ik hem! Terwijl ik steeds net niet slaagde voor theorie en ook mijn praktijkexamen niet in één keer haalde, is mijn instructeur John steeds geduldig blijven lesgeven. Steeds opnieuw de snelweg op als het daar niet helemaal soepel ging of andere moeilijke manoeuvres oefenen, maar ik kreeg niet meer druk dan nodig. Ik heb een hele fijne lestijd gehad bij Verkeersschool Michael en ben niet één keer met tegenzin ingestapt. Ik kan het zeker aanraden!

Laura - Oosterhout

12 oktober 2017
Geslaagd met amper commentaar door de geweldige instructeurs van deze rijschool. Ze hebben me geleerd om ontspannen en rustig auto te rijden waardoor ik enorm veel plezier in het rijden heb gekregen. De lessen waren hartstikke leuk en enorm leerzaam. Instructeurs waren allemaal top en hebben me super veel geleerd. Ook hebben ze mn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven. Enorm bedankt voor de lessen en de leuke tijd. Ik beveel iedereen deze rijschool aan.

Elja - Tilburg

5 augustus 2017
Op 3 augustus 2017 ben ik gelijk de eerste keer geslaagd dankzij Michael! Ik ben heel blij dat ik bij deze rijschool ben uitgekomen. Ik kende geen rijscholen in Tilburg, dus ik heb een aantal mensen gevraagd waar ze gelest hadden en daarnaast vooral gekeken naar slagingspercentages. Rijschool Michael was een match, mede doordat zij ook initiatief namen waardoor het persoonlijk werd i.p.v. een nummer. Michael is een goede leraar , hij neemt de tijd, luistert naar je en kijkt echt naar wat voor jou belangrijk is. Ze zijn ook flexibel in de planning; mocht het een keer niet uitkomen is er bijna altijd wel een oplossing te vinden. Michael bedankt voor de goede, leuke en gezellige lessen! Ik heb leren genieten van het autorijden en hoop dat ik daar nu nog meer plezier van ga hebben.

Amy - Tilburg

1 augustus 2017
Vanochtend mijn rijbewijs gehaald dankzij peter en rijschool Michael!
Peter heeft mij heel goed geholpen de auto onder controle te krijgen en me comfortabel zelfverzekerd en kalm te voelen achter het stuur.
Ik ben ontzettend blij dat ik hier mijn lessen heb genomen, want ik was in 1x geslaagd!
Ik zou deze rijschool aanraden bij mijn vrienden. Je leert ontspannen gezellig en veilig auto rijden. En dat is precies wat ik van plan ben te gaan doen!

Demi - Goirle

24 juli 2017
Vorige week heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald. Dit komt mede dankzij de goede begeleiding van John. Ik was zelf erg zenuwachtig voordat ik begon met de rijlessen. Door de goede instructies en fijne feedback/tips ben ik een stuk rustiger achter het stuur gaan zitten. Verder ben ik ook goed voorbereid op de tussentijdsetoets en het praktijkexamen, waardoor ik deze beide in één keer heb kunnen behalen. Mijn rij-instructeur heeft er voor gezorgd dat ik meer vertrouwen in mezelf heb gekregen tijdens het rijden. Bedankt voor de hele fijne lessen!

Pip - Tilburg

18 juli 2017
Ik heb een fijne tijd gehad bij deze verkeersschool, vandaag voor de tweede keer op praktijkexamen geweest, en ja hoor geslaagd! Bedankt Peter voor de goede rijlessen.

Mariska - Tilburg

13 juli 2017
Yes! Bij mijn eerste examen geslaagd, ondanks dat ik zenuwachtig was. Mijn rijinstructuur michael heeft hier zeker voor gezorgd. Michael is in staat om zich aan te passen aan wat de leerling nodig heeft. Hierdoor kan hij ook eigenwijze leerlingen zoals mij op een prettige en effectieve manier begeleiden. Super bedankt michael.

Kelly - tilburg

23 juni 2017
Zeer fijne lessen gehad, altijd dezelfde instructeur (Peter) gehad zodat het vertrouwd is. Je wordt goed begeleid naar je examen toe en ik heb zowel mijn theorie, tussentijdse toets en praktijk in een keer gehaald. Binnen 8 maanden na mijn eerste rijles had ik mijn rijbewijs binnen. Bedankt voor alles! Vandaag mijn pasje op mogen halen bij de gemeente.

Joost - Tilburg

12 juni 2017
Vandaag in één keer mijn rijbewijs behaald en kijk zeer tevreden terug op de begeleiding bij deze rijschool. Denk dat hier een juiste balans was tussen constructieve kritiek en een coachende begeleiding. De instructeurs zijn zeer ervaren, zijn altijd bereid je te helpen en bereiden je uitstekend voor op het afrijden (en de tussentijdse toets). Kan deze rijschool aan iedereen aanraden!

Bodil - Tilburg

9 juni 2017
Super goede rijschool!! Hele lieve instructeurs die echt aandacht voor je hebben en zich aanpassen aan jouw tempo. In een keer geslaagd voor mijn rijbewijs!!

Linda - Tilburg

1 juni 2017
Heb mijn rijexamen met een faalangstexamen gehaald, in twee keer geslaagd. Ik ben bij Micheal begonnen. De andere helft van mijn rijlessen waren bij John. Ik vond ze beiden zeer fijne rijleraren en hebben mij geholpen met mijn zelfvertrouwen in de auto. Ook de flexibiliteit in planning (gegeven dat ik een vaste rijinstructeur wou) vond ik prettig.

Inmiddels heb ik al aardig wat kilometers gemaakt in de auto van mijn moeder en gaat het rijden me prima af. Dus John en Micheal, als jullie dit lezen, bedankt!

Julie van Laarhoven - Tilburg

26 mei 2017
Rijschool micheal, mij betreft een aanrader! Vooral mijn lessen met micheal veel geleerd. Streng maar rechtvaardig, wat erg belangrijk is als het gaat om auto rijden. Ook ik ben in een keer geslaagd. Micheal bedankt!

Rein Notenboom - Tilburg

15 mei 2017
Na vele prettige, gezellige lessen ben ik vandaag in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Michael bedankt voor de theorielessen die je aan mij gegeven hebt. En Peter enorm bedankt voor alle praktijklessen! Rijschool Michael is een fijne en kwalitatief goede Rijschool om je rijbewijs te halen.

Ramon Hendricks - Tilburg

10 mei 2017
Vandaag in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik heb een erg prettige tijd gehad bij Rijschool Michael, je leert er enorm veel tijdens de rijlessen en het zijn super fijne instructeurs.
Michael en Peter, enorm bedankt voor de hulp en steun.
Ik raad het iedereen aan om lessen te volgen bij Rijschool Michael!

Ilse - Tilburg

23 april 2017
Ik heb afgelopen donderdag mijn rijbewijs gehaald en ben er super blij mee! Ik raad zeker aan hier te gaan lessen. De manier waarop er les wordt gegeven is heel fijn, je leert goed en je hebt automatisch zin in je volgende rijles.
Ik vond het een super toffe ervaring en zou geen andere rijschool willen!

Sophie - Tilburg

7 april 2017
Na vele gezellige, prettige en ook wel stressvolle rijlessen met John heeft het CBR het verlossende woord gegeven: Je bent GESLAAGD! Bij rijschool Michael heb ik mij van het begin af aan meteen op mijn gemak gevoeld. Ik heb de rijlessen als zeer fijn ervaren en rijschool Michael houdt altijd rekening met wat JIJ nodig hebt. Hierdoor wordt er precies ingespeeld op jou eigen behoefte en op de beste manier voorbereid op je rijexamen. Waar het bij mij niet in een keer mocht lukken, bleef ik samen met John streven naar het beste uit mijzelf en mijn rijkunsten halen. Iets wat heeft geleid tot een vertrouwde Sophie achter het stuur. Stiekem neem ik toch met een traantje afscheid omdat de lessen erg gezellig waren, maar ik kan niet wachten om helemaal zelf achter het stuur te zitten! Ontzettend bedankt voor het afgelopen jaar John en Rijschool Michael!

Anif - Tilburg

7 april 2017
Er zijn veel verkeersscholen de laatste tijd komen opduiken als ware prijsvechters van elkaar. Alleen krijg je dan heel vaak een vermindering in de kwaliteit van de lessen. Dus als je voor kwalitatieve lessen wilt kiezen moet je zeer zeker Verkeersschool Michael kiezen! Ze hebben een hele goede inschatting gedaan naar hoeveel lessen in nodig zou hebben(10) en ik ben met vlag en wimpel geslaagd! Nogmaals hartelijk dank voor de goede instructies! John en Michael bedankt!

Eline - Tilburg

5 april 2017
Afgelopen week mijn rijbewijs gehaald! Het waren leuke en goede lessen. Bedankt Peter Michael en John

Mika - Tilburg

17 februari 2017
Ik wil Verkeersschool Michael, en in het bijzonder John, super erg bedanken voor alle fijne rijlessen. Altijd een goede aanpak en altijd alles duidelijk! Een betere rijschool zul je niet snel vinden. Nogmaals bedankt!

Dorien - Tilburg

7 februari 2017
Harstikke bedankt voor de goede rijopleiding! Jullie zijn zeker een aanrader!
Ik bedank Michael voor de hulp bij mijn theorie! Ik bedank Peter voor de leuke lessen en fijne steun!
Ook wil ik John bedanken voor de laatste oppeppers!

Julie Bouckaert - Tilburg

30 januari 2017
Yes het is gelukt! Wat een opluchting. Een kort maar krachtig rondje is het geweest! Erg bedankt voor de leerzame lessen!

Dian - Tilburg

29 januari 2017
Geslaagd voor mijn rijbewijs! Tot ik bij Michael terecht kwam, was het leren autorijden bij mij een moeizaam proces. Uiteindelijk heeft John (met engelengeduld) me enorm geholpen om er een positieve draai aan te geven en de rust te behouden. Echt super! Ik ben hem ontzettend dankbaar want ik had de moed al bijna opgegeven. Ik vond de lessen erg fijn en professioneel. Stapsgewijs hebben ze mij door het proces geholpen. Ik ben zowel John als Michael erg dankbaar voor de leuke lessen, fijne begeleiding, al het geduld en het prachtige eindresultaat MIJN RIJBEWIJS! Zonder jullie was het me niet gelukt.

Sanne louer - Tilburg

22 december 2016
Vandaag ben geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik heb veel leuke en leerzame lessen gehad van Michael. Ik was blij met zijn manier van les geven. Streng wanneer nodig, en complimenten tussendoor. Michael, bedankt voor je tijd en geduld!

Sander Boelaars - Tilburg

13 december 2016
Yess! Gisteren in een keer geslaagd voor m'n rijexamen! Hartstikke bedankt Michael en Peter voor de leuke lessen en het geduld.

Kenneth Louer - Tilburg

8 december 2016
Ook ik ben vandaag in één keer geslaagd. Waren toffe lessen. Hartstikke bedankt Michael, John en Peter

Milosz - Tilburg

28 november 2016
Vandaag in een keer geslaagd. Heel erg bedankt Micheal, Peter en John voor deze fijne lessen!

Mike mols - Tilburg

25 november 2016
Vandaag geslaagd bij rijschool Micheal Micheal heel erg bedankt voor je lessen ik heb een leuke tijd met je gehad en je bent een hele goeie rij instructeur bedankt voor alles ben er heel blij mee

Beau - Tilburg

24 november 2016
Eindelijk heb ik mijn rijbewijs gehaald!
Verkeerschool Michael en John bedankt voor de fijne lessen en het geduld!

Tim Smans - Tilburg

9 november 2016
En ja hoor ook ik heb vandaag mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! Dit allemaal dankzij rijschool Michael en mijn instructeur John. Wat me vooral heel erg bevalt is de uitstekende begeleiding tijdens het gehele proces! Iedere persoon is anders en daar houden ze bij rijschool Michael erg veel rekening mee iets wat ik persoonlijk erg belangrijk vindt. Alles gaat stapsgewijs en elk onderdeel wordt goed behandeld! Dus ben je opzoek naar een goede rijschool die ook daadwerkelijk met je meedenkt en geduld heeft dan ben je hier aan het juiste adres! Nogmaals bedankt John voor de wijze lessen en de goede begeleiding! Mvg Tim

Ilona - Tilburg

9 november 2016
Vandaag heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald.

Ik heb de lessen met Peter als enorm leerzaam en prettig ervaren. Ondanks dat ik in het begin onzeker was en dacht dat ik nooit mijn rijbewijs kon halen, liet Peter me inzien dat ik wel kon rijden. Peter heeft enorm veel geduld met me gehad en daar ben ik hem dankbaar voor!

James - Tilburg

8 november 2016
Gisteren mijn rijbewijs gehaald. Het waren leuke en goede lessen. Bedankt Peter en Michael!

Judith - Tilburg

30 oktober 2016
Toen ik begon met lessen was ik heel zenuwachtig voor het autorijden. Rijschool Michael heeft me geholpen mijn angst te overwinnen en daardoor ben ook ik nu geslaagd voor mijn rijbewijs. John was mijn vaste instructeur die altijd netjes op tijd kwam en mee dacht over de beste planning van de lessen. Naast het leren van autorijden heb ik ook veel kunnen lachen in de lesauto. Rijschool Michael is zeker aan te raden!

Stan Kruize - Tilburg

31 augustus 2016
Ook ik kan nu zeggen dat ik mijn rijbewijs heb!
Het heeft bij mij even geduurd omdat ik slordig en onzeker was achter het stuur, maar John, Micheal en Peter hebben alle drie met veel geduld mij hiermee geholpen.

De camera's aan de binnenkant van Micheals auto vond ik ook erg fijn, daarmee kon ik de rit die ik had gereden namelijk terugkijken en dat was voor mij wel een echte eyeopener.

Kort gezegd is Verkeersschool Micheal een hele fijne rijschool die er alles aan zal doen om ervoor te zorgen dat jij klaar bent voor het rijexamen.

Zeker een aanrader!

Marne - Tilburg

24 augustus 2016
Nou, dat was hem dan voor vandaag. Mijn rijbewijs is binnen!!!! Ik ben blij geweest met mijn keuze voor deze rijschool.
Alles word bespreekbaar gemaakt en ze denken met je mee. Als er iets niet lukte qua planning of andere situaties dan werd er
altijd naar een oplossing gezocht. Ze zijn consuquent en overzichtelijk in de handelingen die ze doen wat ik een dikke pluspunt vond.
Ik heb les gehad bij Peter de Later. Zijn achternaam is niet echt toepasselijk voor iemand die altijd PRECIES op tijd komt. Hij was streng, rechtvaardig en geïnteresseerd in jou als persoon.

Ik heb nog een woord te zeggen en dat is, BEDANKT Rijschool Micheal!

Floor - Tilburg

7 augustus 2016
Afgelopen donderdag in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Michael heeft altijd met me meegedacht over de planning van mijn lessen en voelde goed aan hoe hij mij het beste kon benaderen om het beste resultaat eruit te halen. Ik ga met vertrouwen de weg op. Bedankt Michael voor alle leerzame en gezellige uurtjes in de auto!

Jolie - Tilburg

6 augustus 2016
Vorige week vrijdag mijn examen in 1 keer gehaald! Mede dankzij rijschool Michael en zeker mede door rijinstructeur John. En vooral ook super blij dat ik hem nu heb gehaald voordat ik 4 maanden stage ga lopen op de Canarische Eilanden. Veel leerzame lessen gehad en natuurlijk de rust achter het stuur behouden. Dankjewel!!

Laura - Tilburg

2 augustus 2016
Na al die uren leren rechts rijden, mag ik nu het links rijden gaan uitproberen! Met behulp van Verkeersschool Michael heb ik mijn rijbewijs nog mooi voor mijn emigratie naar Engeland kunnen binnen halen. Bedankt voor alle gezellige en vooral leerzame lessen :)

Shanice - Tilburg

21 juli 2016
vandaag in een keer geslaagd. Fijne en leuke tijd gehad, ook zeer flexibel waardoor ik toch elke week kon lessen. Heel erg bedankt Micheal, Peter en John voor deze fijne lessen!

Inge - Tilburg

21 juli 2016
Vandaag ben ik in een keer geslaagd voor mijn examen!
Zeer fijne rijschool. Ik heb hier veel geleerd en ben erg tevreden over de lessen.
Ik heb van alle 3 de instructeurs les gehad, het zijn allemaal toppers!
Zeker een aanrader om hier te gaan lessen!

Inge.

Erik Tabbers - Tilburg

21 juli 2016
Ik ben vandaag voor de eerste keer geslaagd!
ik kreeg over het algemeen altijd les van michael, het is een geweldige vent en ik persoonlijk wou les van geen ander.
-Een kei goede instructeur die zich goed kan inleven in zijn leerlingen.
-Erg strikt en professioneel in zijn werkwijze.
-Maakt in mijn ogen goede inschattingen, wat betreft je leerweg.
Micheal is gewoon een van de besten!

Michael bedankt! :) 5sterren

Stefanie - Tilburg

20 juli 2016
Gisteren ben ik in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs!
Wat was ik super blij!
Tijdens mijn rijlessen heb ik veel aan Michael gehad, hij wist dat ik soms de lat voor me zelf te hoog legde waardoor ik soms voor me zelf een moeilijke les aan het creëeren was!
Michael geeft niet alleen de fouten aan maar geeft ook vaak complimenten wat super fijn is! Waardoor je snel in je zelf gaat geloven.

Michael,John & Peter
Super bedankt voor de leuke en leerzame lessen!

Jorijn van den Boom - Tilburg

19 juli 2016
Jaja ook ik heb in een keer mijn rijbewijs gehaald! Ik wilde hem per se voor de vakantie hebben en vandaag heb ik hem dan! Danzij de flexibiliteit van de rijschool is dit gelukt. En zonder Peter zat ik nog steeds te lessen. Hij heeft er echt voor gezorgd dat ik de puntjes op de i zette. Hierdoor ging ik zelfverzekerd het examen in en heb ik het goed afgerond.

Linda - Tilburg

13 juli 2016
Precies een week geleden slaagde ik voor mijn rijbewijs. Nu, een week later, begint het tot me door te dringen dat het echt is! John en Peter hebben al mijn eigenwijsheid en onzekerheid met oneindig veel geduld doorstaan, en dankzij hen mag ik nu eindelijk zelf gaan rijden! Heel veel dank!

Joep - Goirle

12 juli 2016
Altijd leuke en leerzame lessen gehad met dank aan zowel John als Michael. Hartstikke bedankt voor alles, en nog veel succes!

Omara - Tilburg

3 juli 2016
Dankzij John mijn rijbewijs eindelijk gehaald op 23 juni 2016. Ik zat eerder bij Intest en zij hebben heel veel dingen laten liggen waardoor het me zelfs na 3 keer niet lukte. Ik ben ontzettend blij dat ik toch ben overgestapt en verkeersschool Michael heb gekozen om het nogmaals te proberen. Ik raad het iedereen aan om bij verkeerschool Michael te lessen. Het zijn topinstructeurs met ontzettend goede begeleiding op maat. Michael en John zijn hele fijne en eerlijke instructeurs met veel geduld en passie voor wat ze doen. Zonder jullie wijze lessen was het mij niet gelukt. Ontzettend bedankt!!!

Jeffrey - Tilburg

26 juni 2016
Goede en degelijke lessen gevolgd bij rij instructeur Peter. Veel geleerd en kan nu veilig de weg op! Prima rijschool dus :-) Waarvoor dank!

Jorrit - Tilburg

23 juni 2016
Les gehad van Michael. Goede en prettige lessen gehad, ook een goede inschatting qua benodigde aantal lesuren. De eerste keer meteen geslaagd.

Alexander Sanders - Tilburg

7 juni 2016
Afgelopen vrijdag praktijkexamen gehad en direct geslaagd voor mijn rijbewijs. Zat eerst bij een andere rijschool waar ik een slechte instructeur had die uit was op het verdienen aan mij, hier was ik gezakt. Bij verkeersschool Michael werd ik eerlijk behandeld en hier draait het niet om het geld, maar om het leren. Dankzij John echt leren autorijden, een hele eerlijke en fijne instructeur. Dankjewel John!

Angela - Tilburg

6 juni 2016
In één keer mijn rijbewijs gehaald met dank aan hele fijne en leerzame lessen van Michael en John!

Nikki van Beeck - Berkel-Enschot

19 mei 2016
Vandaag in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs!! Super leuke en goede lessen gehad van Michael, Super bedankt!!

Kenn van Erve - Tilburg

9 mei 2016
Vandaag mijn rijbewijs behaald! Had dit nergens anders willen doen bij Verkeersschool Michael. Bedankt voor het geduld en leuke lessen Peter!

Laura - Tilburg

23 april 2016
Rijschool Michael is een top rijschool met goede instructeurs die een hele goede begeleiding geven!
Gisteren voor het eerst op gegaan en gelijk mijn rijbewijs gehaald. John heeft mij erg goed begeleid, ik was een leerling die erg onrustig en bang was op de weg.
Nooit gedacht dat ik dit zou halen, maar hierbij heb ik een uitstekende begeleiding bij gehad, dit had ik niet zonder jou gekunt John. Ook ik kan nu autorijden! Heel erg bedankt John en Michael!

Zeynep - Tilburg

18 april 2016
Vandaag voor het eerst rijexamen gedaan en meteen geslaagd! Met dank aan john.SUPER leuke leerzame lessen gehad heel erg bedankt!

Boudewijn - Tilburg

11 april 2016
Afgelopen vrijdag heb ik mijn rijbewijs gehaald! Ik heb lessen gevolgd bij John en deze waren heel erg prettig. Fijne mensen, heel flexibel, zeer goede begeleiding en een hele prettige eerste rijervaring. Een aanrader voor iedereen om hier rijlessen te gaan volgen! John, BEDANKT!

Lotte - Tilburg

31 maart 2016
Dankzij de goede begeleiding van Michael ben ook ik vandaag voor de eerste keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Michael heeft mij veel geleerd en heeft er voor gezorgd dat ik zelfverzekerder de auto instapte. Daarnaast waren de lessen ook erg gezellig! Michael heel erg bedankt voor alle energie, ik zal de lessen gaan missen!

Groetjes Lotte

Kjell - Tilburg

25 maart 2016
Dankzij de goede lessen van Peter heb ik deze week in de tweede poging mijn rijbewijs behaald. Naast de prima lessen vond ik ook de flexibiliteit van het zelf inplannen vd lessen erg fijn. Verkeersschool Michael is zeker een aanrader!

Joyce - Tilburg

14 maart 2016
In 1 keer geslaagd voor mijn theorie en praktijk, zonder de eerlijkheid en rechtvaardigheid van Michael was het me niet gelukt. Super leuke en leerzame lessen gehad, heel erg bedankt voor alle lessen en ik ga de gezelligheid in de auto zeker missen. Michael, heel veel succes in de toekomst!

Mart - Tilburg

9 maart 2016
Vandaag voor het eerst rijexamen gedaan en meteen geslaagd! Met dank aan Peter. Zeer betrouwbare rijschool met een handig systeem om je rijlessen in te plannen. Bedankt!

Sophie - Tilburg

3 maart 2016
Goede rijschool! Het ging niet altijd even makkelijk bij mij maar dankzij de lessen van Michael ben ik toch in een keer geslaagd!

Simonia Pienas - Tilburg

22 februari 2016
Na een jarenlange zoektocht had ik eindelijk de rijschool gevonden waar ik me goed bij voelde. De eerste kennismakingsles vond plaats op maandag 9 mei in 2011. Vijf jaar later ben ik daadwerkelijk begonnen met lessen. In de jaren daartussen is verkeersschool Michael me altijd bijgebleven.. Ik had mezelf voorgenomen dat deze rijschool me zou helpen bij het halen van mijn rijbewijs.

Michael hartelijk dank voor de geweldige lessen die ik bij je heb mogen volgen!! Je manier van werken is erg prettig en professioneel. Je bent een strenge maar zeker rechtvaardige instructeur. Wanneer iets beter kan geef je dit aan, maar je laat het ook echt wel weten als iets wel goed gaat. Dankzij jou ben ik zelfverzekerd in het verkeer! Ik zal onze fijne gesprekken ongelooflijk missen.. Het allerbeste gewenst en heel veel succes met alles wat je nog zal ondernemen in goede gezondheid!! Uiteraard dank ik ook Peter en John, bij wie ik enkele lessen heb gevolgd.

Zonder jullie was het me niet gelukt vandaag in één keer te slagen voor mijn pratijkexamen voor de auto. Nogmaals hartelijk dank. Het ga jullie goed!!!


Marco - Tilburg

8 februari 2016
Zo net na een her-examen geslaagd voor mijn rijbewijs door deze rijschool! Hele toffe lessen gehad en ontzettend veel geleerd van alle instructeurs, super!

Tim - Tilburg

28 januari 2016
Gisteren in de tweede poging geslaagd voor mijn rijbewijs, dankzij de lessen van Miriam, Michael en Peter! Bedankt!

Robin - Tilburg

27 januari 2016
Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald bij rijschool Michael! Eerder les gehad bij een andere rijschool waar het totaal niet wilde lukken ik kon niet schakelen, maakte veel fouten, kon niet 'uit' de auto komen, heb faalangst en dacht dat ik het nooooit zou halen. Ik zat op een punt dat ik het liever op wilde geven. Toen bij rijschool Michael gekomen en hij maakte echt veel tijd voor me om mij op me gemak te stellen en me te begeleiden naar mijn rijbewijs. Ik heb een faalangst examen gehad, en die extra begeleiding was voor mij zeer prettig! Voor anderen die hier ook last van hebben dan is rijschool Michael echt een aanrader!!! Iemand die duidelijk is, streng wanneer het nodig is maar ook weet wanneer je iemand 'soft' moet benaderen! Top! Bedankt Michael!!!

Celine - Tilburg

21 januari 2016
Super rijschool! Ik heb erg veel geleerd van de rijlessen van Michael. Hartstikke bedankt hiervoor!

Luuk Sterke - Tilburg

7 januari 2016
Mijn theoriecertificaat zou over twee dagen verlopen, maar gelukkig wist Michael daar vlak voor nog een herexamen te plannen en met de lessen van John ben ik daardoor gisteren (6 jan) net op tijd geslaagd! Beter kan 2016 niet beginnen!

Tom Nijenhuis - Tilburg

5 januari 2016
Op 5 januari 2016 heb ik mijn rijbewijs gehaald. Dankzij de goede begeleiding die je bij Verkeersschool Michael krijgt. Bedankt voor de goede, leuke leerzame rijlessen.

Sade - Tilburg

29 december 2015
Top Rijschool!! In 1 keer geslaagd dankzij de goede lessen van John! Echt een aanrader, bedankt John! Veel succes nog in de toekomst

Henrike - Tilburg

18 december 2015
John bedankt voor alle leuke en goede lessen, ik ben heel erg blij dat ik alles in 1 keer gehaald heb! Succes in de toekomst!

Jesse rison - Tilburg

17 december 2015
Rijschool vsMichael,
In het begin van de rijlessen had ik een mevrouw en die vond ik een beetje te zacht voor mij, toen kreeg ik michael en toen begon ik echt meteen te leren rijden en als ik iets fout deed zij hij het meteen en hij gaf tips en zij hoe het beter kon. Ik genoot echt van de lessen, hij heeft een goed gevoel voor humor en je kan goed met hem lachen maar is wel serieus op de momenten dat het nodig is. Echt een aanrader voor iedereen en natuurlijk ben ik in 1 x geslaagd dat kan ook niet anders met zon goeie rijinstructeur als michael👍😜.
Mvg. Jesse Rison

Sander - Tilburg

26 november 2015
Verkeersschool Michael is zeker een aanrader. John heeft mij gedurende de gehele periode op een hele fijne en rustige manier geholpen. Duidelijke communicatie en een fijn online systeem zijn hierbij twee belangrijke factoren geweest.

Michelle - Tilburg

17 november 2015
Ben vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn praktijkexamen, met dank aan Michael's goede rijlessen. Streng maar altijd rechtvaardig en dat is hoe je autorijden het beste leert. Bedankt!

Caspar - Tilburg

10 november 2015
Michael heeft mij goed en betrouwbaar geholpen. Ik wilde snel mijn rijbewijs halen en i.p.v. een meepraat antwoord van: ''ah dat komt wel goed'' kreeg ik een duidelijk antwoord met een plan van aanpak erbij. Vervolgens heeft Peter de rijlessen voor zijn rekening genomen en dat is soepel verlopen. Met geduld en duidelijke uitleg heeft hij mij binnen 8 weken klaargestoomd en heb ik in een keer mijn rijbewijs gehaald. Baas boven baas.

Sanne - Tilburg

5 november 2015
Vandaag mijn rijexamen gehad. En meteen de eerste keer geslaagd binnen het aantal lessen van mijn geadviseerde lespakket! Michael, heel erg bedankt voor de lessen. Je voelde mij goed aan, hierdoor zei je het juiste op het juiste moment. Ook heb je mij geholpen om met meer zelfvertrouwen in de auto te stappen.

Laura - tilburg

30 oktober 2015
Michael, heel erg bedankt voor de lessen. Af en toe was het nodig om wat strenger te zijn, maar dat was ook wel nodig met mijn eigenwijsheid! 3 maal is scheepsrecht en dat was het! Heel erg bedankt!

Sanne - Tilburg

28 oktober 2015
De theorie-cursus van Michael is zeer leerzaam. Je krijgt alle aandacht die je nodig hebt, je leert er alles wat je moet weten, hij neemt alles goed door en let het goed uit en je oefent examens zodat je goed voorbereid bent.

Stefan - Tilburg

23 september 2015
Vandaag rijexamen gedaan en in een keer geslaagd! Ik ben hartstikke blij, met dank aan de fijne/gezellige lessen met John.
In het begin was ik best onzeker, maar John heeft ervoor gezorgd dat ik zelfverzekerder in de auto stapte met als resultaat mijn rijbewijs in een keer. Ik zou deze rijschool aan iedereen willen aanraden die begint met lessen. Groetjes Stefan

Rachel - Tilburg

22 september 2015
Een top rijschool!!

Kiki - Tilburg/Nijmegen

15 augustus 2015
Ik ging verhuizen naar Nijmegen en daardoor was het niet meer praktisch om de lessen in Tilburg voort te zetten. Michael heeft dit heel goed voor mij opgelost, door het resterende van het pakket terug te betalen, erg vriendelijk. Verder waren de rijlessen altijd goed.

Peter - Tilburg

7 augustus 2015
Michael, ik wil je bedanken voor het afgelopen jaar. Door een prachtige combinatie van passie, eerlijkheid, af en toe een streng woord en bovenal een onwrikbaar vertrouwen (meer nog dan ik zelf, nu en dan) heb ik me van begin tot eind gesteund gevoeld bij het behalen van mijn rijbewijs. Nu ik na de eerste poging meteen geslaagd ben is een ding zeker: Ik zal het missen elke week bij je in te stappen!

Mariska - Tilburg

31 juli 2015
Vanochtend in één keer geslaagd dankzij de geweldige lessen van John! Naast een bekwame leraar is hij goed in het inschatten van mensen en weet hij precies hoe hij jou het beste kan begeleiden. Je op je gemak voelen bij je instructeur is één van de belangrijkste dingen bij het kiezen van een rijschool, en met John kan dit niet missen. Ik ging altijd met plezier naar de lessen, en ook al ben ik heel blij met mijn rijbewijs, ga ik het ook zeker missen.
Duidelijk lesplan en afspraken, en fijne en bekwame instructeurs. Ik zou Verkeersschool Michael bij iedereen aanbevelen. Speciaal bedankje aan John voor de fijne lessen!

Victor - Tilburg

23 juli 2015
Michael, ontiegelijk bedankt voor een mooi jaar vol levenslessen. Je persoonlijke aanpak sloot perfect aan op hetgeen ik nodig had om mijn rijbewijs in 1 keer te halen. Het belangrijkste daarin was het vertrouwen dat je gaf. Je hebt mij meerdere malen een spiegel voorgehouden en de gesprekken zullen me een levenlang bijblijven. Bedankt!

Jeroen - Sprang-Capelle

17 juli 2015
Ontzettend bedankt Michael!

Dankzij jou begon ik vandaag met vertrouwen aan het examen. Je wist precies hoe je mij 'uit mijn hoofd' moest halen waardoor ik uiteindelijk zelfs bij mijn eerste poging ben geslaagd.

Het waren niet alleen leerzame lessen, maar vooral ook erg gezellige. Ik ga die vertrouwde plek naast jou in de auto missen!

Eva - Tilburg

17 juli 2015
Michael, heel erg bedankt voor je fijne en duidelijke lessen! Nadat ik het de eerste keer niet had gehaald, had ik er zelf niet veel vertrouwen meer in. Dankzij jou heb ik het de tweede keer toch gehaald en mij het vertrouwen gegeven dat ik het toch kon. Bedankt daarvoor, en succes verder met je rijschool!

Tessa - Tilburg

6 juli 2015
Na een tijd rijles van John heb ik eindelijk mijn rijbewijs gehaald! John kan heel goed inschatten hoe hij zijn leerlingen moet benaderen, de een heeft veel rust nodig en de ander juist een paar schoppen de goede richting in en hij heeft goed door welk type jij bent. Zelf heb ik nooit rijles gehad van Michael maar ik heb hem wel een paar keer gezien en ook hij is een hele aardige gast. Als je twijfelt over verkeersschool Michael zou ik zeggen neem gewoon een proefles en dan zul je het zelf merken!

Chantal Pasker - Tilburg

23 juni 2015
Bij verkeersschool Michael in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Altijd ontzettend fijne lessen gehad bij John wat er voor heeft gezorgd dat ik altijd met plezier in de auto stapte. Daarnaast heeft John me heel goed voorbereid voor het examen maar ook om met een gerust gevoel de weg op te gaan na mijn examen. Nog altijd ontzettend blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen, kan het iedereen aanraden. Groetjes Chantal

Sera Ijpelaar - Tilburg

22 juni 2015
19 juni heb ik mijn rijbewijs gehaald. Samen met Michael heb ik er hard voor gewerkt. Ik wil hem bedanken voor zijn effectieve lessen waar ik veel aan heb gehad. Dankjewel Michael, het was erg fijn om bij jou te lessen!

Daniëlle - Tilburg

16 juni 2015
Vandaag geslaagd voor het rijbewijs B tijdens mijn eerste poging! Michael, bedankt voor de moeite, de energie en voor alle fijne en leerzame lessen. Dankzij jouw hulp kan ik nu veilig de weg op!

Nadia van den Hout - Tilburg

13 juni 2015
Ik ben de eerste keer geslaagd voor mijn rijbewijs-B op 12 juni 2015 bij Rijschool Michael. Mijn complimenten voor de rijschool, hebben zich altijd voor 100% aan de afspraken gehouden, waren altijd op tijd en altijd goede, duidelijke instructies gekregen. Ik heb er in totaal 5 maanden over gedaan. Kan deze Rijschool voor 100% aanbevelen. Michael bedankt!!

Mark Nijenhuis - Tilburg

10 juni 2015
Ik ben op 9 juni de 1e keer geslaagd voor mijn rijbewijs B mede dankzij de goede lessen van Michael en John. Ik kan deze rijschool bij iedereen van harte aanbevelen!! Michael en John bedankt voor de fijne en goede lessen die ik van jullie heb gekregen!