Reviews

Wie? Wat? Waar? Wanneer? Waarom? Wat vond jij van je rijlessen? Meld het hier!

Bericht toevoegen

Terra - Tilburg

14 januari 2020
Gisteren in een keer geslaagd voor mijn rijexamen, met dank aan het vertrouwen van Michael. Michael weet je in zijn lessen naar een hoog niveau te tillen en is heel consequent. Zijn lessen zijn altijd gezellig en hij probeert je als persoon altijd vooruit te helpen. Dankjewel Michael voor de fijne lessen!

Amber - Oisterwijk

3 januari 2020
Na veel tijd en energie ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs met behulp van Micheal. Ik heb last van faalangst en spanning, Michael heeft mij daar super goed bij ondersteund! Hij Weet goed wat voor aanpak een leerling nodig heeft om uiteindelijk te slagen. Ik ben heel positief over deze rijschool!

Phoebe - Tilburg

2 januari 2020
Bedankt Michael voor je geduld (meestal dan he ;)) dankzij jou toch maar in een keer geslaagd! Goed begin van het nieuwe jaar :)

Quinty - Tilburg

2 januari 2020
Afgelopen dinsdag in een keer geslaagd voor mijn rijexamen met dank aan Michael. Goede lessen gehad waar ik veel van heb geleerd. Hier en daar streng waar nodig maar dat hield me scherp. Nu genieten van mijn rijbewijs!

Romy - Tilburg

5 december 2019
Michael is een fijne rij-instructeur, hij kan goed uitleggen en is streng waar nodig is. Hij probeert alles uit je te halen en benoemt naast de dingen die minder goed gaan ook de dingen die wel goed gaan. We hebben het altijd gezellig gehad in de auto en ik ben erg blij dat ik mijn rijbewijs bij Michael heb kunnen halen. Heel erg bedankt voor alles.

Joëlle - Tilburg

12 november 2019
Afgelopen week geslaagd voor mijn rij-examen! Voornamelijk les gehad van Michael, maar ook een paar lessen van Patrick en John gekregen. Alle drie fijne rijinstructeurs die uitleg op een duidelijke en rustige manier geven en soms verduidelijken aan de hand van een tekening. Ik heb de lessen altijd als prettig ervaren en voelde me op m’n gemak in de auto.
Heel erg bedankt voor alles!!

Indy - Tilburg

7 november 2019
Ik heb eerst altijd les gehad van John, maar die stopte ermee, daarna kwam ik bij Michael in de auto nadat ik 2 keer was gezakt. Michael heeft me veel bijgeleerd en heeft de tijd genomen om mij in te laten zien hoe het moest. Hij is een duidelijke instructeur en dat heeft mij erg geholpen. Uiteindelijk heb ik het faalangst examen gedaan en ben ik eindelijk geslaagd! Dankjewel Michael!

Daniël - Tilburg

1 oktober 2019
Hier rijles gehad, voornamelijk van John maar ook een paar lessen van Michael. Ze vullen elkaar heel goed aan! Ze zijn heel goed in het zien wat jouw specifieke valkuilen zijn, en hoe zij kunnen helpen om dit op te lossen. Voor mij was er één keyword die John bleef benadrukken wat mij nog steeds helpt in veel situatie: Rust! Bedankt John voor de rijlessen!

Onab - Tilburg

30 augustus 2019
Na een lange tijd gelest te hebben bij Michael vandaag in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Hiervoor wil ik Michael erg bedanken voor de goede begeleiding en vertrouwen in mijn kunnen. Ondanks dat het niet altijd even goed ging heeft Michael toch alles uit de kast gehaald om mij hier naartoe te werken. Ik raad deze rijschool ook zeker aan!

Anne - Tilburg

28 augustus 2019
Het is een hele fijne rijschool. Ik heb voornamelijk les gehad van Michael, maar ook een paar keer van Patrick en John. Ik heb alle drie de instructeurs als prettig ervaren en veel fijne tips gekregen en trucs geleerd. De lessen zaten goed in elkaar en ik werd gedreven om het beste uit mezelf te halen. Michael legde alles op een duidelijke manier uit met gebruik van fijne voorbeelden. Ik raad deze rijschool zeker aan!

sriyani - Waalwijk

26 augustus 2019
Ik heb vandaag eindelijk een "nader onderzoek rijvaardigheid personenauto" gehad en deze vond ik heel fijn. Vandaag in 1 X mijn rijexamen gehaald bij Michael maar 5 X gezakt bij ander rijschool. Ik heb les gehad van Michael en een dag les gehad van Patrick.
Het is een super fijne rijschool. Ik zou het zeker aanraden.

Reno Snoeren - Tilburg

20 augustus 2019
Zaterdag 17 Augustus eindelijk mijn rijbewijs gehaald bij rijschool Michael!!!! Bij deze wil ik jou super bedanken....Ik heb eerst bij een andere rijschool gelest waar ik steeds verschillende instructeurs kreeg...Kortom mijn zelfvertrouwen was ver te zoeken. Bij Michael voelde ik me meteen op mijn gemak hij geeft les op een rustige maar duidelijke manier...Echt een aanrader!!!! BEDANKT

suus - rijen

6 augustus 2019
Ook ik heb mijn rijbewijs in 2 keer gehaald bij Michael en Patrick !
Het is een hele fijne rijschool omdat ze veel geduld hebben.
Ook vond ik de lessen heel gezellig omdat we een praatje maakte tijdens de lessen.
Hartstikke bedankt voor alles.
Rijschool Michael is zeker een aanrader als je een fijne rijschool wilt vinden!

David - Tilburg

19 juli 2019
Vandaag in één keer mijn rijexamen gehaald. Ik ben begonnen bij John, die een zeer sterke basis voor mijn rijvaardigheden heeft gelegd. Na het pensioen van John overgestapt op Patrick. Met Patrick op een goede en gezellige manier toegewerkt naar mijn examen. Hij heeft mij een hoop zelfvertrouwen gegeven achter het stuur. John en Patrick, beide ontzettend bedankt!

Julia - Tilburg

10 juli 2019
Ik heb gisteren in één keer mijn rijbewijs gehaald. Michael is een fijne instructeur die goed aanvoelt hoe hij het best uit de leerling haalt. Door zijn manier van les geven is elke les leerzaam en ga je goed voorbereid op praktijkexamen!

Quinty - Tilburg

9 juli 2019
Vandaag in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Wel een faalangsexamen maar zonder Michael zou het me niet gelukt zijn. Ik stapte zo onzeker in de auto aan het begin van mijn lessen en door Michael heb ik zoveel meer zelfvertrouwen gekregen! Ik heb super fijne lessen gehad. Hij is rustig, duidelijk en is altijd in voor een praatje. Hij stelt je zo op je gemak en laat je weten wat er wel en niet goed gaat. Hij heeft mij super veel geleerd! Ik zou Verkeerschool Michael zeker aanraden als je goede lessen wilt krijgen en je rijbewijs met zekerheid wilt halen!

Michael bedankt voor alles! Zeker voor je geduld met mij :)

Merel - Kaatsheuvel

5 juli 2019
Ik heb vandaag in 1x mijn rijbewijs gehaald. Ik heb een faalangstexamen gehad en deze vond ik heel fijn. Er werd goed de tijd genomen om alles door te nemen en alles werd nog een keer uitgelegd. Ik heb vooral bij Michael zelf gelest. Ik vond de lessen met Michael heel fijn! Hij is aardig en legt alles goed uit met behulp van tekeningen. Mijn rijlessen waren soms best heftig, omdat ik faalangst heb. Michael nam steeds de tijd om mij weer rustig te krijgen. Michael is eerlijk en zegt ook wanneer iets niet goed gaat, maar prijst ook de dingen die je wel goed doet! Michael is streng maar rechtvaardig. Af en toe had ik het even nodig om net een andere kick te krijgen. Maar Michael voelt ook goed aan wat je wel en niet kan hebben. Ik raad de rijschool aan, omdat ik enorm gegroeid ben in mijn zekerheid en faalangst.

Michael, bedankt voor de rijlessen en de rust die je met mij gehad hebt ;)

Lobke - Tilburg

21 juni 2019
Verkeersschool Micheal is een echte aanrader, want elke instructeur weet je echt tot een hoger niveau te brengen ten opzichte van het rijden. Daarnaast heb ik voornamelijk met Michael zelf gelest wat me super goed is bevallen. Hij zorgt ervoor dat hij lesgeeft op een manier waarvan hij zelf denkt dat het meest efficiënt werkt! Ik heb persoonlijk super fijne en leerzame lessen gehad! Michael via deze weg nogmaals bedankt voor alle lessen!

Donna - Tilburg

16 april 2019
Het is een super fijne rijschool! Ik had les van John en hij legde alles rustig en fijn uit. Ik zou het zeker aanraden!

Vera - Tilburg

12 april 2019
Na 47 uur aan lessen te hebben gehad, ben ik vandaag in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik heb alles te danken aan de fantastische rijlessen van John. De inschatting van lessen die ze dachten nodig te hebben voor mij bleek perfect: het kwam allemaal precies uit. Ook de administratieve dingetjes als betalingen en overzichten van je lessen waren altijd goed geregeld. VS Michael als rijschool is wat mij betreft een aanrader. John was alles wat je wenst in een rijinstructeur: direct, eventjes streng wanneer nodig, helder, hartelijk, to the point en super bekwaam. Hij heeft me door alles heen geloodst als een pro en was een kalme, steady factor. Precies wat ik nodig had, want het is allemaal al chaotisch en spannend genoeg in mijn hoofd. John, je bent een kanjer! Bedankt voor de gezellige lessen en de fijne tijd!
Vera

Jasper - Gilze

1 april 2019
In 1x geslaagd! Ik heb les gehad van John, Michael en Patrick. Dit waren alle 3 zeer fijne instructeurs, waar ik me altijd op mijn gemak voelde. Uiteindelijk de laatste maanden van Patrick les gehad, die mij erg goed bevielen. Patrick is wat jonger, maar voor mij persoonlijk vond ik dit alleen maar fijner. Naast zeer goede en leerzame rijlessen, kon ik het ook over van alles en nog wat hebben met hem. Dit was voor mij de ideale manier, aan de ene kant serieus bezig zijn met het rijden maar ook af en toe een lolletje kunnen maken. Ik vond het altijd leuk om te gaan lessen, heb er nooit tegen op gekeken. Ik raad zeker iedereen aan hier te gaan lessen!

Monique - `Tilburg

16 maart 2019
Hele goede rijschool. Michael en John zijn beide zeer gedreven en doen er alles aan om je te laten slagen. Na een slechte ervaring met een andere rijschool waardoor ik er bijna mee wilde stoppen hebben zij er voor gezorgd dat ik autorijden leuk ben gaan vinden. En met behulp van een faalangstexamen is me dat dan ook gelukt. Dankjewel Michael en John!!

Lenka - Tilburg

9 maart 2019
Michael was fantastic. Very kind, identified my problem with driving, built up my self-confidence. Best way to get back into driving after years of having my license sit idly in my wallet. 100% recommended.

Julia - Hulten

8 maart 2019
Ik ben vandaag bij de eerste keer direct geslaagd!!
Ik heb vooral les gehad van John. fijne instructeur, hij heeft structuur in zijn lessen zitten. Hij heeft me samen met Patrick en Michael goed voorbereid.
Ze zijn flexibel in de tijden van de rijlessen en ophaalplek.
Ik heb fijne lessen gehad.

Laetitia Zitman - Tilburg

28 februari 2019
Ben vandaag in 1x geslaagd voor m'n rijbewijs! Had toen ik begon met lessen totaal niet verwacht dat ik dat voor elkaar zou kunnen krijgen.. John, ik ga de lessen met jou nog missen, je was een Super instructeur, omdat je een combinatie bent van heel sympathiek, maar ook heel kritisch, en het beste uit iemand wil halen.. Ik ben heel enthousiast over rijschool Michael, ik raadt iedereen aan hier te komen lessen!

Robbe - Tilburg

14 februari 2019
14 februari in 1x geslaad voor mijn rijbewijs, ik heb veel leuke rijlessen gehad echt een fijne rijschool. Dankjewel John voor al je goede rijlessen.

Cherinda - Tilburg

1 januari 2019
27 december eerste gelijk mijn rijbewijs gehaald!!! Veel gezellige lessen gehad van Michael en Patrick, vaak kunnen lachen maar toch sirieus bezig met rijden. Zeker een rijschool om je rijbewijs te halen.
Bedankt voor alles Michael.

Nikki - Tilburg

27 december 2018
Vandaag mijn rijbewijs in 1x gehaald. Patrick en Michael, bedankt voor de lessen!

Tessa - Tilburg

13 december 2018
Vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs, met dank aan John & Michael voor de fijne en leerzame rijlessen!

Mara - Tilburg

19 november 2018
Rijlessen bij deze rijschool zou ik iedereen aanraden. Michael stelde me altijd erg op mijn gemak in de auto en gaf me al gelijk vanaf het begin heel veel verantwoordelijkheid (maar zonder dat ik me daarbij onveilig voelde). Bovendien is er altijd plek voor goede gesprekken met oprechte interesse. Tijdens mijn intake met John is mij een pakket aangeraden van 42 uur en dit was ook genoeg voor mijn eerste examen (niet te veel, niet te weinig uur). Gedurende mijn rijlessen merkten we dat ik erg snel spanning opbouwde en soms blokkeerde in de auto. Michael heeft me daar heel erg goed doorheen geholpen en op zijn aanraden hebben we gekozen voor een faalangst examen. Op de dag van mijn examen was ik erg zenuwachtig, maar mede door een goed gesprek met Michael van te voren kon ik rustig mijn examen in en ben ik op 13 November dan ook (in een keer) geslaagd voor mijn rijbewijs! Michael, ontzettend bedankt voor alle fijne rijlessen en bedankt dat je mij de kennis en het vertrouwen hebt gegeven om nu zelf alleen de weg op te kunnen!

Femke - Goirle

16 oktober 2018
Na maanden rijlessen en 3 examens bij de ANWB in Tilburg waar ik onprofessionele en onvoldoende begeleiding heb ondervonden, ben ik overgestapt naar rijschool Michael. Dit was een wereld van verschil met nu wel aanwezige aandacht voor details en een focus op zelfstandig en zelfverzekerd rijden. Michael begeleid je persoonlijk en probeert aan te voelen waar je je prettig bij voelt als leerling. In het begin moest ik hier aan wennen, maar daar staat tegenover dat je niet behandeld wordt als een nummertje en ondanks soms strenge en perfectionistische aanpak heeft Michael het beste met je voor.

Lobke Reijnen - Tilburg

6 oktober 2018
Gisteren mijn rijbewijs behaald, dankzij goede hulp en begeleiding. Als advies kreeg ik een faalangst examen, en met goede steuntjes in de rug ging erg goed. Ik kan Michael aan iedereen aanraden voor wie echt hun rijbewijs willen halen.

Ivo - Tilburg

8 augustus 2018
Ik ben overgestapt van een andere rijschool waar ik al dertig lessen had gevolgd. Toen ik bij VS Michael begon, was ik erg nerveus achter het stuur en had ik niet het idee dat ik de auto onder controle had. Door de heldere en geduldige begeleiding van John heb ik toch het vertrouwen in mezelf gekregen en heb ik, na een stuk of zestien lessen, in één keer mijn rijbewijs gehaald. Je merkt dat het niet om de centjes draait maar om het degelijk opleiden van de leerling. Ik ben zeer tevreden over deze rijschool en zou hem aan iedereen aanraden!

Yannick - Tilburg

6 augustus 2018
Naast het feit dat de sfeer in auto altijd goed was waren de lessen altijd zeer leerzaam. John is een zeer prettige en sympathieke instructeur, die goed kijkt naar het individu en daar zijn lessen op aan past. De verkeersschool van Michael is zeker een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare rijschool met goede, gepersonaliseerde begeleiding!

Jelle - Tilburg

20 juli 2018
Toffe rijschool met goede instructeurs, in één keer geslaagd binnen het aantal geplande uren!
Dankjewel voor de goede begeleiding Michael!!!

Charissa Bos - Tilburg

20 juli 2018
Geweldige rijschool! Rijlessen van John waren heel fijn en leerzaam. Ik voelde mij helemaal voorbereid toen ik op examen mocht en ben in 1x geslaagd! Ontzettend bedankt!

Maris - Tilburg

16 juli 2018
Vandaag mijn praktijk examen gehaald, dit met 2 lessen over in mijn pakket wat ik netjes teruggestort krijg op mijn rekening. Nu klaar voor de weg!

Manon - Goirle

25 juni 2018
Super ervaring gehad met rijschool michael!!! De geadviseerde aantal uren waren precies genoeg en heb mijn rijbewijs in 1X gehaald!!!!! Super lessen en veel geleerd. Bedankt Michael en john!!! Echt super super super

Danielle - Tilburg

16 mei 2018
Na 3 keer opgeweest te zijn ben ik eindelijk geslaagd!!
Michael heeft mij in veel dingen gesteund , en heeft mij laten beseffen dat je rijden toch echt alleen moet doen!
Op die manier heb ik mijn rijbewijs gehaald
Het was echt een top ervaring!
En ben blij dat ik bij verkeerschool Michael mijn lessen heb gehad!

Ivy - Tilburg

5 mei 2018
Ik heb op mijn verjaardag mijn rijbewijs in een keer gehaald. De uren die mij geadviseerd waren klopte precies ik heb er niet meer of minder nodig gehad. Bij Michaels wordt je echt een goed advies gegeven. Je wordt duidelijk en goed begeleid in wat je moet kunnen en weten. Ik heb er een hele fijne ervaring opgedaan. Zeker een dikke aanrader. Ik was zo blij toen ik het in een keer had gehaald. Mijn dag kon niet meer stuk.

Enzio - Goirle

12 april 2018
Micheal, bedankt voor de lessen streng maar rechtvaardig. Leuke gesprekken gehad en heb het erg naar Mn zin gehad in de auto met jou. Ook nog eens in 1x geslaagd met het precies aantal lessen dat ik had. Top kerel bedankt !!

Marijn - Tilburg

5 april 2018
Heb een super leuke ervaring gehad met Michael! Lessen waren altijd erg gezellig en ook erg leerzaam.

Daniek kruijf - Berkel-enschot

5 april 2018
Supergoed rijschool! In 1x geslaagd en superfijne lessen. Zeker aan te raden!
Dankjewel Michael!

Daniek kruijf - Berkel-enschot

5 april 2018
Geweldige rijschool! Precies geschat hoeveel lessen ik nodig had en in 1x geslaagd! Superfijne lessen gehad bij Michael en ook een paar bij John, ontzettend tevreden en zeker aan te raden!
Dankjewel Michael!

Niki - Nieuwerkerk

4 april 2018
Door de kennis en vaardigheid van verkeersschool Michael heb ik ALLES in 1 x gehaald! Zeker een aanrader als je zelfverzekerd je examen in wilt gaan.

Kim - Goirle

29 maart 2018
Voor de volle 100% aan te raden! Begonnen bij een andere rijschool, wat zéker geen succes was. Na enige tijd Michael gevonden en dit was precies wat ik nodig had. Persoonlijke begeleiding en voor iedereen een eigen aanpak. Weinig zelfvertrouwen over gehouden door de vorige rijschool en samen met John weer opgebouwd, ik durfde geen snelweg meer te rijden en rijd nu iedere dag over de snelweg naar mijn werk, een wereld van verschil! Zeer geschikte rijschool voor mensen met faalangst!

Joey - Tilburg

10 maart 2018
Ik ben via mijn vader bij michael terecht gekomen gebeld voor een proefles en na goed en eerlijk advies een pakket gekocht van 42 les uren ik ben altijd een beetje onzeker over mezelf geweest maar rijschool michael heeft daar verandering in weten te brengen na een paar lessen was het onzeker gevoel weg en dat komt door de super fijne en eerlijke manier van les geven bij deze rijschool na 40 uur rijles vond micheal dat ik klaar was voor me praktijk examen en ja hoor in 1x geslaagd ik had zelfs 2 uurtjes over van mijn pakket! En deze heeft michael netjes terug betaald! Michael nogmaals bedankt voor de super fijne lessen! en eerlijkheid ga zo door! Ik raad iedereen deze rijschool aan! ook voor mensen die wat onzekerder zijn!
Bedankt !!

Jeske - Nijmegen(/Tilburg)

3 maart 2018
Net voor de tweede keer op gegaan voor mijn rijbewijs en gelukkig geslaagd. Bedankt voor alle fijne lessen bij John en Michael en een paar lessen van Peter. Veel geleerd tijdens de lessen en de gesprekken gaven altijd een fijne sfeer in de auto. Soms streng als het nodig was, maar die duidelijkheid was juist fijn. Nogmaals bedankt en we zien elkaar vast nog wel eens.

Met vriendelijke groet,
Jeske (&en ook van mijn moeder)

Marissa Pinas - Tilburg

28 februari 2018
Via mijn nicht ben ik terecht gekomen bij Michael. Ik verhuisde naar Tilburg en ik wilde gelijk bij een goede rijschool starten. Ik had namelijk al in Rotterdam bij 2 rijscholen gereden, maar niks geleerd.
Verkeersschool Michael is een rijschool met ervaren instructeurs die het vak aanleren met passie. Ik heb les gehad van Michael zelf.
Michael is een persoon die heel duidelijk zegt wat hij van je verwacht, maar ook zeker complimenten durft te geven. Met Michael in de auto heb ik gesprekken gehad over het leven en alles daaromheen. Ik vond de lessen heel fijn en zal deze zeker ook missen. Bij de tweede keer afrijden ben ik geslaagd. Ik was de eerste keer heel onzeker en zenuwachtig. De tweede keer hebben Michael en ik gekozen voor een faalangst praktijkexamen. Gisteren ben ik geslaagd !

Michael, heel erg bedankt voor alles, je bent een prachtig mens! En heel veel succes met alles wat je nog gaat ondernemen! Ik zal onze lessen missen! Toi toi toi!

Ivo - tilburg

3 februari 2018
Beiden zonen geslaagd bij rijschool Michael zeer tevreden goede docenten (Peter en John).
Wel bijzonder bij regulier onderwijs zoeken we voor onze kinderen het beste bij rijscholen vaak de goedkoopste terwijl het belangrijk is dat ze zo veilig mogelijk de weg op moeten.
Dit is bij rijschool Michael zeker het geval heren bedankt!!!

Darnice James - Tilburg

29 januari 2018
Mijn rijbewijs gehaald bij verkeerschool Michael! Net als bij mijn moeder en mijn oom is dit in 1x gelukt! En ook nog in precies het aantal lessen die in mijn pakket zaten! Ik heb de lessen als heel fijn ervaren en ben er heel dankbaar voor!

Tony - Goirle

24 januari 2018
Vandaag in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs! John & Michael bedankt voor de leerzame lessen en de leuke tijd in de auto.

Bob - Tilburg

14 januari 2018
Ik heb laatst mijn rijbewijs in een keer gehaald. Door de lessen met John had ik het gevoel volledig klaar te zijn om het praktijk examen goed af te ronden. Dit bleek ook zo te zijn en ik zat met zelfvertrouwen in de auto. Dit heb ik allemaal te danken aan John, die me uitstekend heeft voorbereid om zelfstandig de weg op te gaan. Enorm bedankt!

Tamara - Tilburg

12 januari 2018
Vandaag in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs!! Met dank aan micheal, wat een topper is dat. Heeft me super goed geholpen in het proces. Ik raad iedereen aan om hier rijles te nemen! Nogmaals super bedankt micheal zonder jou hulp was het niet gelukt!

Annemay Garretsen - Tilburg

4 januari 2018
Op 2 januari ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij Michael! Mijn broer had al eerder zijn rijbewijs gehaald bij deze rijschool en dat was hem heel goed bevallen daarom heb ik voor deze rijschool gekozen. Michael is een goede instructeur. Hij is duidelijk, eerlijk en neemt de tijd voor je. Hij is streng op de juiste momenten en op een goede manier. Ook is deze rijschool heel flexibel. Als het een keer niet uitkomt dan is er vaak wel een oplossing te vinden. Michael, bedankt voor de goede en gezellige lessen!

Angelique - Tilburg

22 december 2017
Mijn jongste dochter Iris is de 1e keer voor haar rijexamen geslaagd!! Net als haar zus en broer eerder. Wij zijn super tevreden. Onze kinderen hebben fijne lessen gehad. Heel erg bedankt.
Vandaag is onze nicht Laura voor haar rijbewijs geslaagd. Ook voor de 1e keer. Net als haar zus eerder. GEFELICITEERD.
In 1 familie alle vijf de 1e keer geslaagd....... Dat moet een geweldige rijschool zijn.

Bo - Tilburg

19 december 2017
Als iemand die niet op de achterbank van de auto is opgegroeid, had ik een hoop te leren over
het autorijden. Dankzij de kunde en het engelengeduld van mijn rijinstructeur, Peter, is het uiteindelijk gelukt
om in een keer mijn examen te halen. Peter, ontzettend bedankt voor alles wat je mij hebt geleerd! Ik wens je veel
succes met je nieuwe uitdaging. John, ook jij bedankt voor de paar keer dat Peter niet kon en ik bij jouw een les kon volgen.
Ik heb niet bij je in de auto gezeten Micheal, maar ik wil je wel bedanken voor al het administratieve werk dat je op de achtergrond hebt gedaan.

Inge - Tilburg

29 november 2017
Ik heb vandaag mijn rij examen gehaald bij verkeersschool Michael en ik ben super blij dat het me de eerste keer gelijk is gelukt. Dat was me niet gelukt zonder de goede, fijn maar ook gezellige lessen!

Iris - Tilburg

22 november 2017
Vandaag ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik heb bij deze rijschool leuke en leerzame rijlessen gevolgd! Mijn rij instructeur John, gaf me goed instructies en legde het goed uit. Ook vertelde hij mij dat je rijbewijs niet zomaar komt aanwaaien, dus blijf altijd goed je best doen en focussen op de weg. Zeker een goede en leuke rijschool!
Rijschool Micheal bedankt voor de rijlessen!

Jurjen - Tilburg

20 november 2017
Pak je rust, pak je Rust! Niet denken, maar weten! Maak je plan! ..goeie gesprekken gehad met de instructeurs! In 1 keer geslaagd! Ben er erg blij dat ik deze rijschool gevonden had! Gewoon helemaal geweldig!!

Demi Ferdinands - Tilburg

17 november 2017
3 weken geleden ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rij examen. Deze is zeer goed gegaan, zonder enige commentaar! Mijn rijlessen heb ik gehad van Peter. Hij is een aardige man, streng en zeker rechtvaardig. Dit wat van levensbelang is als je op de weg gaat! Het is zeker een aanrader om bij hem te lessen. Nu rijd ik al 2 weken en dit gaat zeer goed! Met vertrouwen rijd ik nu op de weg :) Dankjewel Rijsschool Micheal en met name vooral Peter voor alle leerzame lessen!

Amber - Tilburg

2 november 2017
Deze rijschool is wat mij betreft een aanrader! Alle 3 de rij-instructeurs zijn toppers. Na leuke en zeker leerzame lessen ben ook ik in een keer geslaagd! Ik heb vooral mijn lessen bij Michael gehad. Duidelijk, eerlijk en soms streng, maar zeker wel op een goede manier. Altijd met de bedoelingen je de goede weg op te helpen. Ik heb zelf een faalangstexamen gedaan, wat ik erg fijn vond. Het gaf me wat meer rust. Voor anderen die het overwegen om een faalangst examen te doen, ik zeg gewoon doen! Michael, Peter & John bedankt voor de rijlessen!

Niels - Goirle

1 november 2017
Vandaag in een keer mijn rijbewijs gehaald. Mede dankzij de goede instructies van John. Ik heb de lessen altijd als erg leuk ervaren. Echt een aanrader om bij John te lessen!

Mathijs van Eeten - Tilburg

14 oktober 2017
Het heeft wat langer geduurd voor ik mijn rijbewijs had, maar na een jaar heb ik hem! Terwijl ik steeds net niet slaagde voor theorie en ook mijn praktijkexamen niet in één keer haalde, is mijn instructeur John steeds geduldig blijven lesgeven. Steeds opnieuw de snelweg op als het daar niet helemaal soepel ging of andere moeilijke manoeuvres oefenen, maar ik kreeg niet meer druk dan nodig. Ik heb een hele fijne lestijd gehad bij Verkeersschool Michael en ben niet één keer met tegenzin ingestapt. Ik kan het zeker aanraden!

Laura - Oosterhout

12 oktober 2017
Geslaagd met amper commentaar door de geweldige instructeurs van deze rijschool. Ze hebben me geleerd om ontspannen en rustig auto te rijden waardoor ik enorm veel plezier in het rijden heb gekregen. De lessen waren hartstikke leuk en enorm leerzaam. Instructeurs waren allemaal top en hebben me super veel geleerd. Ook hebben ze mn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven. Enorm bedankt voor de lessen en de leuke tijd. Ik beveel iedereen deze rijschool aan.

Elja - Tilburg

5 augustus 2017
Op 3 augustus 2017 ben ik gelijk de eerste keer geslaagd dankzij Michael! Ik ben heel blij dat ik bij deze rijschool ben uitgekomen. Ik kende geen rijscholen in Tilburg, dus ik heb een aantal mensen gevraagd waar ze gelest hadden en daarnaast vooral gekeken naar slagingspercentages. Rijschool Michael was een match, mede doordat zij ook initiatief namen waardoor het persoonlijk werd i.p.v. een nummer. Michael is een goede leraar , hij neemt de tijd, luistert naar je en kijkt echt naar wat voor jou belangrijk is. Ze zijn ook flexibel in de planning; mocht het een keer niet uitkomen is er bijna altijd wel een oplossing te vinden. Michael bedankt voor de goede, leuke en gezellige lessen! Ik heb leren genieten van het autorijden en hoop dat ik daar nu nog meer plezier van ga hebben.

Amy - Tilburg

1 augustus 2017
Vanochtend mijn rijbewijs gehaald dankzij peter en rijschool Michael!
Peter heeft mij heel goed geholpen de auto onder controle te krijgen en me comfortabel zelfverzekerd en kalm te voelen achter het stuur.
Ik ben ontzettend blij dat ik hier mijn lessen heb genomen, want ik was in 1x geslaagd!
Ik zou deze rijschool aanraden bij mijn vrienden. Je leert ontspannen gezellig en veilig auto rijden. En dat is precies wat ik van plan ben te gaan doen!

Demi - Goirle

24 juli 2017
Vorige week heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald. Dit komt mede dankzij de goede begeleiding van John. Ik was zelf erg zenuwachtig voordat ik begon met de rijlessen. Door de goede instructies en fijne feedback/tips ben ik een stuk rustiger achter het stuur gaan zitten. Verder ben ik ook goed voorbereid op de tussentijdsetoets en het praktijkexamen, waardoor ik deze beide in één keer heb kunnen behalen. Mijn rij-instructeur heeft er voor gezorgd dat ik meer vertrouwen in mezelf heb gekregen tijdens het rijden. Bedankt voor de hele fijne lessen!

Pip - Tilburg

18 juli 2017
Ik heb een fijne tijd gehad bij deze verkeersschool, vandaag voor de tweede keer op praktijkexamen geweest, en ja hoor geslaagd! Bedankt Peter voor de goede rijlessen.

Mariska - Tilburg

13 juli 2017
Yes! Bij mijn eerste examen geslaagd, ondanks dat ik zenuwachtig was. Mijn rijinstructuur michael heeft hier zeker voor gezorgd. Michael is in staat om zich aan te passen aan wat de leerling nodig heeft. Hierdoor kan hij ook eigenwijze leerlingen zoals mij op een prettige en effectieve manier begeleiden. Super bedankt michael.

Kelly - tilburg

23 juni 2017
Zeer fijne lessen gehad, altijd dezelfde instructeur (Peter) gehad zodat het vertrouwd is. Je wordt goed begeleid naar je examen toe en ik heb zowel mijn theorie, tussentijdse toets en praktijk in een keer gehaald. Binnen 8 maanden na mijn eerste rijles had ik mijn rijbewijs binnen. Bedankt voor alles! Vandaag mijn pasje op mogen halen bij de gemeente.

Joost - Tilburg

12 juni 2017
Vandaag in één keer mijn rijbewijs behaald en kijk zeer tevreden terug op de begeleiding bij deze rijschool. Denk dat hier een juiste balans was tussen constructieve kritiek en een coachende begeleiding. De instructeurs zijn zeer ervaren, zijn altijd bereid je te helpen en bereiden je uitstekend voor op het afrijden (en de tussentijdse toets). Kan deze rijschool aan iedereen aanraden!

Bodil - Tilburg

9 juni 2017
Super goede rijschool!! Hele lieve instructeurs die echt aandacht voor je hebben en zich aanpassen aan jouw tempo. In een keer geslaagd voor mijn rijbewijs!!

Linda - Tilburg

1 juni 2017
Heb mijn rijexamen met een faalangstexamen gehaald, in twee keer geslaagd. Ik ben bij Micheal begonnen. De andere helft van mijn rijlessen waren bij John. Ik vond ze beiden zeer fijne rijleraren en hebben mij geholpen met mijn zelfvertrouwen in de auto. Ook de flexibiliteit in planning (gegeven dat ik een vaste rijinstructeur wou) vond ik prettig.

Inmiddels heb ik al aardig wat kilometers gemaakt in de auto van mijn moeder en gaat het rijden me prima af. Dus John en Micheal, als jullie dit lezen, bedankt!

Julie van Laarhoven - Tilburg

26 mei 2017
Rijschool micheal, mij betreft een aanrader! Vooral mijn lessen met micheal veel geleerd. Streng maar rechtvaardig, wat erg belangrijk is als het gaat om auto rijden. Ook ik ben in een keer geslaagd. Micheal bedankt!

Rein Notenboom - Tilburg

15 mei 2017
Na vele prettige, gezellige lessen ben ik vandaag in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Michael bedankt voor de theorielessen die je aan mij gegeven hebt. En Peter enorm bedankt voor alle praktijklessen! Rijschool Michael is een fijne en kwalitatief goede Rijschool om je rijbewijs te halen.

Ramon Hendricks - Tilburg

10 mei 2017
Vandaag in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik heb een erg prettige tijd gehad bij Rijschool Michael, je leert er enorm veel tijdens de rijlessen en het zijn super fijne instructeurs.
Michael en Peter, enorm bedankt voor de hulp en steun.
Ik raad het iedereen aan om lessen te volgen bij Rijschool Michael!

Ilse - Tilburg

23 april 2017
Ik heb afgelopen donderdag mijn rijbewijs gehaald en ben er super blij mee! Ik raad zeker aan hier te gaan lessen. De manier waarop er les wordt gegeven is heel fijn, je leert goed en je hebt automatisch zin in je volgende rijles.
Ik vond het een super toffe ervaring en zou geen andere rijschool willen!

Sophie - Tilburg

7 april 2017
Na vele gezellige, prettige en ook wel stressvolle rijlessen met John heeft het CBR het verlossende woord gegeven: Je bent GESLAAGD! Bij rijschool Michael heb ik mij van het begin af aan meteen op mijn gemak gevoeld. Ik heb de rijlessen als zeer fijn ervaren en rijschool Michael houdt altijd rekening met wat JIJ nodig hebt. Hierdoor wordt er precies ingespeeld op jou eigen behoefte en op de beste manier voorbereid op je rijexamen. Waar het bij mij niet in een keer mocht lukken, bleef ik samen met John streven naar het beste uit mijzelf en mijn rijkunsten halen. Iets wat heeft geleid tot een vertrouwde Sophie achter het stuur. Stiekem neem ik toch met een traantje afscheid omdat de lessen erg gezellig waren, maar ik kan niet wachten om helemaal zelf achter het stuur te zitten! Ontzettend bedankt voor het afgelopen jaar John en Rijschool Michael!

Anif - Tilburg

7 april 2017
Er zijn veel verkeersscholen de laatste tijd komen opduiken als ware prijsvechters van elkaar. Alleen krijg je dan heel vaak een vermindering in de kwaliteit van de lessen. Dus als je voor kwalitatieve lessen wilt kiezen moet je zeer zeker Verkeersschool Michael kiezen! Ze hebben een hele goede inschatting gedaan naar hoeveel lessen in nodig zou hebben(10) en ik ben met vlag en wimpel geslaagd! Nogmaals hartelijk dank voor de goede instructies! John en Michael bedankt!

Eline - Tilburg

5 april 2017
Afgelopen week mijn rijbewijs gehaald! Het waren leuke en goede lessen. Bedankt Peter Michael en John

Mika - Tilburg

17 februari 2017
Ik wil Verkeersschool Michael, en in het bijzonder John, super erg bedanken voor alle fijne rijlessen. Altijd een goede aanpak en altijd alles duidelijk! Een betere rijschool zul je niet snel vinden. Nogmaals bedankt!

Dorien - Tilburg

7 februari 2017
Harstikke bedankt voor de goede rijopleiding! Jullie zijn zeker een aanrader!
Ik bedank Michael voor de hulp bij mijn theorie! Ik bedank Peter voor de leuke lessen en fijne steun!
Ook wil ik John bedanken voor de laatste oppeppers!

Julie Bouckaert - Tilburg

30 januari 2017
Yes het is gelukt! Wat een opluchting. Een kort maar krachtig rondje is het geweest! Erg bedankt voor de leerzame lessen!

Dian - Tilburg

29 januari 2017
Geslaagd voor mijn rijbewijs! Tot ik bij Michael terecht kwam, was het leren autorijden bij mij een moeizaam proces. Uiteindelijk heeft John (met engelengeduld) me enorm geholpen om er een positieve draai aan te geven en de rust te behouden. Echt super! Ik ben hem ontzettend dankbaar want ik had de moed al bijna opgegeven. Ik vond de lessen erg fijn en professioneel. Stapsgewijs hebben ze mij door het proces geholpen. Ik ben zowel John als Michael erg dankbaar voor de leuke lessen, fijne begeleiding, al het geduld en het prachtige eindresultaat MIJN RIJBEWIJS! Zonder jullie was het me niet gelukt.

Sanne louer - Tilburg

22 december 2016
Vandaag ben geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik heb veel leuke en leerzame lessen gehad van Michael. Ik was blij met zijn manier van les geven. Streng wanneer nodig, en complimenten tussendoor. Michael, bedankt voor je tijd en geduld!

Sander Boelaars - Tilburg

13 december 2016
Yess! Gisteren in een keer geslaagd voor m'n rijexamen! Hartstikke bedankt Michael en Peter voor de leuke lessen en het geduld.

Kenneth Louer - Tilburg

8 december 2016
Ook ik ben vandaag in één keer geslaagd. Waren toffe lessen. Hartstikke bedankt Michael, John en Peter

Milosz - Tilburg

28 november 2016
Vandaag in een keer geslaagd. Heel erg bedankt Micheal, Peter en John voor deze fijne lessen!

Mike mols - Tilburg

25 november 2016
Vandaag geslaagd bij rijschool Micheal Micheal heel erg bedankt voor je lessen ik heb een leuke tijd met je gehad en je bent een hele goeie rij instructeur bedankt voor alles ben er heel blij mee

Beau - Tilburg

24 november 2016
Eindelijk heb ik mijn rijbewijs gehaald!
Verkeerschool Michael en John bedankt voor de fijne lessen en het geduld!

Tim Smans - Tilburg

9 november 2016
En ja hoor ook ik heb vandaag mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! Dit allemaal dankzij rijschool Michael en mijn instructeur John. Wat me vooral heel erg bevalt is de uitstekende begeleiding tijdens het gehele proces! Iedere persoon is anders en daar houden ze bij rijschool Michael erg veel rekening mee iets wat ik persoonlijk erg belangrijk vindt. Alles gaat stapsgewijs en elk onderdeel wordt goed behandeld! Dus ben je opzoek naar een goede rijschool die ook daadwerkelijk met je meedenkt en geduld heeft dan ben je hier aan het juiste adres! Nogmaals bedankt John voor de wijze lessen en de goede begeleiding! Mvg Tim

Ilona - Tilburg

9 november 2016
Vandaag heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald.

Ik heb de lessen met Peter als enorm leerzaam en prettig ervaren. Ondanks dat ik in het begin onzeker was en dacht dat ik nooit mijn rijbewijs kon halen, liet Peter me inzien dat ik wel kon rijden. Peter heeft enorm veel geduld met me gehad en daar ben ik hem dankbaar voor!

James - Tilburg

8 november 2016
Gisteren mijn rijbewijs gehaald. Het waren leuke en goede lessen. Bedankt Peter en Michael!

Judith - Tilburg

30 oktober 2016
Toen ik begon met lessen was ik heel zenuwachtig voor het autorijden. Rijschool Michael heeft me geholpen mijn angst te overwinnen en daardoor ben ook ik nu geslaagd voor mijn rijbewijs. John was mijn vaste instructeur die altijd netjes op tijd kwam en mee dacht over de beste planning van de lessen. Naast het leren van autorijden heb ik ook veel kunnen lachen in de lesauto. Rijschool Michael is zeker aan te raden!

Stan Kruize - Tilburg

31 augustus 2016
Ook ik kan nu zeggen dat ik mijn rijbewijs heb!
Het heeft bij mij even geduurd omdat ik slordig en onzeker was achter het stuur, maar John, Micheal en Peter hebben alle drie met veel geduld mij hiermee geholpen.

De camera's aan de binnenkant van Micheals auto vond ik ook erg fijn, daarmee kon ik de rit die ik had gereden namelijk terugkijken en dat was voor mij wel een echte eyeopener.

Kort gezegd is Verkeersschool Micheal een hele fijne rijschool die er alles aan zal doen om ervoor te zorgen dat jij klaar bent voor het rijexamen.

Zeker een aanrader!

Marne - Tilburg

24 augustus 2016
Nou, dat was hem dan voor vandaag. Mijn rijbewijs is binnen!!!! Ik ben blij geweest met mijn keuze voor deze rijschool.
Alles word bespreekbaar gemaakt en ze denken met je mee. Als er iets niet lukte qua planning of andere situaties dan werd er
altijd naar een oplossing gezocht. Ze zijn consuquent en overzichtelijk in de handelingen die ze doen wat ik een dikke pluspunt vond.
Ik heb les gehad bij Peter de Later. Zijn achternaam is niet echt toepasselijk voor iemand die altijd PRECIES op tijd komt. Hij was streng, rechtvaardig en geïnteresseerd in jou als persoon.

Ik heb nog een woord te zeggen en dat is, BEDANKT Rijschool Micheal!

Floor - Tilburg

7 augustus 2016
Afgelopen donderdag in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Michael heeft altijd met me meegedacht over de planning van mijn lessen en voelde goed aan hoe hij mij het beste kon benaderen om het beste resultaat eruit te halen. Ik ga met vertrouwen de weg op. Bedankt Michael voor alle leerzame en gezellige uurtjes in de auto!

Jolie - Tilburg

6 augustus 2016
Vorige week vrijdag mijn examen in 1 keer gehaald! Mede dankzij rijschool Michael en zeker mede door rijinstructeur John. En vooral ook super blij dat ik hem nu heb gehaald voordat ik 4 maanden stage ga lopen op de Canarische Eilanden. Veel leerzame lessen gehad en natuurlijk de rust achter het stuur behouden. Dankjewel!!

Laura - Tilburg

2 augustus 2016
Na al die uren leren rechts rijden, mag ik nu het links rijden gaan uitproberen! Met behulp van Verkeersschool Michael heb ik mijn rijbewijs nog mooi voor mijn emigratie naar Engeland kunnen binnen halen. Bedankt voor alle gezellige en vooral leerzame lessen :)

Shanice - Tilburg

21 juli 2016
vandaag in een keer geslaagd. Fijne en leuke tijd gehad, ook zeer flexibel waardoor ik toch elke week kon lessen. Heel erg bedankt Micheal, Peter en John voor deze fijne lessen!

Inge - Tilburg

21 juli 2016
Vandaag ben ik in een keer geslaagd voor mijn examen!
Zeer fijne rijschool. Ik heb hier veel geleerd en ben erg tevreden over de lessen.
Ik heb van alle 3 de instructeurs les gehad, het zijn allemaal toppers!
Zeker een aanrader om hier te gaan lessen!

Inge.

Erik Tabbers - Tilburg

21 juli 2016
Ik ben vandaag voor de eerste keer geslaagd!
ik kreeg over het algemeen altijd les van michael, het is een geweldige vent en ik persoonlijk wou les van geen ander.
-Een kei goede instructeur die zich goed kan inleven in zijn leerlingen.
-Erg strikt en professioneel in zijn werkwijze.
-Maakt in mijn ogen goede inschattingen, wat betreft je leerweg.
Micheal is gewoon een van de besten!

Michael bedankt! :) 5sterren

Stefanie - Tilburg

20 juli 2016
Gisteren ben ik in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs!
Wat was ik super blij!
Tijdens mijn rijlessen heb ik veel aan Michael gehad, hij wist dat ik soms de lat voor me zelf te hoog legde waardoor ik soms voor me zelf een moeilijke les aan het creëeren was!
Michael geeft niet alleen de fouten aan maar geeft ook vaak complimenten wat super fijn is! Waardoor je snel in je zelf gaat geloven.

Michael,John & Peter
Super bedankt voor de leuke en leerzame lessen!

Jorijn van den Boom - Tilburg

19 juli 2016
Jaja ook ik heb in een keer mijn rijbewijs gehaald! Ik wilde hem per se voor de vakantie hebben en vandaag heb ik hem dan! Danzij de flexibiliteit van de rijschool is dit gelukt. En zonder Peter zat ik nog steeds te lessen. Hij heeft er echt voor gezorgd dat ik de puntjes op de i zette. Hierdoor ging ik zelfverzekerd het examen in en heb ik het goed afgerond.

Linda - Tilburg

13 juli 2016
Precies een week geleden slaagde ik voor mijn rijbewijs. Nu, een week later, begint het tot me door te dringen dat het echt is! John en Peter hebben al mijn eigenwijsheid en onzekerheid met oneindig veel geduld doorstaan, en dankzij hen mag ik nu eindelijk zelf gaan rijden! Heel veel dank!

Joep - Goirle

12 juli 2016
Altijd leuke en leerzame lessen gehad met dank aan zowel John als Michael. Hartstikke bedankt voor alles, en nog veel succes!

Omara - Tilburg

3 juli 2016
Dankzij John mijn rijbewijs eindelijk gehaald op 23 juni 2016. Ik zat eerder bij Intest en zij hebben heel veel dingen laten liggen waardoor het me zelfs na 3 keer niet lukte. Ik ben ontzettend blij dat ik toch ben overgestapt en verkeersschool Michael heb gekozen om het nogmaals te proberen. Ik raad het iedereen aan om bij verkeerschool Michael te lessen. Het zijn topinstructeurs met ontzettend goede begeleiding op maat. Michael en John zijn hele fijne en eerlijke instructeurs met veel geduld en passie voor wat ze doen. Zonder jullie wijze lessen was het mij niet gelukt. Ontzettend bedankt!!!

Jeffrey - Tilburg

26 juni 2016
Goede en degelijke lessen gevolgd bij rij instructeur Peter. Veel geleerd en kan nu veilig de weg op! Prima rijschool dus :-) Waarvoor dank!

Jorrit - Tilburg

23 juni 2016
Les gehad van Michael. Goede en prettige lessen gehad, ook een goede inschatting qua benodigde aantal lesuren. De eerste keer meteen geslaagd.

Alexander Sanders - Tilburg

7 juni 2016
Afgelopen vrijdag praktijkexamen gehad en direct geslaagd voor mijn rijbewijs. Zat eerst bij een andere rijschool waar ik een slechte instructeur had die uit was op het verdienen aan mij, hier was ik gezakt. Bij verkeersschool Michael werd ik eerlijk behandeld en hier draait het niet om het geld, maar om het leren. Dankzij John echt leren autorijden, een hele eerlijke en fijne instructeur. Dankjewel John!

Angela - Tilburg

6 juni 2016
In één keer mijn rijbewijs gehaald met dank aan hele fijne en leerzame lessen van Michael en John!

Nikki van Beeck - Berkel-Enschot

19 mei 2016
Vandaag in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs!! Super leuke en goede lessen gehad van Michael, Super bedankt!!

Kenn van Erve - Tilburg

9 mei 2016
Vandaag mijn rijbewijs behaald! Had dit nergens anders willen doen bij Verkeersschool Michael. Bedankt voor het geduld en leuke lessen Peter!

Laura - Tilburg

23 april 2016
Rijschool Michael is een top rijschool met goede instructeurs die een hele goede begeleiding geven!
Gisteren voor het eerst op gegaan en gelijk mijn rijbewijs gehaald. John heeft mij erg goed begeleid, ik was een leerling die erg onrustig en bang was op de weg.
Nooit gedacht dat ik dit zou halen, maar hierbij heb ik een uitstekende begeleiding bij gehad, dit had ik niet zonder jou gekunt John. Ook ik kan nu autorijden! Heel erg bedankt John en Michael!

Zeynep - Tilburg

18 april 2016
Vandaag voor het eerst rijexamen gedaan en meteen geslaagd! Met dank aan john.SUPER leuke leerzame lessen gehad heel erg bedankt!

Boudewijn - Tilburg

11 april 2016
Afgelopen vrijdag heb ik mijn rijbewijs gehaald! Ik heb lessen gevolgd bij John en deze waren heel erg prettig. Fijne mensen, heel flexibel, zeer goede begeleiding en een hele prettige eerste rijervaring. Een aanrader voor iedereen om hier rijlessen te gaan volgen! John, BEDANKT!

Lotte - Tilburg

31 maart 2016
Dankzij de goede begeleiding van Michael ben ook ik vandaag voor de eerste keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Michael heeft mij veel geleerd en heeft er voor gezorgd dat ik zelfverzekerder de auto instapte. Daarnaast waren de lessen ook erg gezellig! Michael heel erg bedankt voor alle energie, ik zal de lessen gaan missen!

Groetjes Lotte

Kjell - Tilburg

25 maart 2016
Dankzij de goede lessen van Peter heb ik deze week in de tweede poging mijn rijbewijs behaald. Naast de prima lessen vond ik ook de flexibiliteit van het zelf inplannen vd lessen erg fijn. Verkeersschool Michael is zeker een aanrader!

Joyce - Tilburg

14 maart 2016
In 1 keer geslaagd voor mijn theorie en praktijk, zonder de eerlijkheid en rechtvaardigheid van Michael was het me niet gelukt. Super leuke en leerzame lessen gehad, heel erg bedankt voor alle lessen en ik ga de gezelligheid in de auto zeker missen. Michael, heel veel succes in de toekomst!

Mart - Tilburg

9 maart 2016
Vandaag voor het eerst rijexamen gedaan en meteen geslaagd! Met dank aan Peter. Zeer betrouwbare rijschool met een handig systeem om je rijlessen in te plannen. Bedankt!

Sophie - Tilburg

3 maart 2016
Goede rijschool! Het ging niet altijd even makkelijk bij mij maar dankzij de lessen van Michael ben ik toch in een keer geslaagd!

Simonia Pienas - Tilburg

22 februari 2016
Na een jarenlange zoektocht had ik eindelijk de rijschool gevonden waar ik me goed bij voelde. De eerste kennismakingsles vond plaats op maandag 9 mei in 2011. Vijf jaar later ben ik daadwerkelijk begonnen met lessen. In de jaren daartussen is verkeersschool Michael me altijd bijgebleven.. Ik had mezelf voorgenomen dat deze rijschool me zou helpen bij het halen van mijn rijbewijs.

Michael hartelijk dank voor de geweldige lessen die ik bij je heb mogen volgen!! Je manier van werken is erg prettig en professioneel. Je bent een strenge maar zeker rechtvaardige instructeur. Wanneer iets beter kan geef je dit aan, maar je laat het ook echt wel weten als iets wel goed gaat. Dankzij jou ben ik zelfverzekerd in het verkeer! Ik zal onze fijne gesprekken ongelooflijk missen.. Het allerbeste gewenst en heel veel succes met alles wat je nog zal ondernemen in goede gezondheid!! Uiteraard dank ik ook Peter en John, bij wie ik enkele lessen heb gevolgd.

Zonder jullie was het me niet gelukt vandaag in één keer te slagen voor mijn pratijkexamen voor de auto. Nogmaals hartelijk dank. Het ga jullie goed!!!


Marco - Tilburg

8 februari 2016
Zo net na een her-examen geslaagd voor mijn rijbewijs door deze rijschool! Hele toffe lessen gehad en ontzettend veel geleerd van alle instructeurs, super!

Tim - Tilburg

28 januari 2016
Gisteren in de tweede poging geslaagd voor mijn rijbewijs, dankzij de lessen van Miriam, Michael en Peter! Bedankt!

Robin - Tilburg

27 januari 2016
Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald bij rijschool Michael! Eerder les gehad bij een andere rijschool waar het totaal niet wilde lukken ik kon niet schakelen, maakte veel fouten, kon niet 'uit' de auto komen, heb faalangst en dacht dat ik het nooooit zou halen. Ik zat op een punt dat ik het liever op wilde geven. Toen bij rijschool Michael gekomen en hij maakte echt veel tijd voor me om mij op me gemak te stellen en me te begeleiden naar mijn rijbewijs. Ik heb een faalangst examen gehad, en die extra begeleiding was voor mij zeer prettig! Voor anderen die hier ook last van hebben dan is rijschool Michael echt een aanrader!!! Iemand die duidelijk is, streng wanneer het nodig is maar ook weet wanneer je iemand 'soft' moet benaderen! Top! Bedankt Michael!!!

Celine - Tilburg

21 januari 2016
Super rijschool! Ik heb erg veel geleerd van de rijlessen van Michael. Hartstikke bedankt hiervoor!

Luuk Sterke - Tilburg

7 januari 2016
Mijn theoriecertificaat zou over twee dagen verlopen, maar gelukkig wist Michael daar vlak voor nog een herexamen te plannen en met de lessen van John ben ik daardoor gisteren (6 jan) net op tijd geslaagd! Beter kan 2016 niet beginnen!

Tom Nijenhuis - Tilburg

5 januari 2016
Op 5 januari 2016 heb ik mijn rijbewijs gehaald. Dankzij de goede begeleiding die je bij Verkeersschool Michael krijgt. Bedankt voor de goede, leuke leerzame rijlessen.

Sade - Tilburg

29 december 2015
Top Rijschool!! In 1 keer geslaagd dankzij de goede lessen van John! Echt een aanrader, bedankt John! Veel succes nog in de toekomst

Henrike - Tilburg

18 december 2015
John bedankt voor alle leuke en goede lessen, ik ben heel erg blij dat ik alles in 1 keer gehaald heb! Succes in de toekomst!

Jesse rison - Tilburg

17 december 2015
Rijschool vsMichael,
In het begin van de rijlessen had ik een mevrouw en die vond ik een beetje te zacht voor mij, toen kreeg ik michael en toen begon ik echt meteen te leren rijden en als ik iets fout deed zij hij het meteen en hij gaf tips en zij hoe het beter kon. Ik genoot echt van de lessen, hij heeft een goed gevoel voor humor en je kan goed met hem lachen maar is wel serieus op de momenten dat het nodig is. Echt een aanrader voor iedereen en natuurlijk ben ik in 1 x geslaagd dat kan ook niet anders met zon goeie rijinstructeur als michael👍😜.
Mvg. Jesse Rison

Sander - Tilburg

26 november 2015
Verkeersschool Michael is zeker een aanrader. John heeft mij gedurende de gehele periode op een hele fijne en rustige manier geholpen. Duidelijke communicatie en een fijn online systeem zijn hierbij twee belangrijke factoren geweest.

Michelle - Tilburg

17 november 2015
Ben vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn praktijkexamen, met dank aan Michael's goede rijlessen. Streng maar altijd rechtvaardig en dat is hoe je autorijden het beste leert. Bedankt!

Caspar - Tilburg

10 november 2015
Michael heeft mij goed en betrouwbaar geholpen. Ik wilde snel mijn rijbewijs halen en i.p.v. een meepraat antwoord van: ''ah dat komt wel goed'' kreeg ik een duidelijk antwoord met een plan van aanpak erbij. Vervolgens heeft Peter de rijlessen voor zijn rekening genomen en dat is soepel verlopen. Met geduld en duidelijke uitleg heeft hij mij binnen 8 weken klaargestoomd en heb ik in een keer mijn rijbewijs gehaald. Baas boven baas.

Sanne - Tilburg

5 november 2015
Vandaag mijn rijexamen gehad. En meteen de eerste keer geslaagd binnen het aantal lessen van mijn geadviseerde lespakket! Michael, heel erg bedankt voor de lessen. Je voelde mij goed aan, hierdoor zei je het juiste op het juiste moment. Ook heb je mij geholpen om met meer zelfvertrouwen in de auto te stappen.

Laura - tilburg

30 oktober 2015
Michael, heel erg bedankt voor de lessen. Af en toe was het nodig om wat strenger te zijn, maar dat was ook wel nodig met mijn eigenwijsheid! 3 maal is scheepsrecht en dat was het! Heel erg bedankt!

Sanne - Tilburg

28 oktober 2015
De theorie-cursus van Michael is zeer leerzaam. Je krijgt alle aandacht die je nodig hebt, je leert er alles wat je moet weten, hij neemt alles goed door en let het goed uit en je oefent examens zodat je goed voorbereid bent.

Stefan - Tilburg

23 september 2015
Vandaag rijexamen gedaan en in een keer geslaagd! Ik ben hartstikke blij, met dank aan de fijne/gezellige lessen met John.
In het begin was ik best onzeker, maar John heeft ervoor gezorgd dat ik zelfverzekerder in de auto stapte met als resultaat mijn rijbewijs in een keer. Ik zou deze rijschool aan iedereen willen aanraden die begint met lessen. Groetjes Stefan

Rachel - Tilburg

22 september 2015
Een top rijschool!!

Kiki - Tilburg/Nijmegen

15 augustus 2015
Ik ging verhuizen naar Nijmegen en daardoor was het niet meer praktisch om de lessen in Tilburg voort te zetten. Michael heeft dit heel goed voor mij opgelost, door het resterende van het pakket terug te betalen, erg vriendelijk. Verder waren de rijlessen altijd goed.

Peter - Tilburg

7 augustus 2015
Michael, ik wil je bedanken voor het afgelopen jaar. Door een prachtige combinatie van passie, eerlijkheid, af en toe een streng woord en bovenal een onwrikbaar vertrouwen (meer nog dan ik zelf, nu en dan) heb ik me van begin tot eind gesteund gevoeld bij het behalen van mijn rijbewijs. Nu ik na de eerste poging meteen geslaagd ben is een ding zeker: Ik zal het missen elke week bij je in te stappen!

Mariska - Tilburg

31 juli 2015
Vanochtend in één keer geslaagd dankzij de geweldige lessen van John! Naast een bekwame leraar is hij goed in het inschatten van mensen en weet hij precies hoe hij jou het beste kan begeleiden. Je op je gemak voelen bij je instructeur is één van de belangrijkste dingen bij het kiezen van een rijschool, en met John kan dit niet missen. Ik ging altijd met plezier naar de lessen, en ook al ben ik heel blij met mijn rijbewijs, ga ik het ook zeker missen.
Duidelijk lesplan en afspraken, en fijne en bekwame instructeurs. Ik zou Verkeersschool Michael bij iedereen aanbevelen. Speciaal bedankje aan John voor de fijne lessen!

Victor - Tilburg

23 juli 2015
Michael, ontiegelijk bedankt voor een mooi jaar vol levenslessen. Je persoonlijke aanpak sloot perfect aan op hetgeen ik nodig had om mijn rijbewijs in 1 keer te halen. Het belangrijkste daarin was het vertrouwen dat je gaf. Je hebt mij meerdere malen een spiegel voorgehouden en de gesprekken zullen me een levenlang bijblijven. Bedankt!

Jeroen - Sprang-Capelle

17 juli 2015
Ontzettend bedankt Michael!

Dankzij jou begon ik vandaag met vertrouwen aan het examen. Je wist precies hoe je mij 'uit mijn hoofd' moest halen waardoor ik uiteindelijk zelfs bij mijn eerste poging ben geslaagd.

Het waren niet alleen leerzame lessen, maar vooral ook erg gezellige. Ik ga die vertrouwde plek naast jou in de auto missen!

Eva - Tilburg

17 juli 2015
Michael, heel erg bedankt voor je fijne en duidelijke lessen! Nadat ik het de eerste keer niet had gehaald, had ik er zelf niet veel vertrouwen meer in. Dankzij jou heb ik het de tweede keer toch gehaald en mij het vertrouwen gegeven dat ik het toch kon. Bedankt daarvoor, en succes verder met je rijschool!

Tessa - Tilburg

6 juli 2015
Na een tijd rijles van John heb ik eindelijk mijn rijbewijs gehaald! John kan heel goed inschatten hoe hij zijn leerlingen moet benaderen, de een heeft veel rust nodig en de ander juist een paar schoppen de goede richting in en hij heeft goed door welk type jij bent. Zelf heb ik nooit rijles gehad van Michael maar ik heb hem wel een paar keer gezien en ook hij is een hele aardige gast. Als je twijfelt over verkeersschool Michael zou ik zeggen neem gewoon een proefles en dan zul je het zelf merken!

Chantal Pasker - Tilburg

23 juni 2015
Bij verkeersschool Michael in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Altijd ontzettend fijne lessen gehad bij John wat er voor heeft gezorgd dat ik altijd met plezier in de auto stapte. Daarnaast heeft John me heel goed voorbereid voor het examen maar ook om met een gerust gevoel de weg op te gaan na mijn examen. Nog altijd ontzettend blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen, kan het iedereen aanraden. Groetjes Chantal

Sera Ijpelaar - Tilburg

22 juni 2015
19 juni heb ik mijn rijbewijs gehaald. Samen met Michael heb ik er hard voor gewerkt. Ik wil hem bedanken voor zijn effectieve lessen waar ik veel aan heb gehad. Dankjewel Michael, het was erg fijn om bij jou te lessen!

Daniëlle - Tilburg

16 juni 2015
Vandaag geslaagd voor het rijbewijs B tijdens mijn eerste poging! Michael, bedankt voor de moeite, de energie en voor alle fijne en leerzame lessen. Dankzij jouw hulp kan ik nu veilig de weg op!

Nadia van den Hout - Tilburg

13 juni 2015
Ik ben de eerste keer geslaagd voor mijn rijbewijs-B op 12 juni 2015 bij Rijschool Michael. Mijn complimenten voor de rijschool, hebben zich altijd voor 100% aan de afspraken gehouden, waren altijd op tijd en altijd goede, duidelijke instructies gekregen. Ik heb er in totaal 5 maanden over gedaan. Kan deze Rijschool voor 100% aanbevelen. Michael bedankt!!

Mark Nijenhuis - Tilburg

10 juni 2015
Ik ben op 9 juni de 1e keer geslaagd voor mijn rijbewijs B mede dankzij de goede lessen van Michael en John. Ik kan deze rijschool bij iedereen van harte aanbevelen!! Michael en John bedankt voor de fijne en goede lessen die ik van jullie heb gekregen!

Sophia - Tilburg

7 juni 2015
Ik ben heel blij dat ik overgestapt ben naar rijschool Michael. Ik heb nu mijn rijbewijs gehaald dankzij goede lessen van Michael en John. Heel erg bedankt! Top rijschool!

Shiraya Hensen - Tilburg

1 mei 2015
Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs!! Dankzij de leuke en leerzame lessen van Michael.
Heel erg bedankt!!

William Donders - Tilburg

17 april 2015
Afgelopen week in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Heb geen moment spijt gehad van de keuze om bij Verkeersschool Michael te lessen. John is een hele goede instructeur met veel ervaring. Hij bereidt je dan ook goed voor op het examen. Daarnaast is het echt een topvent met veel mensenkennis. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik altijd met veel plezier in de auto heb gezeten en met vertrouwen richting het examen ging. Heren en dame, bedankt en heel veel succes verder!

stanley - Tilburg

8 april 2015
Verkeersschool Michael is de beste rijschool van Tilburg! ik had best wel moeite met de theorie en daar heeft Michael mij mee geholpen heb het nu eindelijk ook. En de eerste keer Geslaagd bij instructeur John van Riel. Ik was blij mee met de juiste begeleiding bij verkeersschool Michael. Nu alweer een jaar op de weg met rijervaring groetjes Stanley

Joella - Tilburg

4 april 2015
Wat een top rijschool!! Wat had ik veel moeite met rijlessen elke keer maar weer de buikpijn als ik instapte en geen zin om te lessen .. Maar wat is John toch geduldig gebleven en een prettige rij instructeur ... Ze hebben me geholpen om door te zetten en in me zelf te geloven .. Ik maar steeds denken in kan het niet maar toch dankzij Michael en John 1ste keer geslaagd ... Wat een aanrader !

Rough Geelhoed - Tilburg

31 maart 2015
Echt een top rijschool! Ik heb dan bij john mijn lessen gereden , Maar echt een gouden kerel is dat. Springt bij als het nodig is en laat je ook weten wanneer dingen niet de bedoeling waren dat verwacht je van een echte rij instercteur. Het is echt een aanrader hun leren je niet alleen rijden maar veilig en goed rijden zodat je zo je rijbewijs haald. Micheal en John wil jullie hartelijk bedanken met alles en kom jullie zeker nog is tegen op de weg ;)

Ruben Sommer - Tilburg

6 maart 2015
Ik had in het begin veel moeite om goed actief en vlot mee te doen met het verkeer. Michael heeft mij met al z'n energie hierin geholpen waardoor het ook mij gelukt is om in een keer m'n praktijkexamen te halen! Tijdens de lessen was het ook altijd leuk maar serieus. Ook Pieter nog bedankt voor de goede lessen.

Rick Bouckaert - Tilburg

4 maart 2015
In een keer geslaagd voor me rijbewijs vandaag! Michael super erg bedankt voor de leuke lessen, heb je lessen altijd met plezier gevolgd. Heb het eerder gehaald als de uren die ik had gekocht vanuit het pakket! Heel netjes dat je dat verschil in euros nog terug stoort! Succes in de Toekomst!

Simone Aerts - Tilburg

4 maart 2015
Vandaag voor de eerste keer geslaagt voor mijn rijbewijs!!
Bedankt voor de super leerzame, leuke en vooral gezellige lessen Miriam en Michael!

Groetjes Simone

Pleun de Jong - Tilburg

3 maart 2015
Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs, de eerste keer!! Michael, John en Miriam, bedankt voor alle leerzame maar zeker ook leuke lessen. Ik heb altijd met plezier gehad tijdens de rijlessen en leerde ondertussen ontzettend veel, dus rijschool Michael is zeker een aanrader!

Jenai Wendel - Tilburg

2 maart 2015
Je rijbewijs in een keer halen, wie wil dat nu niet!?
Mij is het gelukt dankzij jullie en vooral door de duidelijke, vakkundige en enthousiaste lessen van John.
Ik ben blij dat ik voor Verkeersschool Michael heb gekozen, elke les stapte ik met plezier in de auto!

Jason v Erve - Tilburg

16 februari 2015
Ja hoor! vandaag mijn rijbewijs gehaald!.. John dankje wel voor de eerste lessen die je me gegeven hebt. Michael jij ook hartstikke bedankt dat je het over genomen hebt ! door vaak op mn bek te gaan en jou los heb zien gaan in de auto ben ik bewuster gaan worden in het rijden! Het waren mooie leuke en leerzame lessen! als je je rijbewijs nog moet gaan halen kom dan zeker naar Verkeersschool Michael in Tilburg!

J. Sibbald - Tilburg

6 februari 2015
Wow...
Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald!
Tien jaar geleden ook pogingen gedaan, maar toen was het een grote ramp.
Nu in 1 keer geslaagd!!!!

Bedankt voor alle lessen!

Vivian van den Oetelaar - Tilburg

29 januari 2015
Na wat zenuwslopende minuten vanochtend in een keertje mijn rijbewijs gehaald. Michael, John en Miriam, ontzettend bedankt voor de goede begeleiding! De lessen waren streng maar rechtvaardig en naast de concentratie was er ook zeker tijd voor een grapje. Ik ben elke week met plezier de auto in- en uitgestapt. Aanrader dus deze rijschool!

G. van Beers - Tilburg

13 januari 2015
Ongeveer een jaar geleden mij rijbewijs hier gehaald. Ondertussen veel kilometers gemaakt in verschillenden voertuigen en landen. Dit vertrouwen heb ik gekregen dankzij de goeden lessen en de tijd die ze in je willen steken. 22 februari gaan we nog een stap verder. En gaan we beginnen aan een rit van ~8000Km naar Afrika. Om daar stage te lopen. Dit vertrouwen in het rijden is meden dankzij John en de anderen.

Daarom adviseer ik dezen rijschool zeer sterk.

Wil je meer weten over onze reis kijk dan op onze site: http://desertrats2015.webs.com/

Daan Mulders - Tilburg

20 december 2014
Beste Michael,

Van de week in een keer geslaagd! Super bedankt met de goede begeleiding dit jaar. Ook Pieter nog bedankt!

Goede rijschool en toffe instructeurs!

Gennaro - Tilburg

19 december 2014
Vandaag in een keer geslaagd! En dit dankzij de goede begeleiding van michael. Heb veel van je mogen leren en vele toffe gesprekken gehad met je. Zal naar je toeteren als ik je ergens tegen kom. Fijne dagen en een goede jaarwisseling alvast 👍

corlina - tilburg

19 december 2014
Beste John/Michael
Hartelijk dank voor alle leuke leerzame lessen
John heb er voor gezorgd dat ik in 1keer bent geslaagd
Veel succes in de toekomst we komen vast elkaar nog wel eens tegen
Nogmaals bedankt
Grtoetjes corlina

Rens - Tilburg

27 november 2014
John en Michael,

Ik wil jullie hartstikke bedanken voor de rijlessen. Ik heb dankzij jullie mijn theorie én mijn praktijk in een keer weten te behalen. Ik heb hele leuke en leerzame lessen gehad. Ik zal zwaaien wanneer we elkaar passeren!

Groetjes, Rens

Saskia - tilburg

25 november 2014
Ik heb nu al ruim 3 jaar mijn rijbewijs. Ook gehaald bij Michael. Super goede rijschool. Zowel mijn theorie als mijn tussentijdse als mijn praktijk in een keer gehaald. Ze laten je inzien wat je goed doet en wat je nog moet verbeteren. Ook qua financieel denken ze mee. Kun je keer week niet betalen, dan doen ze niet moeilijk en schuiven ze het een week later op! Nog steeds adviseer ik mensen toe te gaan naar Michael!!

berry - Tilburg

29 oktober 2014
Vandaag geslaagd alles in 1 keer gehaald dankzij de lessen bij rijschool michael

Nunu Seid - Tilburg

26 oktober 2014
Dankjewel Micheal, heb nu eindelijk na diverse pogingen bij andere rijscholen mijn rijbewijs gehaald. Jij wist precies wat ik nog nodig had, een strenge maar rechtvaardige rij-instructeur. Zal proberen om al je adviesen op te blijven volgen, vooral het "laat het zien". Dit was een belevenis voor mij met een traan en een lach, maar uiteindelijk het gewenste resultaat.

Dewi - Tilburg

19 oktober 2014
Jaaaa! vorige week op 10-10 mijn rijbewijs gehaald in èèn keer! Dankzij Micheal heb ik nu het zelfvertrouwen om te durven rijden, Dankjewel voor al die gezellige lessen! en ik kom je snel weer tegen op de weg!

Thomas - Kaatsheuvel

24 september 2014
Zoals bij zovelen te lezen is hier, ben ook ik de eerste keer geslaagd bij Michael. Michael geeft naar mijn mening hele goede lessen, en zorgt tijdens zijn lessen voor twee dingen. Het eerste waar Michael voor zorgt, is dat je helemaal klaargestoomd wordt voor je rijexamen. Het tweede waar Michael voor zorgt, wat ik toch wel heel belangrijk en goed vind, is dat je vooral heel zelfverzekerd, bewust en comfortabel in je auto zit. Ik heb nu 3 weken mijn rijbewijs en merk vooral dat ik heel veel baat heb bij het tweede deel.

Michael en Pieter, heel erg bedankt voor de lessen!

Emily Egberts - Tilburg

28 augustus 2014
Door deze super rijschool ben ik vandaag in 1x geslaagd voor men rijbewijs. Michael ik wil je echt bedanken!!! Want door jou motivatie en mij scherp te houden is het me gelukt. Had dit niet zonder jou gekunt. Diep respect voor hoe je les geeft en kan nu tegen iedereen die ik tegen kom trots vertellen over mijn ervaringen bij jou rijschool.

Dus mensen als jullie dit lezen weer een leerling met een rijbewijs op zak door deze beste rijschool!!!

Groetjes Emily Egberts

Patricia Joosten - tilburg

26 augustus 2014
45 lentes jong en en in precies 2 maanden voor de 1e x slagen.

Dankzij Michael/John en mijn gedrevenheid kon het. Dat het vooral ten koste ging van de enorm versnelde vergijzende haardos van John is me inmiddels vergeven :-) . Vooral een diep respect naar John die het allerbelangrijkste "binnen heeft doen komen " Rust-Rust-Rust", en zelfs op zijn vrije dagen mijn rijbewijs een prio heeft gegeven ,tot de allerlaatste dag, en kun je alleen volbrengen als je hart je werk is, en andersom. De passie die hij hiermee uitdroeg voor zijn werk, en mij als leerling, maakt dat tot een vakmanschap en is ( uiteraard tegen betaling ) toch onbetaalbaar. Dit moest gezegd en geschreven, groetjes Patricia

Tom van Diessen - tilburg

2 augustus 2014
woensdag 30 juli ben ik voor het eerst opgegaan voor mijn praktijk examen. Door alle hulp tips en goede aanpak ben ik geslaagd! ik heb een versnelt traject gevraagd bij de rijschool en dat hebben ze mij kunnen bieden. dat was echt super! daardoor ben ik geslaagd. Bedankt rijschool Michael

Nina - Tilburg

2 augustus 2014
Beste Michael,

Hartelijk bedankt voor alle leuke en leerzame lessen! Ze hebben ervoor gezorgd dat ik in n keer ben geslaagd :) !

Nogmaals dank!

Groetjes,
Nina

Toon - Tilburg

27 juli 2014
Hartstikke bedankt michael voor alle fijne lessen. Dankzij jouw weet ik nu dat ik veilig de weg op kan. Veel succes in de toekomst. Nogmaals bedankt!


Amber Schoggers - Tilburg

25 juli 2014
Veel rijlessen gehad, maar wel in een keer geslaagd.
Het waren leuke en zeer leerzame rijlessen.
Dankzij michael.
Ik ben blij dat ik mijn rijbewijs hebt, maar ik mis je wel in de auto.

Heel veel groetjes
Amber Schoggers

Nigel Kennedy - Tilburg

24 juli 2014
JeeJ, vandaag mijn rijbewijs gehaald. Hartelijk bedankt voor de juiste begeleiding. Ook heel fijn dat ze mij een faalangstexamen hebben aangeraden. Dat heeft enorm geholpen.

Roy van Zoelem - Tilburg

17 juli 2014
Vandaag geslaagd meteen voor de eerste keer dankzij super goede rijlessen en instructies van Michael BEDANKT!!


corne snoeren - Tilburg

3 juli 2014
Jeuuuuu vandaag geslaagd!!!! Meer als tevreden met Michael en heel blij dat ik overgestapt ben van een andere rijschool naar Michael. Zo goed uitgelegd en zoveel meer dingen bijgeleerd. Bedankt Michael!!!

bianca - tilburg

27 juni 2014
Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald
Met dank aan Michael en John. Heel erg
Bedankt voor de goede hulp en begeleiding.

Xxxx

petra vijfschaft - tilburg

26 juni 2014
Bedankt Michael Pieter en John Ik ben eindelijk geslaagd bedankt dat jullie zoveel geduld met mij hebben gehad t waren erg gezellige lessen en ik ga jullie bij iedereen aanbevelen groeten Petra Vijfschaft

René Heerkens - Tilburg

13 juni 2014
bedankt voor de leuke lessen en het geduld wat je met me hebt gehad. zie je vast wel weer een keer.

Ammar - Tilburg

23 mei 2014
Ben eindelijk geslaagd voor mn rijbewijs. Al mijn dank gaat naar Pieter en Michael. Ik heb de afgelopen tijd erg leuke lessen gehad met Pieter. Veel succes in de toekomst en ik zal jullie zeker aanbevelen aan anderen!

Diederik Cools - Tilburg

6 mei 2014
Vandaag me rijbewijs gehaald. Pieter zei ik heb vertrouwen in je. En je kunt het in 1 keer halen. En ik heb het in 1 keer gehaald. Heel erg bedankt voor de leuke lessen en was altijd leuk in de auto
Groeten van Diederik

Michelle de Brouwer - Tilburg

2 mei 2014
Het besef is er nog niet helemaal, maar net in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Heel blij. Michael, heel erg bedankt voor de goede maar ook gezellige lessen. Groetjes Michelle

Eveline Piek - Tilburg

24 april 2014
Zojuist m\'n rijbewijs gehaald. Super blij, maar al m\'n dank gaat uit naar jou Michael! Super goed rijles gehad van je en vol vertrouwen m\'n rijbewijs binnengehaald! Nogmaals dank en succes in de toekomst! Gr Eveline

Judith

10 april 2014
In 1 keer geslaagd! Bedankt Michael voor alle leuke en zeker ook leerzame lessen!
Heel veel succes nog.

Groetjes Judith.

Steven Lijster - Tilburg

9 april 2014
Michael thanks voor het mij helpen laten halen van een rijbewijs! Een keer op een keer slagen, zoals het hoort lijkt me :)

We zien elkaar!
Groeten,

Steven

Cecilia Jessica - Tilburg

27 maart 2014
Ik wil jullie erg bedanken voor de rijopleiding waardoor ik met vol zelfvertrouwen in een auto rijd! Met dank aan verkeersschool Michael en mijn rij-instructeur John heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald! Ik heb mezelf zeker overtuigd! Groeten en jullie doen het goed!

Roy Lanslots - Tilburg

17 maart 2014
Michael bedankt voor goede samenwerking! En je belofte bent na gekomen ( in 1 keer slagen) bedankt voor het vertrouwen! Rij echt vol vertrouwen!

Rixt - Tilburg

13 maart 2014
Na een lange tijd gelest te hebben heb ik toch in 1 keer mijn rijbewijs mogen halen!!
Die ik vorige week op heb mogen halen, en ik rij nu met veel vertrouwen door Brabant!
Heel erg bedankt voor alles!

Christian Rommens - Tilburg

10 maart 2014
Rijbewijs vorige week gehaald, met dank aan Micheal. Leuke tijd gehad en veel geleerd, ga zo door! groetjes Christian

Sven Stevens - Tilburg

27 februari 2014
Hoi Michael,

Bij deze wil ik jou en Pieter nog even heel erg bedanken voor mijn geweldige tijd bij jullie. Ik heb heerlijke lessen gehad en ben ook dolgelukkig met mijn rijbewijs die ik nu inmiddels binnen heb. En in 1x geslaagd! YES!!!

Lekker zo door gaan!

Groetjes,

Sven

Ralf van Woerkom - Tilburg

20 februari 2014
Hmichael!

bedankt voor alle gezellige, goede rijlessen en voor je steun voor het examen! gelukkig geslaagd in een keer! mvg, Ralf

Wart Grimminck - Tilburg

18 februari 2014
Yes in een keer geslaagd! Bedankt Pieter!

marieke van de rijt - Tilburg

13 februari 2014
Hoi pieter en Michael ,
Hartstikke bedankt voor alle leuke en gezellige lessen die ik heb gehad bij jullie! Ik heb er erg veel van geleerd ! Thanks!!

Maarten - Tilburg

31 januari 2014
Michael en Pieter super erg bedankt voor de leuke en goede lessen, waardoor ik lekker in een keer ben geslaagd!! Het was erg leuk om jullie leerling te zijn geweest. Gr Maarten

Abdiaziz - Tilburg

31 januari 2014
YES! In n keer geslaagd!Bedankt voor al de lessen. Thank You Michael!

Groeten,
Abdiaziz

Linda - Tilburg

22 januari 2014
Hoera, in 1 keer geslaagd! Michael, ontzettend bedankt voor de fijne lessen en leuke gesprekken!

samantha - tilburg.

22 januari 2014
hey michael.

Bedankt voor de super rijlessen gezelligheid en alle duidelijkheid die jij me hebt mee gegeven tijdens het rijden! jou rijschool is zeker een aanrader en ben ook blij dat ik deze gekozen heb! groetjes samantha

Lisa Evers - Tilburg

20 januari 2014
Yes! Geslaagd voor de 2e keer . Bedankt rijschool Michael!!!

Niek - Tilburg

20 december 2013
Beste Michael en John

Bedankt voor de fijne rijlessen, het geduld, de duidelijke uitleg, de flexibiliteit en de leuke gesprekken.

Het begint eindelijk door te dringen en ik ben super blij dat ik mijn examen na 1 keer gehaald heb.

Voor het nieuwe jaar en voor verder in de toekomst, het beste gewenst!!

Groeten Niek

Joep - Goirle

19 december 2013
Michael, bedankt voor de aangename rijlessen. Ik zou me geen andere rij-instructeur kunnen bedenken. En voor de website bezoekers: zoek niet verder, dit is de juiste rijschool om je rijbewijs mee te behalen.


Tom Mordang - Tilburg

11 december 2013
Beste Pieter, Michael, en ook John - dank jullie zeer voor de rijlessen! Ik heb de lessen met veel plezier ervaren door het geduld, de duidelijkheid, de humor en de persoonlijke sfeer die jullie er aan bijdroegen.
Succes en plezier met de andere (toekomstige) leerlingen!

Vrolijke groeten,
Tom Mordang

Liselotte

3 december 2013
Michael, Bedankt voor de enorm fijne lessen! altijd gezellig in de auto en je hebt me alles haarfijn uitgelegd. Niet alleen theoretisch maar ook al met het oog op \'het echte rijden\'. Iets waar ik nu mee kan beginnen door in 1x te slagen! Super bedankt en ik ga je toch wel een beetje missen..

Ries

28 november 2013
Beste Michael,
Bedankt voor de leerzame en fijne lessen!
Door de terugkijk op de les achteraf en de duidelijke uitleg die jij mij gaf heb ik mijn rijbewijs de 1e keer gehaald.
Groeten,
Ries

Linda Rycke - Tilburg

26 november 2013
Pieter, bedankt voor de fijne lessen en de goede begeleiding en uitleg. Mede dankzij het vertrouwen van jou en Michael ben ik in n keer geslaagd! Complimenten voor deze persoonlijke en professionele rijschool en veel succes in de toekomst.

Wiebe van de Rijt - Tilburg

14 november 2013
Michael, bedankt dat jij me in 1x naar het rijbewijs hebt gereden. Door jouw persoonlijke begeleiding is jouw rijschool zeker een aanrader voor iedereen. Ik ben dan ook blij dat ik bij jou heb mogen lessen! Succes met je rijschool!

Senna Hensen - Tilburg

9 november 2013
AAAAHHH!!!

Ik ben gister op geweest voor een faal-anstexamen ik kan met trots zeggen dat ik GESLAAGD ben!! Ik vind zoon examen dan ook echt een aanrader voor mensen die moeilijk met zenuwen om kunnen gaan

John wat heb jij een geduld met mij gehad! complimenten, Ik ben met plezier bij jou komen lessen. Ik ga je dan ook echt missen :(

Onwijs bedankt!!

eline guldenaar - tilburg

13 oktober 2013
Micheal heel erg bedankt, ben dankzij jou in een keer geslaagd. Het waren altijd goeie lessen en had nooit problemen met de tijden. Bedankt en succes verder.

Flores - Breda

27 september 2013
Hoi Pieter, heel erg bedankt voor je lessen ik heb er veel van opgestoken. Eindelijk geslaagd! En Michael jij ook bedankt en ik wil jullie ook bedanken voor jullie geduld. Pieter je bent een hele goeie instructeur. Ten slotte bedankt en tot ziens. Ik wens jullie het beste!

Saskia - Tilburg

20 september 2013
Gister geslaagd voor mijn rijbewijs!! John, bedankt voor je supergoede begeleiding, inlevingsvermogen en geduld.. En Michael bedankt voor het regelen en succes met de rijschool!

Jennifer - Tilburg

15 september 2013
Michael,
heel erg bedankt voor alles, je hebt me super goed geholpen met alles!
De eerste keer meteen geslaagd wauw, dankjewel !!

Groetjes, Jennifer

Emily de Leijer - Tilburg

21 augustus 2013
Vandaag geslaagd! Met dank aan Michael. Je zult me nog vaak op de weg zien!!!

Michael heel erg bedankt voor de goede zorgen en de leerzame lessen!

-Emily

pleuntje kleintjes - Tilburg

9 augustus 2013
Hoi John!,
Bedankt voor je geduld en de leuke rijlessen! Gelukkig nu mijn rijbewijs gehaald!
groetjes Pleuntje

Laura de Wit - Berkel-Enschot

19 juli 2013
Michael.
Niet verwacht, maar toch gebeurd!! Ik ben in een keer geslaagd. Echt enorm bedankt voor de leerzame en vooral leuke lessen. Eerlijk zijn naar je leerlingen toe is het aller belangrijkste, want daar leer je het meeste van. Je bent altijd eerlijk geweest Michael en dat heeft me heel erg geholpen. Als ik iets fout deed corrigeerde je me, later reflecteerde we over de situatie. Wanneer ik iets goed deed gaf je me een compliment. Vooral d had ik nodig. Zo ging ik in mezelf geloven. En uiteindelijk heb ik hiermee berijkt dat ik in een keer geslaagd ben. Ik zou je echt aan iedereen aanraden! Ik zou zeggen ga vooral zo door! Nogmaals hl erg bedankt en we zien elkaar vast nog wel een keer.

Dennis Cools - Tilburg

18 juli 2013
Beste Michael,

Bedankt voor alles! Dankzij jouw uitstekende begeleiding in n keer mijn rijbewijs gehaald! Ik heb veel geleerd en natuurlijk ook veel gelachen! Bedankt voor de gezellige uren, en heel veel succes met de Rijschool en ik hoop je nog vaak op de weg te zien!
Groetjes,

Dennis Cools

Kenneth Sierkstra - Tilburg

17 juli 2013
Beste Michael, bedankt voor de fijne en leerzame lessen! Door jou advies en begeleiding in n keer geslaagd! Een echte aanrader voor mensen die hun rijbewijs willen halen! Ik wens je veel succes met de rijschool en wie weet zien we elkaar weer een keer op de weg!

Anne Wentzel - Tilburg

15 juli 2013
Pieter en Michael, heel erg bedankt voor de goede rijlessen! Nu eindelijk geslaagd!

Inge

11 juli 2013
Bedankt Michael, dankzij jouw fijne lessen ben ik in 1x geslaagd!

Marielle - Tilburg

10 juli 2013
Beste michael , ondanks mijn tegen spraken en eigenwijsheid heb ik tog in 1x me rijbewijs gehaald dankzy jou dankjewel ! En me auto die heb ik ook al

Chandini Mohunlol - Tilburg

27 juni 2013
Lieve Michael, bedankt voor alle tijd en energie die je in mij hebt gestopt en vooral voor het geduld dat je met mij had. Eindelijk geslaagd! Zal de rijschool zeker aanraden. Liefs Chandini

Renske - Tilburg

24 juni 2013
Bedankt voor alle lessen, had het bij geen andere rijschool willen doen. Ik ben blij dat ik meteen de 1e keer ben geslaagd! :)

Lisanne

20 juni 2013
Beste Michael, Pieter en John, dankje wel voor alle leerzame lessen! Helaas niet gelijk geslaagd maar geen moment gedacht om over te stappen naar een andere rijschool! Bedankt voor alles. Liefs lisanne

dimphy

6 juni 2013
Hallo micheal.. bedankt voor de leerzame lessen en de gezelligheid natuurlijk bij jullie, ik ben de 2de keer geslaagd dus super blij!!!!!

Groetjes dimphy.

Danny Reijnen - Tilburg

16 mei 2013
Beste Michael,

ik heb een heel plezierige tijd gehad bij jou in de lesauto. Soms eigenwijs maar toch altijd alles van je aangenomen. Goed les gehad en daarom nu na de 3e poging geslaagd voor mijn rijbewijs. De rust die er nodig is bij autorijden, krijg je geweldig aangeleerd bij Verkeerschool Michael een echte aanrader!!
Michael Bedankt.

Groetjes, Danny

Michael Boelen - Tilburg

10 mei 2013
Michael en John harstikke bedankt voor jullie inzet en persoonlijke begeleiding. Ik zal jullie zeker aanbevelen om bij rijschool Michael te lessen.

Mvg, Michael

Joost Schalken - Tilburg

2 mei 2013
Hoi Michael en Pieter, hartstikke bedankt! Dmv jullie advies en begeleiding in 1x geslaagd!

De rijlessen waren altijd gezellig wat je erg op je gemak stelt tijdens het rijden, iets dat erg belangrijk is voor het leerproces!

Het ga jullie goed en nog veel succesvolle kilometers toegewenst! En we doen nog een keer een kop koffie;)

Grts Joost

Bas - Tilburg

1 mei 2013
Michael, door jouw goede lesmethode in 1 keer geslaagd! Nogmaals erg bedankt voor je inzet en hulp. Groet

Rowanne - Tilburg

28 april 2013
Michael, pieter en john. Van michael heb ik de meeste lessen gehad maar ik wil jullie alle 3 harstikke bedanken voor de leuke, gezellige maar vooral leerzame en doelgerichte lessen. Met resultaat! De 1e keer geslaagd. Deze rijschool raad ik iedereen aan! Hoop dat jullie nog vele jaren les kunnen geven om zo er voor te zorgen dat er nog veel meer mensen slagen. Bedankt en ik zie jullie vast nog wel is rijden! (Michael top! Bedankt)

jasper - poppel

2 april 2013
bedankt michael , super lessen

Stephanie van Abeelen - tilburg

20 februari 2013
De rijlessen van pieter waren echt super! bedankt!

2de keer geslaagd!

Melanie Seebregts - Tilburg

16 februari 2013
Michael bedankt voor alles!! in een keer geslaagd!

dennis van soest - tilburg

12 februari 2013
Michael en Pieter, hartstikke bedankt voor de goede lessen die ik van jullie heb gehad. In 1x geslaagd. Hoppppaaaaa. Gr, Dennis

roy ligthart - tilburg

25 januari 2013
michael, bedankt voor al die gezellige uurkes in de auto. en gelukkig ben ik in een keer geslaagd!! succes verder met je rijschool!

Jelissa Koolman - Tilburg

14 januari 2013
Michael eindelijk heb ik hem dan. GESLAAGD voor mijn rijbewijs zonder de hulp van jou en pieter was het mij nooit gelukt. Ik heb altijd leuke autoritjes met jullie gehad, en zal nu al het gekkigheid wel gaan missen. Bedankt voor alles!

groetjes Jelissa

Pam - Tilburg

10 januari 2013
Michael (en Pieter) ontzettend bedankt voor alles, dankzij jullie in 1 keer geslaagd! groetjes :)

Sherrel - Tilburg

19 november 2012

hey maikel (maatje) thx man zonder jou had ik het nog niet ,maarrrr ik heb hem eindelijk gehaald

Vincent - Tilburg

5 november 2012
Pieter, ontzettend bedankt voor al je gezellige/wijze lessen. Zonder jou had ik nooit alles in n keer kunnen halen. Heel erg bedankt!

steffie

18 oktober 2012
hoi Michael, hartstikke bedankt voor alles!! dankzij jou heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald! Ga zo door met je rijlessen!

Josuette - Tilburg

16 oktober 2012
John, Dankjewel voor jou geduld en goede begeleiding! Dankzij de leerzame lessen heb ik mijn rijbewijs in een keer kunnen halen !
en Michael ik wens je heel veel succes met je rijschool !

Bart - Tilburg

11 oktober 2012
In 1 keer met 20 lessen geslaagd, met dank aan John en de plezierige begeleiding vanuit de rijschool. Ze denken met je mee en luisteren naar je wensen en behoeften. Thanks!

Sherida - Tilburg

2 oktober 2012
Hey Michael,Hartstikke bedankt voor alle gezellige&strenge rijlessen!haha.Op het begin dacht ik echt dat ik het nooit zou leren, maar 2de examen toch gehaald!! Ben heel blij met me rijbewijs!

Noor Zoontjens - Tilburg

23 september 2012
De rijlessen met Pieter waren altijd heel leuk en gezellig. Maar ik ben nu toch wel heel blij dat ook ik mijn rijbewijs heb gehaald. Bedankt! Groetjes Noor Zoontjens

maaike - zeg k nie

23 september 2012
goede rijschool

Marissa Rauwerda - Tilburg

21 september 2012
Michael en de rest van het team ontzettend bedankt !! Toch eindelijk mijn rijbewijs gehaald! Bedankt voor de leerzame lessen en de goed begeleiding !! Groetjes, Marissa Rauwerda

Phil - Tilburg

9 september 2012
Hey Michael en John, Hartstikke bedankt voor de rijlessen, ze waren goedgegeven, een goede opbouw door heel het traject heen en lekkere koffie bij de texaco natuurlijk :D. door de goede lessen in een keer geslaagd met mijn praktijk! ga zo door!
Groeten Phil

William - Tilburg

4 september 2012
Hoi Michael en John. Bedankt voor de lessen. De lessen waren erg goed gegeven. Ik heb er heel veel van geleerd. Hierdoor heb ik mijn rijbewijs in een keer kunnen halen.
Deze rijschool is een aanrader voor iedereen die wil leren rijden.

Tom - Tilburg

4 augustus 2012
Hoera, alles in n keer gehaald. Goede rijschool, er wordt naar je geluisterd en de begeleiding is goed.
Micheal, Pieter en John bedankt!

Lindsey - Tilburg

3 augustus 2012
Dit berichtje heeft even op zich laten wachten, doordat ik nog niet zolang terug ben van vakantie!

Na de 2e keer geslaagd. Pieter echt bedankt voor het vertrouwen en de gezelligheid tijdens de lessen.
Ook wil ik het hele team van de verkeersschool bedanken, groetjes Lindsey

Sabine

31 juli 2012
Beste Pieter,
Hartstikke bedankt voor alle leerzame lessen. Je bent erg rustig, behulpzaam en enthousiast. Je grapjes tussendoor maken de lessen leuk, en ik ben je ontzettend dankbaar voor je vertrouwen en je hulp.
Verkeersschool Michael raad ik iedereen aan! Nogmaals, bedankt voor alles!!
Groetjes Sabine

Sanne - Tilburg

13 juli 2012
John (en de rest van het team) heel erg bedankt voor de leerzame lessen en de goede begeleiding! Je hebt wat geduld met mij moeten hebben, maar ik ben wel in n keer geslaagd. Michael en de rest, nog veel succes met de rijschool! Groetjes Sanne

Stephanie - Tilburg

12 juli 2012
De tweede keer geslaagd! John (en de rest natuurlijk), bedankt voor de leerzame lessen, en bedankt voor al het geduld! Iets waar ik nog lang plezier van ga hebben! Wie weet kom ik jullie nog eens tegen op het cbr ;-)
Groetjes

Lotte - Tilburg

19 juni 2012
Michael, en heel het team bedankt voor de leuke maar ook leerzame lessen! Vandaag toch maar effe geslaagd via een faalangstexamen! Harstikke bedankt! Voor de goeie tips en leerzame lessen! En ik ga ze zeker meenemen voor als ik de openbare weg op ga!

Stefan van Dooremaal - Tilburg

18 juni 2012
Bij deze wil ik de rijschool bedanken voor de goeie zorgen van het begin tot aan het einde van de opleiding dat ik mijn rijbewijs had!
Je Personeel (en ook jij zelf) is erg enthousiast tijdens de lessen. ik ben erg blij met mijn resultaat dat ik met de 1e keer meteen geslaagd ben!
Michael bedankt!!

Groetjes stefan
een echte aanrader voor iedereen die nog met zijn lessen mag gaan beginnen!

Meryem - Kaatsheuvel

25 mei 2012
Een paar weekjes te laat, maar ik wil het hele team hierbij bedanken!! Eindelijk heb ik ook mijn examen gehaald.. Pieter nogmaals hartstikke bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen. (En natuurlijk Michael jij ook). Dankzij jullie vertrouwen is het gelukt! En Joelle, het was erg gezellig tijdens de koffiepauzes, thank youu for that!! Nou Michael, heel veel succes nog met je rijschool!

Malissa - Tilburg

4 april 2012
Alles in 1 keer gehaald! Michael, super bedankt voor alle leerzame lessen en heel veel succes met de rijschool toegewenst!

Rob

3 april 2012
Pieter bedankt voor de gezellige en goede lessen. Gelijk van de 1e keer geslaagd:D en Michael veel succes toegewenst met de rijschool!

Milou Hessels - Tilburg

23 maart 2012
Beter laat dan nooit:
Alles in een keer gehaald, bedankt voor de goede lessen!

Nikki - Tilburg

21 maart 2012
Hoi Michael,
Bedankt voor de gezellige, maar vooral ook leerzame rijlessen. Bedankt voor al die keren dat je flink mopperde! Na 37 lessen dan eindelijk mijn rijbewijs!
Super bedankt en het ga je goed!

Nick - Tilburg

20 maart 2012
Michael en natuurlijk niet te vergeten John, bedankt voor het geduld dat jullie op hebben moet brengen. Dankzij de goede lessen meteen de 1e keer geslaagd! mijn dank is groot :D!

Amellia - Waalwijk

17 maart 2012
Hey Michael een betje laat maar tog aan je denken ! ik wil graag bedanken voor de goede en gezellig begeleiding natuurlijk ook grote dank voor Miriam ,ik heb al flink KM ....Wens je heel veel succes verder met je rijschool! Groet, Amellia

Daniela

15 maart 2012
Hee Michael, Ik wil je bedanken voor het advies en je goede rijschool. Gisteren geslaagd voor mijn rijbewijs! Natuurlijk ook grote dank aan John. Heel veel succes verder met je rijschool!!

Floor - Tilburg

11 maart 2012
Hoi Michael, een wat laat berichtje, maar toch: hartstikke bedankt voor de begeleiding! Ben al flink aan het touren. Groetjes!

Ilvy

29 februari 2012
Hoera! Vandaag geslaagd voor me rijbewijs. Michael, heel erg bedankt voor de leerzame rijlessen.

William - Tilburg

28 februari 2012
Bedankt voor de lessen en de gezellige tijd!

Eindelijk mijn rijbewijs.

Gerald - Tilburg

22 februari 2012
Micheal,ik ben je zeer dankbaar voor je geduld tijdens onze lessen, nu eindelijk geslaagd!Veel succes met je rijschool!

Sanne

2 februari 2012
niet veel lessen gehad, en 1e keer gelijk geslaagd! SUPER! ik wil je graag bedanken voor de goeie opleiding die je me hebt gegeven Michael. Ik ben je zeer dankbaar

Marty - Tilburg

24 januari 2012
Pieter bedankt voor de subtiele herinnering. Ja was inderdaad vergeten nog wat achter te laten. Nu al bijna 1,5 maand mijn rijbewijs. Zeer fijn, geniet er lekker van! Ontzettend bedankt voor de rijlessen. Alles in een keer gehaald! groetjes aan iedereen daar en bedankt voor alles ;)

Ilona - Tilburg

19 januari 2012
Net mijn rijbewijs gehaald in een keer bij michael! super super bedankt voor alle lessen! en pieter nog bedankt voor het zorgen dat ik mijn TTT heb gehaald! ik ga de leon missen!

deyonta leeggangers - oosterhout

10 januari 2012
hey micheal het is gelukt de eerste 17 jarige is bij jou rijschool geslaagd de lessen waren super en altijd gezellig veel geluk met je rijschool en we zien elkaar weer snel

Fam. Leeggangers - Oosterhout

10 januari 2012
Michael, Keibedankt voor het helpen doen slagen van onze net 17 jarige zoon Deyonta Flash Twilight.Voor de eerste keer, hoppa. SUPER GEWELDIG JE BENT EEN ECHTE KANJER!!! Je lessen zijn in 1 woord SUPER!! Geweldige begeleiding, naar de wensen en behoefte die iemand nodig heeft.
Michael en Deyonta Flash Twilight wij zijn MEGA-SUPER-TROTS op jullie beide. Beste Kerel ga zo door met je rijschool.

Minet Peeters - Dongen

9 januari 2012
Hee Michael!
whiieeeee in 1x geslaagd! Echt bedankt voor de goede lessen en gezelligheid!

kevin den brok - tilburg

23 december 2011
hoppaaaa in een keer geslaagt thx pieter

Patty Bosch - Tilburg

15 december 2011
Zojuist geslaagd voor het praktijkexamen! Dit was mijn eerste examen bij rijschool Michael, ik ben erg blij dat ik de keuze heb gemaakt om van rijschool over te stappen naar Michael. En bedankt John voor de leuke en zeer leerzame lessen!! (Dankzij jou rij ik nu niet meer als een \"oma-tje\" haha!!). T

Margot - Tilburg

23 november 2011
Yeah alles in 1 keer gehaald! Echt super bedankt voor alle lessen en hulp!

Groetjes,

Margot

Saskia

17 oktober 2011
Top rijschool!! Eerste keer me theorie, gehaald dankzij de goede instructies en materiaal wat je mee krijgt. Tussentijdse toets in een keer gehaald, weer te danken aan goede instructies. Praktijk ook eerste keer gehaald en weer te danken een ZEER GOEDE INSTRUCTIES!!!! Les je bij Michael zit je goed. En Miriam bedankt voor de zeer leuke informatieve lessen. Rijschool Michael is zeker je geld waard!

Marissa

12 oktober 2011
1e x GESLAAGD!! rene en john heel erg bedankt voor alle rijlessen!!!

ferry toth - tilburg

6 oktober 2011
geslaagd geslaagd geslaagd

theorie was niet makelijk helaas niet in een geslaagd maar met een goede begeleiding tog nog geslaagd!!
praktijk in een keer geslaagd maar dat heb ik ook zekkers tedanken aan mijn rij instructeur voorde geduld en de begeleiding.

Bedank John en michael verkeersschool

Meike - Tilburg

5 oktober 2011
1e keer al meteen geslaagd!! JEUUJJJ!!! Bedankt voor alles Miriam en Michael!

Tom Verschuren - Tilburg

3 oktober 2011
Hallo luitjes, het was me een waar genoegen om bij jullie te mogen lessen. Ik heb altijd kunnen lachen met re, maar toch bleef hij altijd sirieus als het op rijden aankwam. Nogmaals het was een leuke periode en allemaal bedankt dat jullie ervoor hebben gezorgd dat ik mijn rijbewijs heb behaald. De groeten Tom Verschuren

Samira - Tilburg

30 september 2011
He he eindelijk gelukt vandaag, na zo veel lessen en paar examens. Ik wil Miriam en Michael heel erg veel bedanken, voor de moeiten en geduld die ze me hebben geven!!! THANK YOUUUU!!! Alle toekomstige leerlingen: Niet opgeven ook al ook al het soms moeilijk kan zijn, de ene leert het sneller en de ander minder snel. Maar zoals Michael het zegt HET IS VOOR IEDEREEN MOGELIJK!!!
Veel succes met het groeie van het bedrijf het gaat jullie lukken.
Groetjes,
Samira de Marokkaantje :P

Michael - Tilburg

21 september 2011
Beste leerling, helaas is door grove nalatige fouten van KPN & XS4ALL mijn hele website kwijtgemaakt! Dus ook de referentie\'s van April tot aan eind Augustus. Mijn excuus hiervoor

Sofia - Kaatsheuvel

7 september 2011
Hallo! Ik wil John bedanken voor de goede rijlessen en uiteindelijk het slagen voor het rijexamen. Dit was inmiddels mijn 3e rijschool maar echt de beste! Als ik niet was overgestapt was ik of nog steeds aan het lessen of allang gestopt. Echt super! Groetjes sofia

debby - tilburg

22 maart 2011
hallo allemaal.
bedankt voor al de goede zorgen en goede lessen eindelijk geslaagd hoi hoi hoi

gr debby

Marloes

21 maart 2011
Bedankt voor de goede en gezellige rijlessen.. Vandaag geslaagd, was mijn 1e examen en meteen raak! Bedankt

Rachel - Goirle

20 maart 2011
Allemaal bedankt voor de leuke lessen! Ben elke week met plezier gaan lessen. Ga zo door! Groetjes Rachel

wesley kivits - tilburg

18 maart 2011
hey michael,rene,en jhon bedankt voor de fijne rijlessen En ga zo door met rijles geven gr wesley

Lucia - tilburg

17 maart 2011
hey michael john en rene bedankt voor alles dat jullie mij geholpen hebben vond de lessen heel leuk en gezellig en john bedankt dat je met me mee bent gegaan na me examens en de 1e keer GESLAAGD joepieeeeeeeeee

groetjes en heel veel suc6 verder met je lessen;)

Melissa Takkenberg - Tilburg

28 februari 2011
John Rene & Micheal bedankt voor alles wat ik van julie geleerd heb en John bedankt voor alle leuke lessen die ik heb gehad en rene bedankt dat je met me mee na examen bent gegaan EERSTE KEER GESLAAAAAGDD JOEHOEEEE

Thomas brocken - Tilburg

24 januari 2011
Hey ren michael en john

hartstikke bedankt voor al de lessen denkzij jullie ben ik dan toch eindelijk geslaagd

groetjes thomas

Erik Verhees - Tilburg

19 januari 2011
Hee michael, rene en john

Bedankt voor alle goede leuke en leerzame lessen!
Ik heb der dan wel ff over gedaan.
Maar dankzij jullie geduld en leerzame lessen heb ik dan tog eindelijk me rijbewijs gehaald :D.

Groetjes, Erik

Tessa Jolie

18 januari 2011
Heyhey Michael, Hartstikke bedankt voor de leuke lessen. Altijd gezellig met jou in de auto. En nog is de eerste keer het halen ben er helemaal blij mee.

Amanda - Tilburg/Den Bosch

14 januari 2011
Hoi!
Drie keer is scheepsrecht. Door een faalangstexamen voor me aan te vragen, is het toch gelukt! Micheal en John bedankt. Renzonder jou was het me niet gelukt. Bedankt voor je geduld en de leuke lessen. Als ik er even doorheen zat, zorgde je er voor dat mijn vertrouwen toch weer terug kwam. We hebben erg kunnen lachen samen. Bedankt!!

Gr. Amanda

sheila - tilburg

9 januari 2011
Ha Michael, nog hartstikke bedankt voor alle goede lessen.. en al je geduld haha. Uiteindelijk helemaal goedgekomen en ik cross al lekker overal naartoe!
succes in het nieuwe jaar met al je plannen!!

Sheil

Rens Staps - tilburg

3 januari 2011
Yo mikey rijlessen waren gezellig haha thanks rijbewijs vandaag gehaald Yeehaaaaaaa!!!!!!

ilona looy - Tilburg

20 december 2010
hee michael! hopelijk begin 2011 maar eens een kennismakingsles bij je plannen. nu hard aan het werk om mijn rijbewijs bij je te kunnen halen! groetjes het meisje van Pellikaan!

dennis kwakman - tilburg

14 december 2010
michael! bedankt voor de begeleiding, jammer genoeg niet in 1 keer geslaagd, maar tweede keer ging het goed.
heb gister me wagentje opgehaald dus zal je nog wel keer tegenkomen rond tilburg.
groete, dennis

Romy Apeldoorn

6 december 2010
Hey michael. Bedankt voor de rijlessen. Vorige week in 1 keer mijn rijbewijs gehaald en ik ben er erg blij mee!! Groetjes,
Romy

Rik Keesmekers - Tilburg

25 november 2010
Eyy Renen Michael, beter laat dan nooit, maar alsnog bedankt voor de service en de lessen; mijn theorie zou binnen 4/5 weken verlopen zijn en bij andere rijscholen zou opgaan binnen deze tijd niet mogelijk zijn. Bij Michael was dit geen probleem, alle lessen werden meteen ingepland en ik ben de eerste keer geslaagd. gr Rik

Maarten

25 november 2010
Hey Michael (& Ren,

Bedankt voor de prettige lessen die ik bij jullie heb mogen volgen, waardoor ik mijn rij-examen de eerste keer heb gehaald! Hoef ik eindelijk niet meer op de NS te vertrouwen ;)

Maarten

Nick - Tilburg

31 oktober 2010
Afgelopen vrijdag geslaagd voor me rijbewijs, hardstikke bedankt voor alles Michael! Ben er echt blij mee! Gr. Nick

Sergio Oliveira - Tilburg

7 oktober 2010
Michael,thank you very much
for you help me how to be a better driver and you are a very good teacher. Greethings

Nicoline - Tilburg

6 oktober 2010
Rene, super bedankt voor de goede begeleiding! In 1x geslaagd, ben er heel blij mee!!
Groetjes Nicoline

Richard Haans - Tilburg

7 september 2010
Ondanks een ruw begin toch in n keer geslaagd, Ren(en Michael en John natuurlijk ook) bedankt!

Debby - Rijen

2 september 2010
Micheal, John en Ren heel erg bedankt voor alles! De eerste keer helaas niet geslaagd, maar de 2e keer zonder enig probleem. Heb gisteren mijn eerste auto\'tje opgehaald, dus kom jullie vast wel weer tegen in Tilburg!
Groetjes,
Debby

Anita

1 september 2010
Renen John, hartstikke bedankt voor de super toffe en vooral goede lessen! In 1x geslaagd, dankzij jullie, helemaal geweldig! Ik zal jullie ongetwijfeld nog op de weg tegenkomen!

Anne Verschuren - Tilburg

30 augustus 2010
Hee michael!!! YES in een keer geslaagd en ben echt super blij! Erg bedankt en vond de lessen erg goed. Zie je nog wel! Groetjesss

Sander Verhoeven - Tilburg

17 augustus 2010
Rene en Michael,

Bedankt voor de super toffe lessen, de lol en de gezelligheid. In een keer geslaagd! Nogmaals bedankt!
Groetjes, Sander Verhoeven

Christiaan Peppenster - Tilburg

23 juli 2010
Hartstikke bedankt voor de lessen Rene. En natuurlijk voor de eerste keer geslaagd. Zal het wel missen hoor ;P.

martijn - tilburg

14 juli 2010
bedankt, rene voor de leuke lessen. en het is me toch wel mooi gelukt! jammer genoeg niet de eerste keer. maar de 2de keer was het dan zover GESLAAGD!!! nu ga ik lekker rond in dat scheur ijzer. ik zie jullie vast nog wel een keer in de garage.
groetes martijn

Michael - Tilburg

6 juli 2010
Was in een keer geslaagd! Bedankt John en Michael! :D

manon - tilburg

3 juli 2010
hoi michael!
natuurlijk voor de eerste keer geslaagd door jou!
nogmaals heel erg bedankt. liefs manon.

Eefje - Tilburg

2 juli 2010
Het is me niet in 1 keer gelukt, maar de tweede keer dan toch; GESLAAGD! yes!
Bedankt voor alle leerzame begeleiding tijdens de rijlessen. Ik ga er heel goed van genieten en we zullen elkaar vast nog een keer zien! Groetjes van Eef

koen - tilburg

29 juni 2010
geslaagd! bedankt Michael

talisa

23 juni 2010
hey michael, bedankt bedankt bedankt door jou goede hulp heb ik me rijbewijs gehaald eerste keer !!. Deze rijschool is echt een aanrader. groetjes en zie je nog wel rijden. las net een berichtje dat iemand het bijna jammer vond geslaagd te zijn Its the same to me !!

JB - Tilburg

13 juni 2010
Hoi John en Michael, het is mij toch eindelijk gelukt om mijn rijbewijs te halen! Daar wil ik jullie zeker voor bedanken, en met name John voor zijn goede en leerzame begeleiding, zijn uithoudingsvermogen met mij hihi en dat hij mij ook motiveerde om door te gaan tot ik mijn rijbewijs heb gehaald! Ik toeter wel als ik jullie voorbij zie rijden

Gerda - Tilburg

3 juni 2010
Hoi Michael en John
Eindelijk is het me dan gelukt na veel zweet en tranen.Ik wil John bedanken voor de rustige maar vooral leerzame lessen.Ik was niet de makkelijkste leerling maar het is ons toch mooi gelukt.Wens jullie heel veel succes met de rijschool.

Maartje - Hilvarenbeek

18 mei 2010
Vind het bijna jammer dat ik mijn rijbewijs heb gehaald, want ik kan jullie bijna niet missen haha! Ik ga zo naar het gemeentehuis mijn rijbewijs aanvragen. Kan niet wachten! Daarna zo snel mogelijk de weg op! Bedankt voor de super lessen en de gezelligheid! Ik zie je vast snel weer verschijnen, kusjes Maartje

Anouk Rennen - Tilburg

4 mei 2010
Hey Michael, Rene en John,

Bedankt voor de leuke lessen. Het heeft even wat moeite gekost maar na 5x heb ik mijn rijbewijs gehaald en daar ben ik heel blij mee! Jullie hebben me het gevoel gegeven dat ik het toch kon ook al heb ik er wat meer lessen voor nodig gehad. Ik heb een leuke tijd gehad bij jullie in de auto maar nu ga ik toch echt zonder jullie rijden.

Groetjes Anouk

Humera - Rijen

23 april 2010
Heeeee man, SUPERBlIJ ben ik ermee. Bedankt voor alles. John en Renee dankjewel voor de rustige lessen. En ja Micheal, ik was geen ster maar wel alles in 1 keer gehaald. Danke
Kusjesss Humera

Jelle - Berkel-Enschot

1 april 2010
Heej Michael, Bedankt voor je lessen nog he! De dag na het ophalen gelijk door antwerpen moeten rijden, en alles ging goed, dus denk dat je het me goed geleerd hebt ;) Ik zie je nog wel een keer bij me broers feesten ofso! succes verder met de rijschool
groeten,
Jelle

Kasper Sommer - Tilburg

31 maart 2010
Hee Michael en Rene,
Bedankt voor de super lessen. Heb nooit tegen de lessen opgezien, was altijd gezellig in de auto. En alles in 1 keer gehaald! Super bedankt, en succes met je rijschool en alles wat je daar buiten nog gaat doen ;)! Groetjes Kasper

Maud - Tilburg

16 maart 2010
Tnx voor alles Michael! Alles in 1 keer gehaald :D Nu al aardig wat kilometers gereden! SUPER les gehad!!!

Groetjes Maud ( Paduaplein )

Naomi - Tilburg

13 maart 2010
Bedankt Micheal en Rene! Ik heb gewoon alles in n keer gehaald. De motivatie was er, alleen het talent ontbrak nog in het begin. Nu wachten tot woensdag en dan vlieg ik door Tilburg heen!

Aleksis - Tilburg

9 maart 2010
Hartelijk dank Michael en John! Dankzij jullie vakkundige en enthousiaste rijlessen heb ik eindelijk mijn rijbewijs! Ik heb enorme bewondering voor je geduld John!!! Deze rijschool is een absolute aanrader!

Nathalie - Goirle

18 januari 2010
Hoi Michael

Nog maals bedankt voor het gezellig lesse en het in 1x behalen van mij rijbewijs was zelf behoorlijk zenuwachtig maar jij bleef de moet erin houden gelukkig nog voor het nieuwe jaar me rijbewijs gehaald

Dank je wel voor de gezellige lessen

Groetjes Nathalie

Sabine - Tilburg

14 januari 2010
Bedankt John en Michael! In 1x mijn rijbewijs gehaald, ook al had ik het zelf nooit verwacht dat ik het in 1x zou redden maar jullie geloofden in mij en ik heb het gered. Bedankt voor de leerzame en gezellige lessen en Michael tot snel in de stad! Sabine

Joyce - Tilburg

28 december 2009
En ook John bedankt natuurlijk ;)

Joyce - Tilburg

28 december 2009
Michael, superbedankt voor de lessen! Heerlijk, die wetenschap dat je de vrijheid hebt om te rijden! Ben in 1x geslaagd vlak voor het nieuwe jaar, dus super! Betere timing kon niet ;)

Gr Joyce

Alan

16 december 2009
Hartstikke bedankt voor de leerzame lessen Michael & John ! Ben eindelijk geslaagd en kan nu beginnen met sparen voor een auto !

Nikkie - Esbeek

15 december 2009
He Michael!
Super bedankt voor alles!
Zometeen naar t gemeentehuis, en morgen rijden :)

Tot snel!

Groetjes

Moniek - tilburg

30 oktober 2009
Heey michael!
bedankt voor alle goede lessen!
door je goede begeleiding ben ik in 1 keer geslaagd, heb al meteen auto gekocht en rij nu al rond.. dus pas maar op haha.
veel suc6 met het les geven! groetjes moniek!

Nils

19 oktober 2009
Michael, bedankt voor de lessen waardoor ik vorige week in een keer geslaagd ben! Ook John wil ik bij deze bedanken voor de nuttige begeleiding. Vandaag mijn rijbewijs opgehaald en zo snel mogelijk gaan autorijden!

Anne

17 oktober 2009
HMichael! Nog maals bedankt voor alle lessen. Ik ben echt blij dat ik mijn rijbewijs in een keer heb gehaald! (evenals mijn papa en mama!)Gisteren heb ik mijn rijbewijs opgehaald en heb deze dagen al flink rondgereden in mijn Corsa! Succes nog met het lesgeven. Groetjes Anne

Freek de Vries - Tilburg

15 oktober 2009
Hey Michael,

Echt super bedankt voor de goede begeleiding, de afgelopen tijd, Ik heb er erg veel aan gehad. Waardoor ik ook de 1ste keer slaagde. Ik wil ook John bedanken, voor die paar lessen, waardoor ik toch weer andere feedback kreeg op mijn rijden. Succes met de rest verder. En ik kom je vast weer een keer tegen!

Gr,

Freek

Patrick666veen ;) - eindhoven

2 oktober 2009
Ik ken je nog toen je bij de ANWB rijles gaf. Die ring tegen de ramen en het wegslaan van de binnenspiegel hebben perfect gewerkt. Ik ben dankzij michael in een keer geslaagd. Ga vooral zo door. Grtz. Patrick

Gertjan - Tilburg

27 september 2009
hoi Michael, hartstikke mooie website! Ik lees dat het heel goed met je gaat.
Tof dat je me zo enthousiast groette een tijdje geleden, terwijl we elkaar toch een hele tijd niet gesproken hebben. Alle goeds & geluk & tot ziens. Groetjes, Gertjan

Ada

17 september 2009
3 keer is scheepsrecht! eindelijk het roze pasje in the pocket :) bedankt voor de goede begeleiding groetjes!

Roy - Tilburg

16 september 2009
Heejh, Ik heb vorige week via VSMichael mijn rijbewijs gehaald, SUPER!!! tegen mij was gezegd dat ik mijn rijbewijs nooit zou kunnen halen omdat ik veel moeite had met de theorie, mij werd een brommobieltje geadviseerd, toch de stoute schoenen aangetrokken en via VS Michael mijn rijbewijs gehaald, hij blijf me maar zeggen dat ik het wel kon!!! en inderdaad, de 2e keer geslaagd voor mijn theorie (1e had ik 1 fout teveel) en daarna meteen de 1e keer geslaagd voor de praktijk, VSMichael ga zo door!!! ik zal iedereen aanraden om bij jou te gaan lessen!!! Groeten, Royke

Suraj - Tilburg

8 september 2009
Beste Michael en John,

Ik ben zojuist in 1x geslaagd!
Heel erg bedankt voor jullie begeleiding tijdens de lessen. Ik heb de lessen als prettig ervaren en mijn dank voor mijn rijbewijs is dan ook zeer groot.

Hopelijk zie ik jullie nog wel een x en verder succes met de rijschool!

Groeten,

Suraj

René Hendriksen - Tilburg

7 september 2009
John, bedankt voor de juiste persoonlijke begeleiding! In 1 keer geslaagd! Ik heb de lessen als zeer prettig ervaren en er zijn genoeg momenten die ik nooit meer zal vergeten (Ik kon nog maar amper rijden en kreeg met de hevige sneeuwval afgelopen winter een goede slipcursus op het parkeerterrein van het Laar). En dingen als \"hup\", \"waarom doe je dat dan?\" en \"ja maar\"... Onvergetelijk! Ook Michael bedankt voor de aanwijzingen die je me gaf tijdens enkele lessen!

Iedereen die dit leest kan ik zeer aanraden om je rijlessen bij deze mannen te nemen!

Groeten (ik toeter nog wel een keer), Ren

Timothy Hofkens - Tilburg

2 juli 2009
Beste Michael,

bedankt voor je goede begeleiding en nuchtere kijk op bepaalde zaken! vond het erg prettig bij je te lessen.
Ik ben heel wat ervaring rijker geworden. het is fijn om te lessen met een instructeur waarmee je ook prive zaken kunt bespreken. voor in de toekomst wens ik je heel veel succes!! en ook met je nieuwe project die nederland gaat veroveren ;).

we zien elkaar, Keep up the good work

groetjes Timothy Hofkens.

Mijke - Tilburg

7 juni 2009
Michael bedankt voor de leerzame lessen! Toch mooi de 2e keer geslaagd! Succes!

Suzanne Bikkel - tilburg

29 mei 2009
Thanks voor het waarmaken van je Slogan.
De juiste persoonlijke begeleiding van een consequente leraar met een goed hartje! GESLAAGD:)!!!

Eline - Tilburg

25 mei 2009
Het was er niet eerder van gekomen om een berichtje achter te laten. Michael bedankt voor de gezellige en leerzame lessen. In 1x GESLAAGD!!! Kan niet beter. Tot snel! Liefs.

Miranda - Tilburg

25 mei 2009
Hoi John,
Ik wil je bedanken voor je gezellige lessen. Ik heb veel met je kunnen lachen en heb ervan genoten, maar ben blij dat ik nu kan genieten van mijn vrije woensdagmiddag.Kan het amper geloven dat ik de eerste keer ben geslaagd!!!! Super gewoon.
Nogmaals bedankt, John.
Enne Michael, jij ook hoor!!
Veel groetjes Miranda

Jos - Tilburg

20 mei 2009
Oeps, helemaal vergeten een berichtje te plaatsten. Bij deze alsnog, Michael bedankt voor je lessen, ik wist niet dat iemand mij in keer zou kunnen laten slagen. Ik vond de rijlessen altijd dikke prima.

Jos

Amy - Tilburg

16 mei 2009
Michael bedankt voor alles! In 1 keer geslaagd, ben echt super blij :D haha. Tot snel Xxx

Dagmar

15 april 2009
Michael, bedankt voor de gezellige en leerzame lessen! Ik heb vandaag mijn rijbewijs aan kunnen vragen: in 1 x geslaagd!!! :D
Groetjes, Dagmar

Noortje - Tilburg

26 maart 2009
Hey Michael! Echt onwijs bedankt voor de tijd en energie die je in mij hebt gestopt in zo\'n korte periode. Helemaal top: GESLAAGD :)
Groetjes xx Noortje

David - Tilburg

18 maart 2009
hahaha in een keer geslaagd bij jouw man ..top man top ..succes man tanks man ...

ik

12 maart 2009
duurt het lang deze lessen?

Judith - Tilburg

9 februari 2009
Hey Michael,
Eindelijk geslaagd!! Het heeft even geduurd daarom wil ik je nogmaals bedanken voor de moeite die je vaak hebt gedaan om mijn lessen in te plannen en voor je geduld! Ook John bedankt voor de laatste paar lessen. Succes met de rijschool ! Groetjes Judith

Stefan Meijer - Tilburg

29 januari 2009
Gisteren in 1 keer geslaagd, zoals meerdere heb ik vernomen =D, ga zo door michael.. en ja ik ben blij datk bij jullie ben begonnen ^^ nu word het nog de opgave om een auto te zoeken voor mijn lengte haha!

Thomas - Tilburg

28 januari 2009
Hey Micheal!!

Net geslaagd, het heeft lang geduurt en heb veel meegemaakt maar het is mij toch gelukt door jouw hulp en vertrouwen;)!

Thanx man!

Imad chikhi - Tilburg

27 december 2008
hey hey,

eindelijk de 2e keer maar wel in 12 lessen whahah.

thanks maatje, groetjes

Danielle

11 december 2008
Vandaag de eerste keer geslaagd :-D ! Michael bedankt voor de goede lessen en John jij ook voor de twee goede lessen die ik van jou heb gehad! Succes met de rijschool verder!

Groetjes Danielle

Rob van Pelt - Tilburg

2 december 2008
He Michael,

Ik wil je bedanken voor je correcte manier van lesgeven. Ondanks dat ik het zelf heb moeten doen, heb jij mij als een man die zijn vak VERSTAAT, er doorheen weten te slepen.

DEZE VERKEERSSCHOOL IS VOOR IEDEREEN AAN TE RADEN!!!

Michael, John, BEDANKT.


Mvg,
Rob van Pelt.

Najoua - Tilburg

28 november 2008
He he finaly, maar ik heb 'm. Thanks to you! :-//
Succes met de rijschool en veel geluk met je vriendin!

Ilona - Tilburg

27 november 2008
Jaaaa geslaagd, je had er een hard hoofd in maar ik heb het gehaald. Dankzij jouw opleiding.
Groetjes Ilona

Efron - Tilburg

26 november 2008
hey micheal echt super van je thnx voor dat roze plaatje en dat allemaal voor dat geld . Nogmaals thanx

Sharon - Tilburg

18 november 2008
Hallo allemaal,

Ik heb eerst bij een andere verkeersschool in Breda gelest en ben tweemaal in Breda opgeweest, maar helaas zonder succes. Daarna heb ik bij Michael 6 lessen gehad. Ik kreeg erg duidelijke instructies en heb er veel van geleerd, want ik ben vandaag geslaagd!! Het was op het randje, maar ik ben er superblij mee dat ik nu eindelijk m'n rijbewijs kan aanvragen en straks het roze kaartje in m'n bezit heb! :-)X

Thanks voor alles Michael!!!

Groetjes Sharon

Jordy - Tilburg

12 november 2008
Hej michael hardstikke bedankt ben echt blij dat ik het heb.
Nu kan ik eindelijk weer s'morgen uitslapen lekker.
Weer een wegmisbruiker bij :-D en dat is aan jou te danke 8)
Je bent af en toe wel streng maar da werkte wel bij mij.

michael is oke :-//

hallee and have a nice day en doe er wa mee mzzl
:-D

Kimberly - Tilburg

3 november 2008
Michael En John

Harstikke bedankt voor alles :-D :-//

Gelijk in 1 keer geslaagd !! :shock: :-D

(K)(K)

Marte - TIlburg

22 oktober 2008
HE Michael!
Bedankt, bedankt bedankt :-//
Meteen geslaagd! :-)X
hopppaaaa! Binnekort een biertje :lol:

Rob - Hilvarenbeek

20 oktober 2008
John en Michael..

Twee heel verschillende, maar beide fijne rij-instructeurs. je leert op een fijne manier, dus gaat het allemaal wat sneller. (als je tenminste naar ze luistert!!)

bedankt John en Michael... suc6 met de rest van de wachtlijst..

Coen - Tilburg

7 oktober 2008
Heej michael en John,

Afgelopen meteen met de eerste keer geslaagd:D. Dank je wel voor de goede,gezellige,strenge maar rechtvaardige lessen:D.

Coen

Rosanne

3 oktober 2008
bedankt voor de rijlessen. Ik kan nu door de straten van tilburg scheuren :-D