Reviews

Wie? Wat? Waar? Wanneer? Waarom? Wat vond jij van je rijlessen? Meld het hier!

Bericht toevoegen

Fleur - Weert

29 december 2021
Hele leerzame en leuke lessen gehad, Michael is een top instructeur met juiste tips en expertise. Super goede rijschool en in een keer geslaagd. Enorm veel geleerd hier, Michael bedankt!

Ruben Kuypers - Tilburg

24 december 2021
Michael, hartelijk bedankt voor de leerzame lessen! door jouw lessen kan ik nu zelfverzekerd mee met het verkeer

Tayron - Kaatsheuvel

9 oktober 2021
Heel erg bedankt voor alle goede en leerzame lessen. Top rijschool en fijn om lessen van te krijgen. Heel erg bedankt ben in een keer geslaagd!

Rick Spijkers - Tilburg

8 oktober 2021
Hartstikke bedankt voor alle lessen, heb ervan genoten en kan nu eindelijk zelf rijden!

Marco Sanders - Tilburg

24 september 2021
Micheal, heel erg bedankt voor alles. Ik heb mijn rijbewijs door jou in een keer gehaald. Met jou inzicht en kwaliteiten ben ik geslaagd in 25 lesuren! Nogmaals bedankt voor alles!

Suze - Weert

20 september 2021
Na twee andere rijscholen wist ik het even niet meer totdat ik bij Micheal terecht kwam. Micheal heeft mij in een hele korte tijd zo ontzettend veel geleerd en ik ben hier super dankbaar voor!!!! 2 september tussentijdse toets gehad en op 20 september geslaagd!! heeeel tevreden !!!

Anouk van de Sanden - Tilburg

15 juli 2021
Michael, bedankt voor alles! Door jouw geduld, inzicht en expertise ben ik een veilige en volwaardige bestuurder geworden. Bedankt daarvoor!

Wesley Van De Pas - Tilburg

29 juni 2021
Eerste keer geslaagd bij micheal. Heel erg bedankt Michael. Ik heb veel geleerd bij de rijlessen. Af en toe was Michael wel streng, maar dit heeft mij zeker geholpen met het halen van mijn rijbewijs.

Fabi - Tilburg

23 juni 2021
Ik heb met Michael altijd fijn kunnen lessen! Je hebt iemand naast je zitten die met veel humor en ervaring veel energie in zijn rijlessen stopt. Hij blijft opzoek met jou hoe je het beste kan leren. Gedurende het hele leerproces blijft Michael kritisch en scherp, dit heeft niet alleen er voor gezorgt dat ik mijn rijexamen heb gehaald maar vooral dat ik nu met vertrouwen de auto instap( en de mensen om mij heen ;) ). Met Michael leer je dus niet alleen een trucje voor een examen maar fijn en ontspannen rijden als basis, voor de rest van jouw rijleven.

Bas van der Donk - Weert

9 juni 2021
De rijlessen bij Michael hebben mij heel veel nieuws geleerd die ik niet gedacht had te gaan leren. Michael geeft je een ander aspect waar ik zelf nooit op zou komen. De rijlessen zijn erg gezellig en je kan gewoon een leuk praatje maken. Rijlessen hoeven niet altijd heel serieus te zijn, maar Michael is serieus wanneer hij dat moet zijn en dat vond ik erg fijn tijdens mijn rijlessen. Door Michael ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijexamen en ik zou deze rijschool zeker aanbevelen voor mensen die op zoek zijn naar een goede rijschool. Bedankt dat ik hier rijles mocht volgen en succes met de rest!

Morgan Vance - Weert

15 april 2021
Ik heb veel geleerd bij Michael in de auto. Ook met een Australische achtergrond en rij ervaring in Australië kon ik nog veel leren bij elk les. Deze rijschool zorg dat je klaar ben om alleen te rijden.
Bedankt Michael voor een prettige en succesvol ervaring!

Nick Pilmeyer - Veldhoven

24 november 2020
Michael heeft me tijdens het autorijden veel geleerd over verantwoordelijkheid, waardoor ik nu weet waarom ik bepaalde dingen moet doen en daardoor een veilige rijstijl heb en ontwikkeld en in 1 keer mijn examen gehaald heb. Nogmaals dank Michael!

Femke - Moergestel

17 november 2020
Ik heb mijn rijbewijs vorige week donderdag gehaald bij Michael! Ik had eerst altijd rijles bij een andere rijschool, maar die beviel mij niet zo goed toen ben ik overgestapt naar Michael! En deze ervaring was erg fijn Michael was erg duidelijk naar de leerling toe tijdens het rijden de instructies waren voor mij meestal wel duidelijk! En zo niet dan herhaalde Michael het gewoon! Ik raadt iedereen deze rijschool zeker aan!

Lydia - Tilburg

10 november 2020
Heel veel bedankt Michael ben blij dat ik jullie heb gekozen vandaag geslaagd ben heel heel blij, nog eens hartstikke bedankt.

Jeske - Hilvarenbeek

23 oktober 2020
Ik ben 21 oktober 2020 geslaagd, Michael is een hele fijne en gezellige rij instructeur, altijd gedreven om jou het beste bij te leren, maar natuurlijk ook in voor een grapje, dat vond ik altijd heel erg leuk. Ik voelde me bij het rijlessen altijd gehoord. En het belangrijkste ben ik altijd met respect behandeld. Micheal heel erg bedankt voor de tijd die je in mijn slagen gestopt hebt. Groetjes Jeske Quispel

Bram - Tilburg

12 september 2020
Een erge fijne instructeur, heeft een fijne manier van les geven, Michael past zodanig toe, dat je altijd met een fijn gevoel de auto in zult stappen. Ik had een pakket met 32 lessen, en heb het in 7,5 les minder gehaald! Vrij stelling gekregen bij de TTT en in 1x geslaagd bij mijn praktijk examen.
Al met al een top instructeur!

avik - Tilburg

19 augustus 2020
Zeer goede rijschool, Micheal geeft zeer goede tips en spreekt je eerlijk en direct op je fouten aan waardoor je snel veel leert. Ik raad deze rijschool zeker aan en ben blij met hoe Micheal mij begeleid heeft.

Joëlle - Tilburg

13 augustus 2020
De beste rijschool die ik gehad heb! Neemt de tijd voor je en begeleidt je op een top manier! Michael begeleidt je op een manier die heel prettig is en stoomt je topklaar voor je examen. Heb mijn les-periode bij Michael als top ervaren en zou hem zeker aanraden!!

Jeroen - Tilburg

4 augustus 2020
Hi Michael, ik heb deze week 5 jaar mijn rijbewijs, waardoor ik even aan je moest denken. Dankzij jouw hulp heb ik inmiddels 50.000 kilometer veilig en schadeloos op de teller staan, waarvoor nog steeds grote dank! Er was wat geduld vereist, maar je hebt veel voor mij betekent! Dat wilde ik graag even laten weten :)

Robert van den Berk - Tilburg

4 juli 2020
2 juli moest ik voor de eerste keer op voor me praktijkexamen en ben GESLAAGD!! Dankzij Michael Kuijpers die me zover heeft gekregen om het in een keer te halen. Bedankt!!
Groet van Robert

Remco - Tilburg

18 juni 2020
Altijd met veel plezier gereden bij deze rijschool. Niet dat wat je wilt maar dat wat je nodig hebt ga je krijgen. Er wordt goed gezocht naar wat WERKT! Eerste keer faalangst examen en de eerste keer geslaagd!

Julia - Tilburg

8 juni 2020
Ik heb via rijschool Michael lessen gehad van Patrick. Het was allemaal super goed geregeld en ik heb super leuke en gezellige lessen gehad. Veel gelachen, maar natuurlijk ook hard gewerkt. Patrick is een hele fijne rijinstructeur waarbij ik me op mijn gemak voelde en waar ik veel van heb geleerd.
Bedankt!!

Beau - Tilburg

28 februari 2020
Eerst mijn zus in een keer geslaagd en daarna ik! Bij Michael leer je echt rijden en hij heeft een top manier van les geven!

Niels - Tilburg

17 januari 2020
Hele fijne rijschool, veel en snel geleerd! Fijne instructeur, geduldig en sociaal. Jammer genoeg niet eerste keer geslaagd door zenuwen. Ik zou iedereen deze rijschool aanraden!

Maroussia - Tilburg

14 januari 2020
In een keer me rijbewijs gehaald. Fijne rijschool geeft je goede situatie waar je van leert. En is streng Waneer het nodig is.