BelBel

Gastenboek

Wie? Wat? Waar? Wanneer? Waarom? Heb jij het antwoord? Meld het hier!

Bericht toevoegen

Tamara - Tilburg

12 januari 2018
Vandaag in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs!! Met dank aan micheal, wat een topper is dat. Heeft me super goed geholpen in het proces. Ik raad iedereen aan om hier rijles te nemen! Nogmaals super bedankt micheal zonder jou hulp was het niet gelukt!

Annemay Garretsen - Tilburg

4 januari 2018
Op 2 januari ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij Michael! Mijn broer had al eerder zijn rijbewijs gehaald bij deze rijschool en dat was hem heel goed bevallen daarom heb ik voor deze rijschool gekozen. Michael is een goede instructeur. Hij is duidelijk, eerlijk en neemt de tijd voor je. Hij is streng op de juiste momenten en op een goede manier. Ook is deze rijschool heel flexibel. Als het een keer niet uitkomt dan is er vaak wel een oplossing te vinden. Michael, bedankt voor de goede en gezellige lessen!

Angelique - Tilburg

22 december 2017
Mijn jongste dochter Iris is de 1e keer voor haar rijexamen geslaagd!! Net als haar zus en broer eerder. Wij zijn super tevreden. Onze kinderen hebben fijne lessen gehad. Heel erg bedankt.
Vandaag is onze nicht Laura voor haar rijbewijs geslaagd. Ook voor de 1e keer. Net als haar zus eerder. GEFELICITEERD.
In 1 familie alle vijf de 1e keer geslaagd....... Dat moet een geweldige rijschool zijn.

Bo - Tilburg

19 december 2017
Als iemand die niet op de achterbank van de auto is opgegroeid, had ik een hoop te leren over
het autorijden. Dankzij de kunde en het engelengeduld van mijn rijinstructeur, Peter, is het uiteindelijk gelukt
om in een keer mijn examen te halen. Peter, ontzettend bedankt voor alles wat je mij hebt geleerd! Ik wens je veel
succes met je nieuwe uitdaging. John, ook jij bedankt voor de paar keer dat Peter niet kon en ik bij jouw een les kon volgen.
Ik heb niet bij je in de auto gezeten Micheal, maar ik wil je wel bedanken voor al het administratieve werk dat je op de achtergrond hebt gedaan.

Inge - Tilburg

29 november 2017
Ik heb vandaag mijn rij examen gehaald bij verkeersschool Michael en ik ben super blij dat het me de eerste keer gelijk is gelukt. Dat was me niet gelukt zonder de goede, fijn maar ook gezellige lessen!

Iris - Tilburg

22 november 2017
Vandaag ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik heb bij deze rijschool leuke en leerzame rijlessen gevolgd! Mijn rij instructeur John, gaf me goed instructies en legde het goed uit. Ook vertelde hij mij dat je rijbewijs niet zomaar komt aanwaaien, dus blijf altijd goed je best doen en focussen op de weg. Zeker een goede en leuke rijschool!
Rijschool Micheal bedankt voor de rijlessen!

Jurjen - Tilburg

20 november 2017
Pak je rust, pak je Rust! Niet denken, maar weten! Maak je plan! ..goeie gesprekken gehad met de instructeurs! In 1 keer geslaagd! Ben er erg blij dat ik deze rijschool gevonden had! Gewoon helemaal geweldig!!

Demi Ferdinands - Tilburg

17 november 2017
3 weken geleden ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rij examen. Deze is zeer goed gegaan, zonder enige commentaar! Mijn rijlessen heb ik gehad van Peter. Hij is een aardige man, streng en zeker rechtvaardig. Dit wat van levensbelang is als je op de weg gaat! Het is zeker een aanrader om bij hem te lessen. Nu rijd ik al 2 weken en dit gaat zeer goed! Met vertrouwen rijd ik nu op de weg :) Dankjewel Rijsschool Micheal en met name vooral Peter voor alle leerzame lessen!

Amber - Tilburg

2 november 2017
Deze rijschool is wat mij betreft een aanrader! Alle 3 de rij-instructeurs zijn toppers. Na leuke en zeker leerzame lessen ben ook ik in een keer geslaagd! Ik heb vooral mijn lessen bij Michael gehad. Duidelijk, eerlijk en soms streng, maar zeker wel op een goede manier. Altijd met de bedoelingen je de goede weg op te helpen. Ik heb zelf een faalangstexamen gedaan, wat ik erg fijn vond. Het gaf me wat meer rust. Voor anderen die het overwegen om een faalangst examen te doen, ik zeg gewoon doen! Michael, Peter & John bedankt voor de rijlessen!

Niels - Goirle

1 november 2017
Vandaag in een keer mijn rijbewijs gehaald. Mede dankzij de goede instructies van John. Ik heb de lessen altijd als erg leuk ervaren. Echt een aanrader om bij John te lessen!

Mathijs van Eeten - Tilburg

14 oktober 2017

Laura - Oosterhout

12 oktober 2017
Geslaagd met amper commentaar door de geweldige instructeurs van deze rijschool. Ze hebben me geleerd om ontspannen en rustig auto te rijden waardoor ik enorm veel plezier in het rijden heb gekregen. De lessen waren hartstikke leuk en enorm leerzaam. Instructeurs waren allemaal top en hebben me super veel geleerd. Ook hebben ze mn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven. Enorm bedankt voor de lessen en de leuke tijd. Ik beveel iedereen deze rijschool aan.

Elja - Tilburg

5 augustus 2017
Op 3 augustus 2017 ben ik gelijk de eerste keer geslaagd dankzij Michael! Ik ben heel blij dat ik bij deze rijschool ben uitgekomen. Ik kende geen rijscholen in Tilburg, dus ik heb een aantal mensen gevraagd waar ze gelest hadden en daarnaast vooral gekeken naar slagingspercentages. Rijschool Michael was een match, mede doordat zij ook initiatief namen waardoor het persoonlijk werd i.p.v. een nummer. Michael is een goede leraar , hij neemt de tijd, luistert naar je en kijkt echt naar wat voor jou belangrijk is. Ze zijn ook flexibel in de planning; mocht het een keer niet uitkomen is er bijna altijd wel een oplossing te vinden. Michael bedankt voor de goede, leuke en gezellige lessen! Ik heb leren genieten van het autorijden en hoop dat ik daar nu nog meer plezier van ga hebben.

Amy - Tilburg

1 augustus 2017
Vanochtend mijn rijbewijs gehaald dankzij peter en rijschool Michael!
Peter heeft mij heel goed geholpen de auto onder controle te krijgen en me comfortabel zelfverzekerd en kalm te voelen achter het stuur.
Ik ben ontzettend blij dat ik hier mijn lessen heb genomen, want ik was in 1x geslaagd!
Ik zou deze rijschool aanraden bij mijn vrienden. Je leert ontspannen gezellig en veilig auto rijden. En dat is precies wat ik van plan ben te gaan doen!

Demi - Goirle

24 juli 2017

Pip - Tilburg

18 juli 2017
Ik heb een fijne tijd gehad bij deze verkeersschool, vandaag voor de tweede keer op praktijkexamen geweest, en ja hoor geslaagd! Bedankt Peter voor de goede rijlessen.

Mariska - Tilburg

13 juli 2017
Yes! Bij mijn eerste examen geslaagd, ondanks dat ik zenuwachtig was. Mijn rijinstructuur michael heeft hier zeker voor gezorgd. Michael is in staat om zich aan te passen aan wat de leerling nodig heeft. Hierdoor kan hij ook eigenwijze leerlingen zoals mij op een prettige en effectieve manier begeleiden. Super bedankt michael.

Kelly - tilburg

23 juni 2017
Zeer fijne lessen gehad, altijd dezelfde instructeur (Peter) gehad zodat het vertrouwd is. Je wordt goed begeleid naar je examen toe en ik heb zowel mijn theorie, tussentijdse toets en praktijk in een keer gehaald. Binnen 8 maanden na mijn eerste rijles had ik mijn rijbewijs binnen. Bedankt voor alles! Vandaag mijn pasje op mogen halen bij de gemeente.

Joost - Tilburg

12 juni 2017

Bodil - Tilburg

9 juni 2017
Super goede rijschool!! Hele lieve instructeurs die echt aandacht voor je hebben en zich aanpassen aan jouw tempo. In een keer geslaagd voor mijn rijbewijs!!

Linda - Tilburg

1 juni 2017
Heb mijn rijexamen met een faalangstexamen gehaald, in twee keer geslaagd. Ik ben bij Micheal begonnen. De andere helft van mijn rijlessen waren bij John. Ik vond ze beiden zeer fijne rijleraren en hebben mij geholpen met mijn zelfvertrouwen in de auto. Ook de flexibiliteit in planning (gegeven dat ik een vaste rijinstructeur wou) vond ik prettig.

Inmiddels heb ik al aardig wat kilometers gemaakt in de auto van mijn moeder en gaat het rijden me prima af. Dus John en Micheal, als jullie dit lezen, bedankt!

Julie van Laarhoven - Tilburg

26 mei 2017
Rijschool micheal, mij betreft een aanrader! Vooral mijn lessen met micheal veel geleerd. Streng maar rechtvaardig, wat erg belangrijk is als het gaat om auto rijden. Ook ik ben in een keer geslaagd. Micheal bedankt!

Rein Notenboom - Tilburg

15 mei 2017
Na vele prettige, gezellige lessen ben ik vandaag in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Michael bedankt voor de theorielessen die je aan mij gegeven hebt. En Peter enorm bedankt voor alle praktijklessen! Rijschool Michael is een fijne en kwalitatief goede Rijschool om je rijbewijs te halen.

Ramon Hendricks - Tilburg

10 mei 2017
Vandaag in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik heb een erg prettige tijd gehad bij Rijschool Michael, je leert er enorm veel tijdens de rijlessen en het zijn super fijne instructeurs.
Michael en Peter, enorm bedankt voor de hulp en steun.
Ik raad het iedereen aan om lessen te volgen bij Rijschool Michael!

Ilse - Tilburg

23 april 2017
Ik heb afgelopen donderdag mijn rijbewijs gehaald en ben er super blij mee! Ik raad zeker aan hier te gaan lessen. De manier waarop er les wordt gegeven is heel fijn, je leert goed en je hebt automatisch zin in je volgende rijles.
Ik vond het een super toffe ervaring en zou geen andere rijschool willen!

Sophie - Tilburg

7 april 2017
Na vele gezellige, prettige en ook wel stressvolle rijlessen met John heeft het CBR het verlossende woord gegeven: Je bent GESLAAGD! Bij rijschool Michael heb ik mij van het begin af aan meteen op mijn gemak gevoeld. Ik heb de rijlessen als zeer fijn ervaren en rijschool Michael houdt altijd rekening met wat JIJ nodig hebt. Hierdoor wordt er precies ingespeeld op jou eigen behoefte en op de beste manier voorbereid op je rijexamen. Waar het bij mij niet in een keer mocht lukken, bleef ik samen met John streven naar het beste uit mijzelf en mijn rijkunsten halen. Iets wat heeft geleid tot een vertrouwde Sophie achter het stuur. Stiekem neem ik toch met een traantje afscheid omdat de lessen erg gezellig waren, maar ik kan niet wachten om helemaal zelf achter het stuur te zitten! Ontzettend bedankt voor het afgelopen jaar John en Rijschool Michael!

Anif - Tilburg

7 april 2017
Er zijn veel verkeersscholen de laatste tijd komen opduiken als ware prijsvechters van elkaar. Alleen krijg je dan heel vaak een vermindering in de kwaliteit van de lessen. Dus als je voor kwalitatieve lessen wilt kiezen moet je zeer zeker Verkeersschool Michael kiezen! Ze hebben een hele goede inschatting gedaan naar hoeveel lessen in nodig zou hebben(10) en ik ben met vlag en wimpel geslaagd! Nogmaals hartelijk dank voor de goede instructies! John en Michael bedankt!

Eline - Tilburg

5 april 2017
Afgelopen week mijn rijbewijs gehaald! Het waren leuke en goede lessen. Bedankt Peter Michael en John

Mika - Tilburg

17 februari 2017
Ik wil Verkeersschool Michael, en in het bijzonder John, super erg bedanken voor alle fijne rijlessen. Altijd een goede aanpak en altijd alles duidelijk! Een betere rijschool zul je niet snel vinden. Nogmaals bedankt!

Dorien - Tilburg

7 februari 2017
Harstikke bedankt voor de goede rijopleiding! Jullie zijn zeker een aanrader!
Ik bedank Michael voor de hulp bij mijn theorie! Ik bedank Peter voor de leuke lessen en fijne steun!
Ook wil ik John bedanken voor de laatste oppeppers!

Julie Bouckaert - Tilburg

30 januari 2017
Yes het is gelukt! Wat een opluchting. Een kort maar krachtig rondje is het geweest! Erg bedankt voor de leerzame lessen!

Dian - Tilburg

29 januari 2017
Geslaagd voor mijn rijbewijs! Tot ik bij Michael terecht kwam, was het leren autorijden bij mij een moeizaam proces. Uiteindelijk heeft John (met engelengeduld) me enorm geholpen om er een positieve draai aan te geven en de rust te behouden. Echt super! Ik ben hem ontzettend dankbaar want ik had de moed al bijna opgegeven. Ik vond de lessen erg fijn en professioneel. Stapsgewijs hebben ze mij door het proces geholpen. Ik ben zowel John als Michael erg dankbaar voor de leuke lessen, fijne begeleiding, al het geduld en het prachtige eindresultaat MIJN RIJBEWIJS! Zonder jullie was het me niet gelukt.

Sanne louer - Tilburg

22 december 2016
Vandaag ben geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik heb veel leuke en leerzame lessen gehad van Michael. Ik was blij met zijn manier van les geven. Streng wanneer nodig, en complimenten tussendoor. Michael, bedankt voor je tijd en geduld!

Sander Boelaars - Tilburg

13 december 2016
Yess! Gisteren in een keer geslaagd voor m'n rijexamen! Hartstikke bedankt Michael en Peter voor de leuke lessen en het geduld.

Kenneth Louer - Tilburg

8 december 2016

Milosz - Tilburg

28 november 2016
Vandaag in een keer geslaagd. Heel erg bedankt Micheal, Peter en John voor deze fijne lessen!

Mike mols - Tilburg

25 november 2016
Vandaag geslaagd bij rijschool Micheal Micheal heel erg bedankt voor je lessen ik heb een leuke tijd met je gehad en je bent een hele goeie rij instructeur bedankt voor alles ben er heel blij mee

Beau - Tilburg

24 november 2016
Eindelijk heb ik mijn rijbewijs gehaald!
Verkeerschool Michael en John bedankt voor de fijne lessen en het geduld!

Tim Smans - Tilburg

9 november 2016
En ja hoor ook ik heb vandaag mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! Dit allemaal dankzij rijschool Michael en mijn instructeur John. Wat me vooral heel erg bevalt is de uitstekende begeleiding tijdens het gehele proces! Iedere persoon is anders en daar houden ze bij rijschool Michael erg veel rekening mee iets wat ik persoonlijk erg belangrijk vindt. Alles gaat stapsgewijs en elk onderdeel wordt goed behandeld! Dus ben je opzoek naar een goede rijschool die ook daadwerkelijk met je meedenkt en geduld heeft dan ben je hier aan het juiste adres! Nogmaals bedankt John voor de wijze lessen en de goede begeleiding! Mvg Tim

Ilona - Tilburg

9 november 2016
Vandaag heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald.

Ik heb de lessen met Peter als enorm leerzaam en prettig ervaren. Ondanks dat ik in het begin onzeker was en dacht dat ik nooit mijn rijbewijs kon halen, liet Peter me inzien dat ik wel kon rijden. Peter heeft enorm veel geduld met me gehad en daar ben ik hem dankbaar voor!

James - Tilburg

8 november 2016
Gisteren mijn rijbewijs gehaald. Het waren leuke en goede lessen. Bedankt Peter en Michael!

Judith - Tilburg

30 oktober 2016
Toen ik begon met lessen was ik heel zenuwachtig voor het autorijden. Rijschool Michael heeft me geholpen mijn angst te overwinnen en daardoor ben ook ik nu geslaagd voor mijn rijbewijs. John was mijn vaste instructeur die altijd netjes op tijd kwam en mee dacht over de beste planning van de lessen. Naast het leren van autorijden heb ik ook veel kunnen lachen in de lesauto. Rijschool Michael is zeker aan te raden!

Stan Kruize - Tilburg

31 augustus 2016
Ook ik kan nu zeggen dat ik mijn rijbewijs heb!
Het heeft bij mij even geduurd omdat ik slordig en onzeker was achter het stuur, maar John, Micheal en Peter hebben alle drie met veel geduld mij hiermee geholpen.

De camera's aan de binnenkant van Micheals auto vond ik ook erg fijn, daarmee kon ik de rit die ik had gereden namelijk terugkijken en dat was voor mij wel een echte eyeopener.

Kort gezegd is Verkeersschool Micheal een hele fijne rijschool die er alles aan zal doen om ervoor te zorgen dat jij klaar bent voor het rijexamen.

Zeker een aanrader!

Marne - Tilburg

24 augustus 2016

Floor - Tilburg

7 augustus 2016
Afgelopen donderdag in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Michael heeft altijd met me meegedacht over de planning van mijn lessen en voelde goed aan hoe hij mij het beste kon benaderen om het beste resultaat eruit te halen. Ik ga met vertrouwen de weg op. Bedankt Michael voor alle leerzame en gezellige uurtjes in de auto!

Jolie - Tilburg

6 augustus 2016
Vorige week vrijdag mijn examen in 1 keer gehaald! Mede dankzij rijschool Michael en zeker mede door rijinstructeur John. En vooral ook super blij dat ik hem nu heb gehaald voordat ik 4 maanden stage ga lopen op de Canarische Eilanden. Veel leerzame lessen gehad en natuurlijk de rust achter het stuur behouden. Dankjewel!!

Laura - Tilburg

2 augustus 2016
Na al die uren leren rechts rijden, mag ik nu het links rijden gaan uitproberen! Met behulp van Verkeersschool Michael heb ik mijn rijbewijs nog mooi voor mijn emigratie naar Engeland kunnen binnen halen. Bedankt voor alle gezellige en vooral leerzame lessen :)

Shanice - Tilburg

21 juli 2016
vandaag in een keer geslaagd. Fijne en leuke tijd gehad, ook zeer flexibel waardoor ik toch elke week kon lessen. Heel erg bedankt Micheal, Peter en John voor deze fijne lessen!

Inge - Tilburg

21 juli 2016
Vandaag ben ik in een keer geslaagd voor mijn examen!
Zeer fijne rijschool. Ik heb hier veel geleerd en ben erg tevreden over de lessen.
Ik heb van alle 3 de instructeurs les gehad, het zijn allemaal toppers!
Zeker een aanrader om hier te gaan lessen!

Inge.

Erik Tabbers - Tilburg

21 juli 2016
Ik ben vandaag voor de eerste keer geslaagd!
ik kreeg over het algemeen altijd les van michael, het is een geweldige vent en ik persoonlijk wou les van geen ander.
-Een kei goede instructeur die zich goed kan inleven in zijn leerlingen.
-Erg strikt en professioneel in zijn werkwijze.
-Maakt in mijn ogen goede inschattingen, wat betreft je leerweg.
Micheal is gewoon een van de besten!

Michael bedankt! :) 5sterren

Stefanie - Tilburg

20 juli 2016

Jorijn van den Boom - Tilburg

19 juli 2016
Jaja ook ik heb in een keer mijn rijbewijs gehaald! Ik wilde hem per se voor de vakantie hebben en vandaag heb ik hem dan! Danzij de flexibiliteit van de rijschool is dit gelukt. En zonder Peter zat ik nog steeds te lessen. Hij heeft er echt voor gezorgd dat ik de puntjes op de i zette. Hierdoor ging ik zelfverzekerd het examen in en heb ik het goed afgerond.

Linda - Tilburg

13 juli 2016
Precies een week geleden slaagde ik voor mijn rijbewijs. Nu, een week later, begint het tot me door te dringen dat het echt is! John en Peter hebben al mijn eigenwijsheid en onzekerheid met oneindig veel geduld doorstaan, en dankzij hen mag ik nu eindelijk zelf gaan rijden! Heel veel dank!

Joep - Goirle

12 juli 2016
Altijd leuke en leerzame lessen gehad met dank aan zowel John als Michael. Hartstikke bedankt voor alles, en nog veel succes!

Omara - Tilburg

3 juli 2016
Dankzij John mijn rijbewijs eindelijk gehaald op 23 juni 2016. Ik zat eerder bij Intest en zij hebben heel veel dingen laten liggen waardoor het me zelfs na 3 keer niet lukte. Ik ben ontzettend blij dat ik toch ben overgestapt en verkeersschool Michael heb gekozen om het nogmaals te proberen. Ik raad het iedereen aan om bij verkeerschool Michael te lessen. Het zijn topinstructeurs met ontzettend goede begeleiding op maat. Michael en John zijn hele fijne en eerlijke instructeurs met veel geduld en passie voor wat ze doen. Zonder jullie wijze lessen was het mij niet gelukt. Ontzettend bedankt!!!

Jeffrey - Tilburg

26 juni 2016
Goede en degelijke lessen gevolgd bij rij instructeur Peter. Veel geleerd en kan nu veilig de weg op! Prima rijschool dus :-) Waarvoor dank!

Jorrit - Tilburg

23 juni 2016
Les gehad van Michael. Goede en prettige lessen gehad, ook een goede inschatting qua benodigde aantal lesuren. De eerste keer meteen geslaagd.

Alexander Sanders - Tilburg

7 juni 2016
Afgelopen vrijdag praktijkexamen gehad en direct geslaagd voor mijn rijbewijs. Zat eerst bij een andere rijschool waar ik een slechte instructeur had die uit was op het verdienen aan mij, hier was ik gezakt. Bij verkeersschool Michael werd ik eerlijk behandeld en hier draait het niet om het geld, maar om het leren. Dankzij John echt leren autorijden, een hele eerlijke en fijne instructeur. Dankjewel John!

Angela - Tilburg

6 juni 2016

Nikki van Beeck - Berkel-Enschot

19 mei 2016

Kenn van Erve - Tilburg

9 mei 2016
Vandaag mijn rijbewijs behaald! Had dit nergens anders willen doen bij Verkeersschool Michael. Bedankt voor het geduld en leuke lessen Peter!

Laura - Tilburg

23 april 2016
Rijschool Michael is een top rijschool met goede instructeurs die een hele goede begeleiding geven!
Gisteren voor het eerst op gegaan en gelijk mijn rijbewijs gehaald. John heeft mij erg goed begeleid, ik was een leerling die erg onrustig en bang was op de weg.
Nooit gedacht dat ik dit zou halen, maar hierbij heb ik een uitstekende begeleiding bij gehad, dit had ik niet zonder jou gekunt John. Ook ik kan nu autorijden! Heel erg bedankt John en Michael!

Zeynep - Tilburg

18 april 2016
Vandaag voor het eerst rijexamen gedaan en meteen geslaagd! Met dank aan john.SUPER leuke leerzame lessen gehad heel erg bedankt!

Boudewijn - Tilburg

11 april 2016
Afgelopen vrijdag heb ik mijn rijbewijs gehaald! Ik heb lessen gevolgd bij John en deze waren heel erg prettig. Fijne mensen, heel flexibel, zeer goede begeleiding en een hele prettige eerste rijervaring. Een aanrader voor iedereen om hier rijlessen te gaan volgen! John, BEDANKT!

Lotte - Tilburg

31 maart 2016
Dankzij de goede begeleiding van Michael ben ook ik vandaag voor de eerste keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Michael heeft mij veel geleerd en heeft er voor gezorgd dat ik zelfverzekerder de auto instapte. Daarnaast waren de lessen ook erg gezellig! Michael heel erg bedankt voor alle energie, ik zal de lessen gaan missen!

Groetjes Lotte

Kjell - Tilburg

25 maart 2016
Dankzij de goede lessen van Peter heb ik deze week in de tweede poging mijn rijbewijs behaald. Naast de prima lessen vond ik ook de flexibiliteit van het zelf inplannen vd lessen erg fijn. Verkeersschool Michael is zeker een aanrader!

Joyce - Tilburg

14 maart 2016
In 1 keer geslaagd voor mijn theorie en praktijk, zonder de eerlijkheid en rechtvaardigheid van Michael was het me niet gelukt. Super leuke en leerzame lessen gehad, heel erg bedankt voor alle lessen en ik ga de gezelligheid in de auto zeker missen. Michael, heel veel succes in de toekomst!

Mart - Tilburg

9 maart 2016
Vandaag voor het eerst rijexamen gedaan en meteen geslaagd! Met dank aan Peter. Zeer betrouwbare rijschool met een handig systeem om je rijlessen in te plannen. Bedankt!

Sophie - Tilburg

3 maart 2016
Goede rijschool! Het ging niet altijd even makkelijk bij mij maar dankzij de lessen van Michael ben ik toch in een keer geslaagd!

Simonia Pienas - Tilburg

22 februari 2016

Marco - Tilburg

8 februari 2016
Zo net na een her-examen geslaagd voor mijn rijbewijs door deze rijschool! Hele toffe lessen gehad en ontzettend veel geleerd van alle instructeurs, super!

Tim - Tilburg

28 januari 2016
Gisteren in de tweede poging geslaagd voor mijn rijbewijs, dankzij de lessen van Miriam, Michael en Peter! Bedankt!

Robin - Tilburg

27 januari 2016
Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald bij rijschool Michael! Eerder les gehad bij een andere rijschool waar het totaal niet wilde lukken ik kon niet schakelen, maakte veel fouten, kon niet 'uit' de auto komen, heb faalangst en dacht dat ik het nooooit zou halen. Ik zat op een punt dat ik het liever op wilde geven. Toen bij rijschool Michael gekomen en hij maakte echt veel tijd voor me om mij op me gemak te stellen en me te begeleiden naar mijn rijbewijs. Ik heb een faalangst examen gehad, en die extra begeleiding was voor mij zeer prettig! Voor anderen die hier ook last van hebben dan is rijschool Michael echt een aanrader!!! Iemand die duidelijk is, streng wanneer het nodig is maar ook weet wanneer je iemand 'soft' moet benaderen! Top! Bedankt Michael!!!

Celine - Tilburg

21 januari 2016
Super rijschool! Ik heb erg veel geleerd van de rijlessen van Michael. Hartstikke bedankt hiervoor!

Luuk Sterke - Tilburg

7 januari 2016
Mijn theoriecertificaat zou over twee dagen verlopen, maar gelukkig wist Michael daar vlak voor nog een herexamen te plannen en met de lessen van John ben ik daardoor gisteren (6 jan) net op tijd geslaagd! Beter kan 2016 niet beginnen!

Tom Nijenhuis - Tilburg

5 januari 2016
Op 5 januari 2016 heb ik mijn rijbewijs gehaald. Dankzij de goede begeleiding die je bij Verkeersschool Michael krijgt. Bedankt voor de goede, leuke leerzame rijlessen.

Sade - Tilburg

29 december 2015
Top Rijschool!! In 1 keer geslaagd dankzij de goede lessen van John! Echt een aanrader, bedankt John! Veel succes nog in de toekomst

Henrike - Tilburg

18 december 2015
John bedankt voor alle leuke en goede lessen, ik ben heel erg blij dat ik alles in 1 keer gehaald heb! Succes in de toekomst!

Jesse rison - Tilburg

17 december 2015
Rijschool vsMichael,
In het begin van de rijlessen had ik een mevrouw en die vond ik een beetje te zacht voor mij, toen kreeg ik michael en toen begon ik echt meteen te leren rijden en als ik iets fout deed zij hij het meteen en hij gaf tips en zij hoe het beter kon. Ik genoot echt van de lessen, hij heeft een goed gevoel voor humor en je kan goed met hem lachen maar is wel serieus op de momenten dat het nodig is. Echt een aanrader voor iedereen en natuurlijk ben ik in 1 x geslaagd dat kan ook niet anders met zon goeie rijinstructeur als michael👍😜.
Mvg. Jesse Rison

Sander - Tilburg

26 november 2015
Verkeersschool Michael is zeker een aanrader. John heeft mij gedurende de gehele periode op een hele fijne en rustige manier geholpen. Duidelijke communicatie en een fijn online systeem zijn hierbij twee belangrijke factoren geweest.

Michelle - Tilburg

17 november 2015
Ben vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn praktijkexamen, met dank aan Michael's goede rijlessen. Streng maar altijd rechtvaardig en dat is hoe je autorijden het beste leert. Bedankt!

Caspar - Tilburg

10 november 2015
Michael heeft mij goed en betrouwbaar geholpen. Ik wilde snel mijn rijbewijs halen en i.p.v. een meepraat antwoord van: ''ah dat komt wel goed'' kreeg ik een duidelijk antwoord met een plan van aanpak erbij. Vervolgens heeft Peter de rijlessen voor zijn rekening genomen en dat is soepel verlopen. Met geduld en duidelijke uitleg heeft hij mij binnen 8 weken klaargestoomd en heb ik in een keer mijn rijbewijs gehaald. Baas boven baas.

Sanne - Tilburg

5 november 2015
Vandaag mijn rijexamen gehad. En meteen de eerste keer geslaagd binnen het aantal lessen van mijn geadviseerde lespakket! Michael, heel erg bedankt voor de lessen. Je voelde mij goed aan, hierdoor zei je het juiste op het juiste moment. Ook heb je mij geholpen om met meer zelfvertrouwen in de auto te stappen.

Laura - tilburg

30 oktober 2015
Michael, heel erg bedankt voor de lessen. Af en toe was het nodig om wat strenger te zijn, maar dat was ook wel nodig met mijn eigenwijsheid! 3 maal is scheepsrecht en dat was het! Heel erg bedankt!

Sanne - Tilburg

28 oktober 2015
De theorie-cursus van Michael is zeer leerzaam. Je krijgt alle aandacht die je nodig hebt, je leert er alles wat je moet weten, hij neemt alles goed door en let het goed uit en je oefent examens zodat je goed voorbereid bent.

Stefan - Tilburg

23 september 2015
Vandaag rijexamen gedaan en in een keer geslaagd! Ik ben hartstikke blij, met dank aan de fijne/gezellige lessen met John.
In het begin was ik best onzeker, maar John heeft ervoor gezorgd dat ik zelfverzekerder in de auto stapte met als resultaat mijn rijbewijs in een keer. Ik zou deze rijschool aan iedereen willen aanraden die begint met lessen. Groetjes Stefan

Rachel - Tilburg

22 september 2015
Een top rijschool!!

Kiki - Tilburg/Nijmegen

15 augustus 2015
Ik ging verhuizen naar Nijmegen en daardoor was het niet meer praktisch om de lessen in Tilburg voort te zetten. Michael heeft dit heel goed voor mij opgelost, door het resterende van het pakket terug te betalen, erg vriendelijk. Verder waren de rijlessen altijd goed.

Peter - Tilburg

7 augustus 2015
Michael, ik wil je bedanken voor het afgelopen jaar. Door een prachtige combinatie van passie, eerlijkheid, af en toe een streng woord en bovenal een onwrikbaar vertrouwen (meer nog dan ik zelf, nu en dan) heb ik me van begin tot eind gesteund gevoeld bij het behalen van mijn rijbewijs. Nu ik na de eerste poging meteen geslaagd ben is een ding zeker: Ik zal het missen elke week bij je in te stappen!

Mariska - Tilburg

31 juli 2015

Victor - Tilburg

23 juli 2015
Michael, ontiegelijk bedankt voor een mooi jaar vol levenslessen. Je persoonlijke aanpak sloot perfect aan op hetgeen ik nodig had om mijn rijbewijs in 1 keer te halen. Het belangrijkste daarin was het vertrouwen dat je gaf. Je hebt mij meerdere malen een spiegel voorgehouden en de gesprekken zullen me een levenlang bijblijven. Bedankt!

Jeroen - Sprang-Capelle

17 juli 2015
Ontzettend bedankt Michael!

Dankzij jou begon ik vandaag met vertrouwen aan het examen. Je wist precies hoe je mij 'uit mijn hoofd' moest halen waardoor ik uiteindelijk zelfs bij mijn eerste poging ben geslaagd.

Het waren niet alleen leerzame lessen, maar vooral ook erg gezellige. Ik ga die vertrouwde plek naast jou in de auto missen!

Eva - Tilburg

17 juli 2015
Michael, heel erg bedankt voor je fijne en duidelijke lessen! Nadat ik het de eerste keer niet had gehaald, had ik er zelf niet veel vertrouwen meer in. Dankzij jou heb ik het de tweede keer toch gehaald en mij het vertrouwen gegeven dat ik het toch kon. Bedankt daarvoor, en succes verder met je rijschool!

Tessa - Tilburg

6 juli 2015
Na een tijd rijles van John heb ik eindelijk mijn rijbewijs gehaald! John kan heel goed inschatten hoe hij zijn leerlingen moet benaderen, de een heeft veel rust nodig en de ander juist een paar schoppen de goede richting in en hij heeft goed door welk type jij bent. Zelf heb ik nooit rijles gehad van Michael maar ik heb hem wel een paar keer gezien en ook hij is een hele aardige gast. Als je twijfelt over verkeersschool Michael zou ik zeggen neem gewoon een proefles en dan zul je het zelf merken!

Chantal Pasker - Tilburg

23 juni 2015
Bij verkeersschool Michael in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Altijd ontzettend fijne lessen gehad bij John wat er voor heeft gezorgd dat ik altijd met plezier in de auto stapte. Daarnaast heeft John me heel goed voorbereid voor het examen maar ook om met een gerust gevoel de weg op te gaan na mijn examen. Nog altijd ontzettend blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen, kan het iedereen aanraden. Groetjes Chantal

Sera Ijpelaar - Tilburg

22 juni 2015
19 juni heb ik mijn rijbewijs gehaald. Samen met Michael heb ik er hard voor gewerkt. Ik wil hem bedanken voor zijn effectieve lessen waar ik veel aan heb gehad. Dankjewel Michael, het was erg fijn om bij jou te lessen!

- Tilburg

16 juni 2015
Vandaag geslaagd voor het rijbewijs B tijdens mijn eerste poging! Michael, bedankt voor de moeite, de energie en voor alle fijne en leerzame lessen. Dankzij jouw hulp kan ik nu veilig de weg op!

Nadia van den Hout - Tilburg

13 juni 2015
Ik ben de eerste keer geslaagd voor mijn rijbewijs-B op 12 juni 2015 bij Rijschool Michael. Mijn complimenten voor de rijschool, hebben zich altijd voor 100% aan de afspraken gehouden, waren altijd op tijd en altijd goede, duidelijke instructies gekregen. Ik heb er in totaal 5 maanden over gedaan. Kan deze Rijschool voor 100% aanbevelen. Michael bedankt!!

Mark Nijenhuis - Tilburg

10 juni 2015
Ik ben op 9 juni de 1e keer geslaagd voor mijn rijbewijs B mede dankzij de goede lessen van Michael en John. Ik kan deze rijschool bij iedereen van harte aanbevelen!! Michael en John bedankt voor de fijne en goede lessen die ik van jullie heb gekregen!

Sophia - Tilburg

7 juni 2015
Ik ben heel blij dat ik overgestapt ben naar rijschool Michael. Ik heb nu mijn rijbewijs gehaald dankzij goede lessen van Michael en John. Heel erg bedankt! Top rijschool!

Shiraya Hensen - Tilburg

1 mei 2015
Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs!! Dankzij de leuke en leerzame lessen van Michael.
Heel erg bedankt!!

William Donders - Tilburg

17 april 2015

stanley - Tilburg

8 april 2015
Verkeersschool Michael is de beste rijschool van Tilburg! ik had best wel moeite met de theorie en daar heeft Michael mij mee geholpen heb het nu eindelijk ook. En de eerste keer Geslaagd bij instructeur John van Riel. Ik was blij mee met de juiste begeleiding bij verkeersschool Michael. Nu alweer een jaar op de weg met rijervaring groetjes Stanley

Joella - Tilburg

4 april 2015
Wat een top rijschool!! Wat had ik veel moeite met rijlessen elke keer maar weer de buikpijn als ik instapte en geen zin om te lessen .. Maar wat is John toch geduldig gebleven en een prettige rij instructeur ... Ze hebben me geholpen om door te zetten en in me zelf te geloven .. Ik maar steeds denken in kan het niet maar toch dankzij Michael en John 1ste keer geslaagd ... Wat een aanrader !

Rough Geelhoed - Tilburg

31 maart 2015
Echt een top rijschool! Ik heb dan bij john mijn lessen gereden , Maar echt een gouden kerel is dat. Springt bij als het nodig is en laat je ook weten wanneer dingen niet de bedoeling waren dat verwacht je van een echte rij instercteur. Het is echt een aanrader hun leren je niet alleen rijden maar veilig en goed rijden zodat je zo je rijbewijs haald. Micheal en John wil jullie hartelijk bedanken met alles en kom jullie zeker nog is tegen op de weg ;)

Ruben Sommer - Tilburg

6 maart 2015
Ik had in het begin veel moeite om goed actief en vlot mee te doen met het verkeer. Michael heeft mij met al z'n energie hierin geholpen waardoor het ook mij gelukt is om in een keer m'n praktijkexamen te halen! Tijdens de lessen was het ook altijd leuk maar serieus. Ook Pieter nog bedankt voor de goede lessen.

Rick Bouckaert - Tilburg

4 maart 2015
In een keer geslaagd voor me rijbewijs vandaag! Michael super erg bedankt voor de leuke lessen, heb je lessen altijd met plezier gevolgd. Heb het eerder gehaald als de uren die ik had gekocht vanuit het pakket! Heel netjes dat je dat verschil in euros nog terug stoort! Succes in de Toekomst!

Simone Aerts - Tilburg

4 maart 2015
Vandaag voor de eerste keer geslaagt voor mijn rijbewijs!!
Bedankt voor de super leerzame, leuke en vooral gezellige lessen Miriam en Michael!

Groetjes Simone

Pleun de Jong - Tilburg

3 maart 2015
Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs, de eerste keer!! Michael, John en Miriam, bedankt voor alle leerzame maar zeker ook leuke lessen. Ik heb altijd met plezier gehad tijdens de rijlessen en leerde ondertussen ontzettend veel, dus rijschool Michael is zeker een aanrader!

Jenai Wendel - Tilburg

2 maart 2015
Je rijbewijs in een keer halen, wie wil dat nu niet!?
Mij is het gelukt dankzij jullie en vooral door de duidelijke, vakkundige en enthousiaste lessen van John.
Ik ben blij dat ik voor Verkeersschool Michael heb gekozen, elke les stapte ik met plezier in de auto!

Jason v Erve - Tilburg

16 februari 2015
Ja hoor! vandaag mijn rijbewijs gehaald!.. John dankje wel voor de eerste lessen die je me gegeven hebt. Michael jij ook hartstikke bedankt dat je het over genomen hebt ! door vaak op mn bek te gaan en jou los heb zien gaan in de auto ben ik bewuster gaan worden in het rijden! Het waren mooie leuke en leerzame lessen! als je je rijbewijs nog moet gaan halen kom dan zeker naar Verkeersschool Michael in Tilburg!

J. Sibbald - Tilburg

6 februari 2015
Wow...
Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald!
Tien jaar geleden ook pogingen gedaan, maar toen was het een grote ramp.
Nu in 1 keer geslaagd!!!!

Bedankt voor alle lessen!

Vivian van den Oetelaar - Tilburg

29 januari 2015
Na wat zenuwslopende minuten vanochtend in een keertje mijn rijbewijs gehaald. Michael, John en Miriam, ontzettend bedankt voor de goede begeleiding! De lessen waren streng maar rechtvaardig en naast de concentratie was er ook zeker tijd voor een grapje. Ik ben elke week met plezier de auto in- en uitgestapt. Aanrader dus deze rijschool!

G. van Beers - Tilburg

13 januari 2015
Ongeveer een jaar geleden mij rijbewijs hier gehaald. Ondertussen veel kilometers gemaakt in verschillenden voertuigen en landen. Dit vertrouwen heb ik gekregen dankzij de goeden lessen en de tijd die ze in je willen steken. 22 februari gaan we nog een stap verder. En gaan we beginnen aan een rit van ~8000Km naar Afrika. Om daar stage te lopen. Dit vertrouwen in het rijden is meden dankzij John en de anderen.

Daarom adviseer ik dezen rijschool zeer sterk.

Wil je meer weten over onze reis kijk dan op onze site: http://desertrats2015.webs.com/

Daan Mulders - Tilburg

20 december 2014
Beste Michael,

Van de week in een keer geslaagd! Super bedankt met de goede begeleiding dit jaar. Ook Pieter nog bedankt!

Goede rijschool en toffe instructeurs!

Gennaro - Tilburg

19 december 2014
Vandaag in een keer geslaagd! En dit dankzij de goede begeleiding van michael. Heb veel van je mogen leren en vele toffe gesprekken gehad met je. Zal naar je toeteren als ik je ergens tegen kom. Fijne dagen en een goede jaarwisseling alvast 👍

corlina - tilburg

19 december 2014
Beste John/Michael
Hartelijk dank voor alle leuke leerzame lessen
John heb er voor gezorgd dat ik in 1keer bent geslaagd
Veel succes in de toekomst we komen vast elkaar nog wel eens tegen
Nogmaals bedankt
Grtoetjes corlina

Rens - Tilburg

27 november 2014

Saskia - tilburg

25 november 2014
Ik heb nu al ruim 3 jaar mijn rijbewijs. Ook gehaald bij Michael. Super goede rijschool. Zowel mijn theorie als mijn tussentijdse als mijn praktijk in een keer gehaald. Ze laten je inzien wat je goed doet en wat je nog moet verbeteren. Ook qua financieel denken ze mee. Kun je keer week niet betalen, dan doen ze niet moeilijk en schuiven ze het een week later op! Nog steeds adviseer ik mensen toe te gaan naar Michael!!

berry - Tilburg

29 oktober 2014
Vandaag geslaagd alles in 1 keer gehaald dankzij de lessen bij rijschool michael

Nunu Seid - Tilburg

26 oktober 2014
Dankjewel Micheal, heb nu eindelijk na diverse pogingen bij andere rijscholen mijn rijbewijs gehaald. Jij wist precies wat ik nog nodig had, een strenge maar rechtvaardige rij-instructeur. Zal proberen om al je adviesen op te blijven volgen, vooral het "laat het zien". Dit was een belevenis voor mij met een traan en een lach, maar uiteindelijk het gewenste resultaat.

Dewi - Tilburg

19 oktober 2014

Thomas - Kaatsheuvel

24 september 2014
Zoals bij zovelen te lezen is hier, ben ook ik de eerste keer geslaagd bij Michael. Michael geeft naar mijn mening hele goede lessen, en zorgt tijdens zijn lessen voor twee dingen. Het eerste waar Michael voor zorgt, is dat je helemaal klaargestoomd wordt voor je rijexamen. Het tweede waar Michael voor zorgt, wat ik toch wel heel belangrijk en goed vind, is dat je vooral heel zelfverzekerd, bewust en comfortabel in je auto zit. Ik heb nu 3 weken mijn rijbewijs en merk vooral dat ik heel veel baat heb bij het tweede deel.

Michael en Pieter, heel erg bedankt voor de lessen!

Emily Egberts - Tilburg

28 augustus 2014
Door deze super rijschool ben ik vandaag in 1x geslaagd voor men rijbewijs. Michael ik wil je echt bedanken!!! Want door jou motivatie en mij scherp te houden is het me gelukt. Had dit niet zonder jou gekunt. Diep respect voor hoe je les geeft en kan nu tegen iedereen die ik tegen kom trots vertellen over mijn ervaringen bij jou rijschool.

Dus mensen als jullie dit lezen weer een leerling met een rijbewijs op zak door deze beste rijschool!!!

Groetjes Emily Egberts

Patricia Joosten - tilburg

26 augustus 2014
45 lentes jong en en in precies 2 maanden voor de 1e x slagen.

Dankzij Michael/John en mijn gedrevenheid kon het. Dat het vooral ten koste ging van de enorm versnelde vergijzende haardos van John is me inmiddels vergeven :-) . Vooral een diep respect naar John die het allerbelangrijkste "binnen heeft doen komen " Rust-Rust-Rust", en zelfs op zijn vrije dagen mijn rijbewijs een prio heeft gegeven ,tot de allerlaatste dag, en kun je alleen volbrengen als je hart je werk is, en andersom. De passie die hij hiermee uitdroeg voor zijn werk, en mij als leerling, maakt dat tot een vakmanschap en is ( uiteraard tegen betaling ) toch onbetaalbaar. Dit moest gezegd en geschreven, groetjes Patricia

Tom van Diessen - tilburg

2 augustus 2014
woensdag 30 juli ben ik voor het eerst opgegaan voor mijn praktijk examen. Door alle hulp tips en goede aanpak ben ik geslaagd! ik heb een versnelt traject gevraagd bij de rijschool en dat hebben ze mij kunnen bieden. dat was echt super! daardoor ben ik geslaagd. Bedankt rijschool Michael

Nina - Tilburg

2 augustus 2014
Beste Michael,

Hartelijk bedankt voor alle leuke en leerzame lessen! Ze hebben ervoor gezorgd dat ik in n keer ben geslaagd :) !

Nogmaals dank!

Groetjes,
Nina

Toon - Tilburg

27 juli 2014
Hartstikke bedankt michael voor alle fijne lessen. Dankzij jouw weet ik nu dat ik veilig de weg op kan. Veel succes in de toekomst. Nogmaals bedankt!


Amber Schoggers - Tilburg

25 juli 2014
Veel rijlessen gehad, maar wel in een keer geslaagd.
Het waren leuke en zeer leerzame rijlessen.
Dankzij michael.
Ik ben blij dat ik mijn rijbewijs hebt, maar ik mis je wel in de auto.

Heel veel groetjes
Amber Schoggers

Nigel Kennedy - Tilburg

24 juli 2014
JeeJ, vandaag mijn rijbewijs gehaald. Hartelijk bedankt voor de juiste begeleiding. Ook heel fijn dat ze mij een faalangstexamen hebben aangeraden. Dat heeft enorm geholpen.

Roy van Zoelem - Tilburg

17 juli 2014
Vandaag geslaagd meteen voor de eerste keer dankzij super goede rijlessen en instructies van Michael BEDANKT!!


corne snoeren - Tilburg

3 juli 2014
Jeuuuuu vandaag geslaagd!!!! Meer als tevreden met Michael en heel blij dat ik overgestapt ben van een andere rijschool naar Michael. Zo goed uitgelegd en zoveel meer dingen bijgeleerd. Bedankt Michael!!!

bianca - tilburg

27 juni 2014
Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald
Met dank aan Michael en John. Heel erg
Bedankt voor de goede hulp en begeleiding.

Xxxx

petra vijfschaft - tilburg

26 juni 2014
Bedankt Michael Pieter en John Ik ben eindelijk geslaagd bedankt dat jullie zoveel geduld met mij hebben gehad t waren erg gezellige lessen en ik ga jullie bij iedereen aanbevelen groeten Petra Vijfschaft

- Tilburg

13 juni 2014
bedankt voor de leuke lessen en het geduld wat je met me hebt gehad. zie je vast wel weer een keer.

Ammar - Tilburg

23 mei 2014
Ben eindelijk geslaagd voor mn rijbewijs. Al mijn dank gaat naar Pieter en Michael. Ik heb de afgelopen tijd erg leuke lessen gehad met Pieter. Veel succes in de toekomst en ik zal jullie zeker aanbevelen aan anderen!

Diederik Cools - Tilburg

6 mei 2014
Vandaag me rijbewijs gehaald. Pieter zei ik heb vertrouwen in je. En je kunt het in 1 keer halen. En ik heb het in 1 keer gehaald. Heel erg bedankt voor de leuke lessen en was altijd leuk in de auto
Groeten van Diederik

Michelle de Brouwer - Tilburg

2 mei 2014
Het besef is er nog niet helemaal, maar net in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Heel blij. Michael, heel erg bedankt voor de goede maar ook gezellige lessen. Groetjes Michelle

Eveline Piek - Tilburg

24 april 2014
Zojuist m\'n rijbewijs gehaald. Super blij, maar al m\'n dank gaat uit naar jou Michael! Super goed rijles gehad van je en vol vertrouwen m\'n rijbewijs binnengehaald! Nogmaals dank en succes in de toekomst! Gr Eveline

Judith

10 april 2014
In 1 keer geslaagd! Bedankt Michael voor alle leuke en zeker ook leerzame lessen!
Heel veel succes nog.

Groetjes Judith.

Steven Lijster - Tilburg

9 april 2014
Michael thanks voor het mij helpen laten halen van een rijbewijs! Een keer op een keer slagen, zoals het hoort lijkt me :)

We zien elkaar!
Groeten,

Steven

Cecilia Jessica - Tilburg

27 maart 2014
Ik wil jullie erg bedanken voor de rijopleiding waardoor ik met vol zelfvertrouwen in een auto rijd! Met dank aan verkeersschool Michael en mijn rij-instructeur John heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald! Ik heb mezelf zeker overtuigd! Groeten en jullie doen het goed!

Roy Lanslots - Tilburg

17 maart 2014
Michael bedankt voor goede samenwerking! En je belofte bent na gekomen ( in 1 keer slagen) bedankt voor het vertrouwen! Rij echt vol vertrouwen!

Rixt - Tilburg

13 maart 2014
Na een lange tijd gelest te hebben heb ik toch in 1 keer mijn rijbewijs mogen halen!!
Die ik vorige week op heb mogen halen, en ik rij nu met veel vertrouwen door Brabant!
Heel erg bedankt voor alles!

Christian Rommens - Tilburg

10 maart 2014
Rijbewijs vorige week gehaald, met dank aan Micheal. Leuke tijd gehad en veel geleerd, ga zo door! groetjes Christian

Sven Stevens - Tilburg

27 februari 2014
Hoi Michael,

Bij deze wil ik jou en Pieter nog even heel erg bedanken voor mijn geweldige tijd bij jullie. Ik heb heerlijke lessen gehad en ben ook dolgelukkig met mijn rijbewijs die ik nu inmiddels binnen heb. En in 1x geslaagd! YES!!!

Lekker zo door gaan!

Groetjes,

Sven

Ralf van Woerkom - Tilburg

20 februari 2014
Hmichael!

bedankt voor alle gezellige, goede rijlessen en voor je steun voor het examen! gelukkig geslaagd in een keer! mvg, Ralf

Wart Grimminck - Tilburg

18 februari 2014
Yes in een keer geslaagd! Bedankt Pieter!

marieke van de rijt - Tilburg

13 februari 2014
Hoi pieter en Michael ,
Hartstikke bedankt voor alle leuke en gezellige lessen die ik heb gehad bij jullie! Ik heb er erg veel van geleerd ! Thanks!!

Maarten - Tilburg

31 januari 2014
Michael en Pieter super erg bedankt voor de leuke en goede lessen, waardoor ik lekker in een keer ben geslaagd!! Het was erg leuk om jullie leerling te zijn geweest. Gr Maarten