Gastenboek

Wie? Wat? Waar? Wanneer? Waarom? Heb jij het antwoord? Meld het hier!

Bericht toevoegen

Ilse - Tilburg

23 april 2017
Ik heb afgelopen donderdag mijn rijbewijs gehaald en ben er super blij mee! Ik raad zeker aan hier te gaan lessen. De manier waarop er les wordt gegeven is heel fijn, je leert goed en je hebt automatisch zin in je volgende rijles.
Ik vond het een super toffe ervaring en zou geen andere rijschool willen!

Sophie - Tilburg

7 april 2017
Na vele gezellige, prettige en ook wel stressvolle rijlessen met John heeft het CBR het verlossende woord gegeven: Je bent GESLAAGD! Bij rijschool Michael heb ik mij van het begin af aan meteen op mijn gemak gevoeld. Ik heb de rijlessen als zeer fijn ervaren en rijschool Michael houdt altijd rekening met wat JIJ nodig hebt. Hierdoor wordt er precies ingespeeld op jou eigen behoefte en op de beste manier voorbereid op je rijexamen. Waar het bij mij niet in een keer mocht lukken, bleef ik samen met John streven naar het beste uit mijzelf en mijn rijkunsten halen. Iets wat heeft geleid tot een vertrouwde Sophie achter het stuur. Stiekem neem ik toch met een traantje afscheid omdat de lessen erg gezellig waren, maar ik kan niet wachten om helemaal zelf achter het stuur te zitten! Ontzettend bedankt voor het afgelopen jaar John en Rijschool Michael!

Anif - Tilburg

7 april 2017
Er zijn veel verkeersscholen de laatste tijd komen opduiken als ware prijsvechters van elkaar. Alleen krijg je dan heel vaak een vermindering in de kwaliteit van de lessen. Dus als je voor kwalitatieve lessen wilt kiezen moet je zeer zeker Verkeersschool Michael kiezen! Ze hebben een hele goede inschatting gedaan naar hoeveel lessen in nodig zou hebben(10) en ik ben met vlag en wimpel geslaagd! Nogmaals hartelijk dank voor de goede instructies! John en Michael bedankt!

Eline - Tilburg

5 april 2017
Afgelopen week mijn rijbewijs gehaald! Het waren leuke en goede lessen. Bedankt Peter Michael en John

Mika - Tilburg

17 februari 2017
Ik wil Verkeersschool Michael, en in het bijzonder John, super erg bedanken voor alle fijne rijlessen. Altijd een goede aanpak en altijd alles duidelijk! Een betere rijschool zul je niet snel vinden. Nogmaals bedankt!

Dorien - Tilburg

7 februari 2017
Harstikke bedankt voor de goede rijopleiding! Jullie zijn zeker een aanrader!
Ik bedank Michael voor de hulp bij mijn theorie! Ik bedank Peter voor de leuke lessen en fijne steun!
Ook wil ik John bedanken voor de laatste oppeppers!

Julie Bouckaert - Tilburg

30 januari 2017
Yes het is gelukt! Wat een opluchting. Een kort maar krachtig rondje is het geweest! Erg bedankt voor de leerzame lessen!

Dian - Tilburg

29 januari 2017
Geslaagd voor mijn rijbewijs! Tot ik bij Michael terecht kwam, was het leren autorijden bij mij een moeizaam proces. Uiteindelijk heeft John (met engelengeduld) me enorm geholpen om er een positieve draai aan te geven en de rust te behouden. Echt super! Ik ben hem ontzettend dankbaar want ik had de moed al bijna opgegeven. Ik vond de lessen erg fijn en professioneel. Stapsgewijs hebben ze mij door het proces geholpen. Ik ben zowel John als Michael erg dankbaar voor de leuke lessen, fijne begeleiding, al het geduld en het prachtige eindresultaat MIJN RIJBEWIJS! Zonder jullie was het me niet gelukt.

Sanne louer - Tilburg

22 december 2016
Vandaag ben geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik heb veel leuke en leerzame lessen gehad van Michael. Ik was blij met zijn manier van les geven. Streng wanneer nodig, en complimenten tussendoor. Michael, bedankt voor je tijd en geduld!

Sander Boelaars - Tilburg

13 december 2016
Yess! Gisteren in een keer geslaagd voor m'n rijexamen! Hartstikke bedankt Michael en Peter voor de leuke lessen en het geduld.

Kenneth Louer - Tilburg

8 december 2016
Ook ik ben vandaag in één keer geslaagd. Waren toffe lessen. Hartstikke bedankt Michael, John en Peter

Milosz - Tilburg

28 november 2016
Vandaag in een keer geslaagd. Heel erg bedankt Micheal, Peter en John voor deze fijne lessen!

Mike mols - Tilburg

25 november 2016
Vandaag geslaagd bij rijschool Micheal Micheal heel erg bedankt voor je lessen ik heb een leuke tijd met je gehad en je bent een hele goeie rij instructeur bedankt voor alles ben er heel blij mee

Beau - Tilburg

24 november 2016
Eindelijk heb ik mijn rijbewijs gehaald!
Verkeerschool Michael en John bedankt voor de fijne lessen en het geduld!

Tim Smans - Tilburg

9 november 2016
En ja hoor ook ik heb vandaag mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! Dit allemaal dankzij rijschool Michael en mijn instructeur John. Wat me vooral heel erg bevalt is de uitstekende begeleiding tijdens het gehele proces! Iedere persoon is anders en daar houden ze bij rijschool Michael erg veel rekening mee iets wat ik persoonlijk erg belangrijk vindt. Alles gaat stapsgewijs en elk onderdeel wordt goed behandeld! Dus ben je opzoek naar een goede rijschool die ook daadwerkelijk met je meedenkt en geduld heeft dan ben je hier aan het juiste adres! Nogmaals bedankt John voor de wijze lessen en de goede begeleiding! Mvg Tim

Ilona - Tilburg

9 november 2016
Vandaag heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald.

Ik heb de lessen met Peter als enorm leerzaam en prettig ervaren. Ondanks dat ik in het begin onzeker was en dacht dat ik nooit mijn rijbewijs kon halen, liet Peter me inzien dat ik wel kon rijden. Peter heeft enorm veel geduld met me gehad en daar ben ik hem dankbaar voor!

James - Tilburg

8 november 2016
Gisteren mijn rijbewijs gehaald. Het waren leuke en goede lessen. Bedankt Peter en Michael!

Judith - Tilburg

30 oktober 2016
Toen ik begon met lessen was ik heel zenuwachtig voor het autorijden. Rijschool Michael heeft me geholpen mijn angst te overwinnen en daardoor ben ook ik nu geslaagd voor mijn rijbewijs. John was mijn vaste instructeur die altijd netjes op tijd kwam en mee dacht over de beste planning van de lessen. Naast het leren van autorijden heb ik ook veel kunnen lachen in de lesauto. Rijschool Michael is zeker aan te raden!

Stan Kruize - Tilburg

31 augustus 2016
Ook ik kan nu zeggen dat ik mijn rijbewijs heb!
Het heeft bij mij even geduurd omdat ik slordig en onzeker was achter het stuur, maar John, Micheal en Peter hebben alle drie met veel geduld mij hiermee geholpen.

De camera's aan de binnenkant van Micheals auto vond ik ook erg fijn, daarmee kon ik de rit die ik had gereden namelijk terugkijken en dat was voor mij wel een echte eyeopener.

Kort gezegd is Verkeersschool Micheal een hele fijne rijschool die er alles aan zal doen om ervoor te zorgen dat jij klaar bent voor het rijexamen.

Zeker een aanrader!

Marne - Tilburg

24 augustus 2016
Nou, dat was hem dan voor vandaag. Mijn rijbewijs is binnen!!!! Ik ben blij geweest met mijn keuze voor deze rijschool.
Alles word bespreekbaar gemaakt en ze denken met je mee. Als er iets niet lukte qua planning of andere situaties dan werd er
altijd naar een oplossing gezocht. Ze zijn consuquent en overzichtelijk in de handelingen die ze doen wat ik een dikke pluspunt vond.
Ik heb les gehad bij Peter de Later. Zijn achternaam is niet echt toepasselijk voor iemand die altijd PRECIES op tijd komt. Hij was streng, rechtvaardig en geïnteresseerd in jou als persoon.

Ik heb nog een woord te zeggen en dat is, BEDANKT Rijschool Micheal!

Floor - Tilburg

7 augustus 2016
Afgelopen donderdag in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Michael heeft altijd met me meegedacht over de planning van mijn lessen en voelde goed aan hoe hij mij het beste kon benaderen om het beste resultaat eruit te halen. Ik ga met vertrouwen de weg op. Bedankt Michael voor alle leerzame en gezellige uurtjes in de auto!

Jolie - Tilburg

6 augustus 2016
Vorige week vrijdag mijn examen in 1 keer gehaald! Mede dankzij rijschool Michael en zeker mede door rijinstructeur John. En vooral ook super blij dat ik hem nu heb gehaald voordat ik 4 maanden stage ga lopen op de Canarische Eilanden. Veel leerzame lessen gehad en natuurlijk de rust achter het stuur behouden. Dankjewel!!

Laura - Tilburg

2 augustus 2016
Na al die uren leren rechts rijden, mag ik nu het links rijden gaan uitproberen! Met behulp van Verkeersschool Michael heb ik mijn rijbewijs nog mooi voor mijn emigratie naar Engeland kunnen binnen halen. Bedankt voor alle gezellige en vooral leerzame lessen :)

Shanice - Tilburg

21 juli 2016
vandaag in een keer geslaagd. Fijne en leuke tijd gehad, ook zeer flexibel waardoor ik toch elke week kon lessen. Heel erg bedankt Micheal, Peter en John voor deze fijne lessen!

Inge - Tilburg

21 juli 2016
Vandaag ben ik in een keer geslaagd voor mijn examen!
Zeer fijne rijschool. Ik heb hier veel geleerd en ben erg tevreden over de lessen.
Ik heb van alle 3 de instructeurs les gehad, het zijn allemaal toppers!
Zeker een aanrader om hier te gaan lessen!

Inge.

Erik Tabbers - Tilburg

21 juli 2016
Ik ben vandaag voor de eerste keer geslaagd!
ik kreeg over het algemeen altijd les van michael, het is een geweldige vent en ik persoonlijk wou les van geen ander.
-Een kei goede instructeur die zich goed kan inleven in zijn leerlingen.
-Erg strikt en professioneel in zijn werkwijze.
-Maakt in mijn ogen goede inschattingen, wat betreft je leerweg.
Micheal is gewoon een van de besten!

Michael bedankt! :) 5sterren

Stefanie - Tilburg

20 juli 2016
Gisteren ben ik in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs!
Wat was ik super blij!
Tijdens mijn rijlessen heb ik veel aan Michael gehad, hij wist dat ik soms de lat voor me zelf te hoog legde waardoor ik soms voor me zelf een moeilijke les aan het creëeren was!
Michael geeft niet alleen de fouten aan maar geeft ook vaak complimenten wat super fijn is! Waardoor je snel in je zelf gaat geloven.

Michael,John & Peter
Super bedankt voor de leuke en leerzame lessen!

Jorijn van den Boom - Tilburg

19 juli 2016
Jaja ook ik heb in een keer mijn rijbewijs gehaald! Ik wilde hem per se voor de vakantie hebben en vandaag heb ik hem dan! Danzij de flexibiliteit van de rijschool is dit gelukt. En zonder Peter zat ik nog steeds te lessen. Hij heeft er echt voor gezorgd dat ik de puntjes op de i zette. Hierdoor ging ik zelfverzekerd het examen in en heb ik het goed afgerond.

Linda - Tilburg

13 juli 2016
Precies een week geleden slaagde ik voor mijn rijbewijs. Nu, een week later, begint het tot me door te dringen dat het echt is! John en Peter hebben al mijn eigenwijsheid en onzekerheid met oneindig veel geduld doorstaan, en dankzij hen mag ik nu eindelijk zelf gaan rijden! Heel veel dank!

Joep - Goirle

12 juli 2016
Altijd leuke en leerzame lessen gehad met dank aan zowel John als Michael. Hartstikke bedankt voor alles, en nog veel succes!

Omara - Tilburg

3 juli 2016
Dankzij John mijn rijbewijs eindelijk gehaald op 23 juni 2016. Ik zat eerder bij Intest en zij hebben heel veel dingen laten liggen waardoor het me zelfs na 3 keer niet lukte. Ik ben ontzettend blij dat ik toch ben overgestapt en verkeersschool Michael heb gekozen om het nogmaals te proberen. Ik raad het iedereen aan om bij verkeerschool Michael te lessen. Het zijn topinstructeurs met ontzettend goede begeleiding op maat. Michael en John zijn hele fijne en eerlijke instructeurs met veel geduld en passie voor wat ze doen. Zonder jullie wijze lessen was het mij niet gelukt. Ontzettend bedankt!!!

Jeffrey - Tilburg

26 juni 2016
Goede en degelijke lessen gevolgd bij rij instructeur Peter. Veel geleerd en kan nu veilig de weg op! Prima rijschool dus :-) Waarvoor dank!

Jorrit - Tilburg

23 juni 2016
Les gehad van Michael. Goede en prettige lessen gehad, ook een goede inschatting qua benodigde aantal lesuren. De eerste keer meteen geslaagd.

Alexander Sanders - Tilburg

7 juni 2016
Afgelopen vrijdag praktijkexamen gehad en direct geslaagd voor mijn rijbewijs. Zat eerst bij een andere rijschool waar ik een slechte instructeur had die uit was op het verdienen aan mij, hier was ik gezakt. Bij verkeersschool Michael werd ik eerlijk behandeld en hier draait het niet om het geld, maar om het leren. Dankzij John echt leren autorijden, een hele eerlijke en fijne instructeur. Dankjewel John!

Angela - Tilburg

6 juni 2016
In één keer mijn rijbewijs gehaald met dank aan hele fijne en leerzame lessen van Michael en John!

Nikki van Beeck - Berkel-Enschot

19 mei 2016
Vandaag in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs!! Super leuke en goede lessen gehad van Michael, Super bedankt!!

Kenn van Erve - Tilburg

9 mei 2016
Vandaag mijn rijbewijs behaald! Had dit nergens anders willen doen bij Verkeersschool Michael. Bedankt voor het geduld en leuke lessen Peter!

Laura - Tilburg

23 april 2016
Rijschool Michael is een top rijschool met goede instructeurs die een hele goede begeleiding geven!
Gisteren voor het eerst op gegaan en gelijk mijn rijbewijs gehaald. John heeft mij erg goed begeleid, ik was een leerling die erg onrustig en bang was op de weg.
Nooit gedacht dat ik dit zou halen, maar hierbij heb ik een uitstekende begeleiding bij gehad, dit had ik niet zonder jou gekunt John. Ook ik kan nu autorijden! Heel erg bedankt John en Michael!

Zeynep - Tilburg

18 april 2016
Vandaag voor het eerst rijexamen gedaan en meteen geslaagd! Met dank aan john.SUPER leuke leerzame lessen gehad heel erg bedankt!

Boudewijn - Tilburg

11 april 2016
Afgelopen vrijdag heb ik mijn rijbewijs gehaald! Ik heb lessen gevolgd bij John en deze waren heel erg prettig. Fijne mensen, heel flexibel, zeer goede begeleiding en een hele prettige eerste rijervaring. Een aanrader voor iedereen om hier rijlessen te gaan volgen! John, BEDANKT!

Lotte - Tilburg

31 maart 2016
Dankzij de goede begeleiding van Michael ben ook ik vandaag voor de eerste keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Michael heeft mij veel geleerd en heeft er voor gezorgd dat ik zelfverzekerder de auto instapte. Daarnaast waren de lessen ook erg gezellig! Michael heel erg bedankt voor alle energie, ik zal de lessen gaan missen!

Groetjes Lotte

Kjell - Tilburg

25 maart 2016
Dankzij de goede lessen van Peter heb ik deze week in de tweede poging mijn rijbewijs behaald. Naast de prima lessen vond ik ook de flexibiliteit van het zelf inplannen vd lessen erg fijn. Verkeersschool Michael is zeker een aanrader!

Joyce - Tilburg

14 maart 2016
In 1 keer geslaagd voor mijn theorie en praktijk, zonder de eerlijkheid en rechtvaardigheid van Michael was het me niet gelukt. Super leuke en leerzame lessen gehad, heel erg bedankt voor alle lessen en ik ga de gezelligheid in de auto zeker missen. Michael, heel veel succes in de toekomst!

Mart - Tilburg

9 maart 2016
Vandaag voor het eerst rijexamen gedaan en meteen geslaagd! Met dank aan Peter. Zeer betrouwbare rijschool met een handig systeem om je rijlessen in te plannen. Bedankt!

Sophie - Tilburg

3 maart 2016
Goede rijschool! Het ging niet altijd even makkelijk bij mij maar dankzij de lessen van Michael ben ik toch in een keer geslaagd!

Simonia Pienas - Tilburg

22 februari 2016
Na een jarenlange zoektocht had ik eindelijk de rijschool gevonden waar ik me goed bij voelde. De eerste kennismakingsles vond plaats op maandag 9 mei in 2011. Vijf jaar later ben ik daadwerkelijk begonnen met lessen. In de jaren daartussen is verkeersschool Michael me altijd bijgebleven.. Ik had mezelf voorgenomen dat deze rijschool me zou helpen bij het halen van mijn rijbewijs.

Michael hartelijk dank voor de geweldige lessen die ik bij je heb mogen volgen!! Je manier van werken is erg prettig en professioneel. Je bent een strenge maar zeker rechtvaardige instructeur. Wanneer iets beter kan geef je dit aan, maar je laat het ook echt wel weten als iets wel goed gaat. Dankzij jou ben ik zelfverzekerd in het verkeer! Ik zal onze fijne gesprekken ongelooflijk missen.. Het allerbeste gewenst en heel veel succes met alles wat je nog zal ondernemen in goede gezondheid!! Uiteraard dank ik ook Peter en John, bij wie ik enkele lessen heb gevolgd.

Zonder jullie was het me niet gelukt vandaag in één keer te slagen voor mijn pratijkexamen voor de auto. Nogmaals hartelijk dank. Het ga jullie goed!!!


Marco - Tilburg

8 februari 2016
Zo net na een her-examen geslaagd voor mijn rijbewijs door deze rijschool! Hele toffe lessen gehad en ontzettend veel geleerd van alle instructeurs, super!

Tim - Tilburg

28 januari 2016
Gisteren in de tweede poging geslaagd voor mijn rijbewijs, dankzij de lessen van Miriam, Michael en Peter! Bedankt!

Robin - Tilburg

27 januari 2016
Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald bij rijschool Michael! Eerder les gehad bij een andere rijschool waar het totaal niet wilde lukken ik kon niet schakelen, maakte veel fouten, kon niet 'uit' de auto komen, heb faalangst en dacht dat ik het nooooit zou halen. Ik zat op een punt dat ik het liever op wilde geven. Toen bij rijschool Michael gekomen en hij maakte echt veel tijd voor me om mij op me gemak te stellen en me te begeleiden naar mijn rijbewijs. Ik heb een faalangst examen gehad, en die extra begeleiding was voor mij zeer prettig! Voor anderen die hier ook last van hebben dan is rijschool Michael echt een aanrader!!! Iemand die duidelijk is, streng wanneer het nodig is maar ook weet wanneer je iemand 'soft' moet benaderen! Top! Bedankt Michael!!!

Celine - Tilburg

21 januari 2016
Super rijschool! Ik heb erg veel geleerd van de rijlessen van Michael. Hartstikke bedankt hiervoor!